Oulu

Hä­tä­ma­joi­tusad­res­si poistettiin S-kaupoista Limingassa

Mahdollinen hätämajoituskeskus kuumentaa tunteita Limingassa. Arkistokuva.
Oulu 17.9.2015 13:24 | Päivitetty 17.9.2015 13:26
Kaleva

Limingassa vireille pantu adressi hätämajoitusselvityksestä poistettiin torstaina Limingan S-marketista ja Tupoksen Salesta.

S-marketin osalta poistosta kertoi adressin alullepanija, Limingan perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Asko Laukkanen Facebookin Liminka-ryhmässä.

Osuuskauppa Arinan markkinointijohtaja Pasi Ruuskasen mukaan poistamisen syynä on Arinan yleinen linja.

– Poliittinen toiminta pidetään kaupan ovien ulkopuolella, hän sanoo.

– Kukaan meillä ei ollut sopinut adressin esillepanosta, eikä asiaa ollut meille esitelty. Henkilökunta on ottanut nimienkeruulistan epähuomiossa vastaan.

Adressilla vaaditaan tarkempia selvityksiä siitä, millaisia hyötyjä tai haittoja mahdollisesta hätämajoitusyksikön perustamisesta Liminkaan on.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (44)

Minusta on hyvä että majoitetaan ja koulussakin luokissa vielä tilaa. Sopu sijaa antaa ja eikun sisäilmatuulettimet täysille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta perustelut ovat hyvät. Politiikan ja muut hoitakoon viranomaiset. Jos joku haluaa majoittaa pakolaisia, niin hyvä hänelle. Mutta kyllä kaupassa pitää saada käydä rauhassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole ihme, että ihmiset ovat kyllästyneet siihen, ettei Suomen politiikka halua löytää ratkaisuja. Suomeen saapuvista turvapaikanhakijoista vain 2,5 prosenttia oli elokuussa Syyriasta ja jopa heistä osa on asunut jo vuosia turvassa Turkissa. Nyt tarvitaan rajatarkastuksia ja pikaisia karkotuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Elleivät poliitikot toimi, pitänee kansalaisten järjestää oma (rauhanomainen) rajavartiointi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

EU:n liittyminen oli valtiopetos josta saa nyt kärsiä koko EU-kansa. Tänne saa/voi tulla kuka haluaa ja mistäpäin tahansa, passeilla ja matkustusasiakirjoilla ei ole merkitystä kun niitä ei tarvitse jos tulee EU:n alueelle elätettäväksi ulkopuolelta euroopan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin on. Ja nykyisen hallituksemme kyvyttömyys laittaa rajat kiinni ja poistaa etuudet pakolaisilta on epäisänmaallista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ymmärrä miksi Liminkaan tuo tulisi ja miksi ihmeessä vielä keskustaan, missä lapsia ja nuoria liikkuu. Noin pienellä paikkakunnalla tuo on iso muutos. Kannattaa katsoa tarkemmin rikostilastoja ja perehtyä eri kulttuureihin, päättäjät. Kannattaa kuunnella myös naisia ja etenkin niitä nuoria.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Edustat siis "hyväksyn, mutta en naapuriini"-politiikkaa. Mikäpä siinä. Mutta olisiko johonkin "syrjään" siirtäminen sitten parempi ajatus? Luuletko, että mahdollisia lieveilmiöitä yhtään helpottaa, jos uuteen maahan tulleet eristetään paikallisista? Limingan järkevyyteen sijoituspaikkana en ota kantaa, se on poliitikkojen asia se. Mutta sijoitetaan tällaisia keskuksia sitten ihan mihin vain, ne on ehdottomasti tuotava nimenomaan tiheän asutuskeskittymän sekaan, jotta niin sanotusti jää sulaa ja opitaan tulemaan toimeen keskenään, sen sijaan että jäätäisiin pelkäämään jotain olematonta mörköä, jota ei ole edes nähty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osuuskauppa Arinan markkinointijohtaja Pasi Ruuskasen mukaan Poliittinen toiminta pidetään kaupan ovien ulkopuolella
sitähän käydään vaan Oulun kaupungin talolla, kabineteissa ja valtuustosalissa. Miss Prisma sen tietää. Eikös se s-kauppa ole meidän asiakasomistajien kauppa, ei multa oo kysytty tästä asiasta mitään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten liminkalaisten elämä tuosta muuttuu? Pelot ja asenteet omassa päässä. On varmaan liminkalaisia, jotka elää ja porskuttaa, kuten ennenkin, vaikka turvapaikanhakijoita sinne majoitetaan. Kummalla porukalla on helpompaa?

On vaan pakko hyväksyä erilaisia ihmisiä ja erilaisia tapoja elää. Kannattaa löysätä pipoa myös.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulet jossain vaiheessa huomaamaan miksi vastutusta on. Siinä vaiheessa on kylläkin jo liian myöhäistä. Katso huviksesi muutamia videoita Ruotsin tämän hetken tilanteesta. Kauempaa esimerkkiä ei tarvitse hakea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kalliiksi tulevat suomalaisille veronmaksajille. Portit kiinni ja kotiuttaminen voisi alkaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli en asioi enään liminkalaisena S-marketissa, enkä Tupoksen Salessa! Hyvin yksinkertainen vastakannanotto! Suuntaan muihin kuin Arinan liikkeisiin.

Jos S-kauppa ei ole poliittinen kauppapaikka, niin mikä sitten?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussakin on ihmisryhmä joka odottaa vesikielellä että pakolaiset tekisivät jotakin hölmöä, mutta mitä itse olen nähnyt sitä rentoa porukkaa Raksilan marketeilla, niin enemmän se huolestuttaa tuo kantaväeistön käyttäytyminen....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (44)

Uutisvirta

22:31
Valtuustoaloite: Yksityisteiden aurausurakoinnit yhtenäisempään kilpailutukseen
22:31
Janne Kuokkanen joutui kauppatavaraksi – Oulunsalon kasvatti vaihtaa maisemaa päittäin Sami Vatasen kanssa
21:25
Tshernobyl näkyy yhä Perämeren pohjassa: raskasmetallien pitoisuudet ovat laskeneet jo montakymmentä vuotta – "Jotakin ollaan merialueilla tehty oikein" Tilaajille
21:21
Uusi Oulun kaupunginvaltuuston kokoussali herätti ihastusta valtuutetuissa – Teatterin Pikisalissa riitti tilaa ja happea hengitettäväksi
20:48
Hildur Larsson ikuisti Lappia upeisiin kuviin yli sata vuotta sitten – tekoälyn ansiosta ne loistavat nyt myös väreissä Tilaajille
20:40
Jesse Puljujärven esimerkki houkuttaa – jääpallo ja jääkiekko sopivat yhteen ja tekivät yhteistyötä Oulussa pidetyssä turnauksessa Tilaajille
20:36
Sodankylässä on kolmannes koko maan malminetsinnästä – etsintäinvestoinnit ovat 20–25 miljoonaa euroa ja maanomistajakorvaukset yli miljoona euroa Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono seuraavissa Lapin kunnissa: Sodankylä, Savukoski ja Inari lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

214 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi Bemari ja Mersu ruostuu?🤧

Siksi ne ruostuu kun minä ostan ne uutena ja ajan 3-vuotta tekemättä niihin yhtään mitään muuta huoltoa kuin öljynvaihdo... Lue lisää...
byyyyyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image