Oulu

Hanna Sarkkisesta odotetusti yh­dys­kun­ta­lau­ta­kun­nan puheenjohtaja

Hanna Sarkkinen (vas.) valittiin yhdyskuntalautakunnan johtoon. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 17.12.2012 21:11 | Päivitetty 17.12.2012 23:06
Kaleva

Oulun kaupunginvaltuusto valitsi maanantaina kolmen lautakunnan jäsenet.

Yhdyskuntalautakunnan puheenjohtajaksi tuli Hanna Sarkkinen (vas.).

Marianne Isola (vihr.) on varapuheenjohtaja ja varsinaisia jäseniä ovat Sirpa Tikkala (kesk.), Jorma Leskelä (kesk.), Raimo Hämeenniemi (kesk.), Teuvo Siikaluoma (kesk.), Minna Åman-Toivio (kok.), Anne Lukkarila (kok.), Mikko Merihaara (kok.), Sari Halonen (sd.), Jukka Lappalainen (sd.), Veijo Väänänen (ps.) ja Irma Pellinen (vas.) vuodet 2013-2014 ja Mauno Sipola (vas.) vuodet 2015-2016.

Hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja seuraavat neljä vuotta on Pirjo Sirviö (sd.). 

Varapuheenjohtaja on Jukka Kolmonen (kesk.) ja jäseniä Matti Kakko (kesk.), Matti Lukka (kesk.), Anneli Näppä (kesk.), Pekka Simonen (kok.),  Milla Kynkäänniemi (kok.), Minna Lehtovaara (kok.), Lauri Inkala (sd.), Kaarina Kailo (vas.), Seppo Karjalainen (vas.), Annemari Enojärvi (ps.) ja Outi Kuismin (vihr.).

Sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtajan paikka meni keskustalle ja Matias Ojalehdolle.

Varapuheenjohtaja on Sirpa Erkkilä-Häkkinen (kok.) ja varsinaisia jäseniä Marjo Korhonen (kesk.), Suvi Helanen (kesk.), Mikko Jämsä (kesk.), Maija Bolszak (kok.), Allu Alatalo (kok.), Yrjö Harju (sd.), Johannapiritta Huovinen (sd.), Karoliina Niemelä (vihr.), Karita Alanko-Ojala (vas.), Lauri Valkama (vas.) ja Sebastian Tynkkynen (ps.).

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (34)

kokoomuslaisten on turha höpöttää tällä palstalla. Teidän pääministerinne on jo saanut maamme lamaan ja sekaisin jo toisen kerran. Mutta aika aikansa kutakin, kohta on onneksi eduskuntavaalit ja maamme pelastuu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Matias astui isoihin saappaisiin. Raimo hoiti opeuslautakuntaa pitkäjänteisellä tähtäimellä. Matias on yrittävä nuorimies ja varmaan onnistuu tehtävässä, mutta ei se tule olemaan helppoa. Onnea ja menestystä Matiakselle. : )

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja - nainen
Kaupungin valtuuston puheenjohtaja - nainen
Yhdyskuntalautakunnan puheenjohtaja - nainen
Hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja - nainen
Sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja - MIES

Eikös tuossa ole hieman turhan monta miestä puheenjohtajana ihan noin tasa-arvo näkökannasta johtuen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rakennetaan matalaa ja pysäytetään kaupunkikulttuurin kehitys! Ei taloja Höyhtyälle! Rakennetaan kaikki uudet talot vähintään 10 kilometrin päähän keskustassa, ettei kukaan vaan erehdy käymään siellä. Lisää peltomarketteja! Lisää yksityisautoilua. Väljä kaupunkirakenne!

Tätäkö haluat Hanna vai haluatko olla jotain muuta? Nuo pyöräilyverkoston ja joukkoliikenteen kehityksen on hienoja juttuja, mutta älä unohda keskustan kehittämistä. Kaupunkiin pitää olla tiivis, jotta julkiset palvelut toimii. Pitkiä pyöräilymatkoja ei jaksa kukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän täyspäinen vasemmistolainen halua rakentaa ekologisesti kestävää kaupunkirakennetta, jossa on yvät edellytykset järjelliselle ja jopa kannattavalle joukkoliikenteelle. Kun muutamaan kaupunginosaan saataisiin hieman lisää asukkaita (Välivainio, Kaukovainio), Oulussa olisi saksalaisten käyttämillä mittareilla jo kannattava väylä raitiovaunulinjalle (Kaakkuri/Kaukovainio-Keskusta-Tuira-Linnanmaa). Toki suomalaisten mittarit ovat varmasti ihan erit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Täyspäinen vasemmistolainen"????

Sarkkinen haluaa paljon lisää maahanmuuttajia Ouluun, jotta Oulussa riehuva akuutti työvoimapula saataisiin hoidettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei hänen tarvitse huolehtia kyseisest asiasta, onhan se kuopankaivuuhommat jo menossa keskustassa eli se alue on huolehdittu hyvinkin tarkkaan edellisten päättäjien puolesta. Itse odotan nyt innostuneena että jos nyt vihdoin tulisi parannusta joukkoliikenteeseen, ja oikeasti kun pyydetään tarjousta sen toteuttamiseen uudessa Oulussa niin laitetaan määrittelyjä että kalusto on kunnossa/reitit on järkevät/reittien aikataulut mahdollistaa esim vaihdot jos pakollista/ ylipitkät reitit ovat mahdottomia (esim nyt linja nro 19)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äänestin Hannaa eduskuntavaaleissa, tarmoa vaan Oulun kunnallispolitiikkaankin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä tähtikaksikko voitaisiin lähettää vaikka kehitysapuna Afrikkaan ratkaisemaan sen maanosan ongelmia, varmasti rupeasi asiat luistamaan sielläkin kun saataisiin huippuosaajat remmiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka tunnenkin Hannan , on sanottava että siinä on vastuuntuntoinen ja jämerä järki-ihminen !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulunsalolaisille yksi lautakuntapaikka ja sekin turhimmasta turhimpaan lautakuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (34)

Uutisvirta

48
Kalen! kalluppi: Onko Oulusa toimiva joukkoliikenne?
42
Kivisydämen kausipaikoille olisi tunkua – joka viides paikka on vuokrattu pitkäaikaispysäköintiin
39
Kaatumisesta virisi keskustelu punaisen Baanan liukkaudesta – Kysyimme aiheesta liikenneinsinööriltä: ”Uusi asfaltti tuppaa aina olemaan liukkaampaa”
33
Korkeassa rakentamisessa nähdään peikkoja – Oulun keskustan asukkaat pelkäävät viihtyisyyden heikkenevän ja vanhojen asuntojen arvon laskevan
25
Selvitys: Sisäilmaongelmia esiintyy eniten peruskouluissa ja lukioissa, syynä useimmin kiinteistöjen ikä ja investointien puute – Ilmanvaihto yleisin ongelma
22
Kärppien pelaajabudjetti ylittyi Junttilan hankinnan myötä, liikennettä luvassa toiseenkin suuntaan – Toimitusjohtaja Virkkunen: ”Haluamme tällaisilla hankinnoilla antaa faneille lisäarvoa”
21
"Minulle on ehdotettu monta kertaa seksiä vaihtokaupaksi yöpaikasta" – Koditon on entistä useammin nainen, mikä tuo uhan väkivallasta ja hyväksikäytöstä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.10.

Fingerpori

17.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image