Oulu

Hanna Sarkkisesta odotetusti yh­dys­kun­ta­lau­ta­kun­nan puheenjohtaja

Hanna Sarkkinen (vas.) valittiin yhdyskuntalautakunnan johtoon. KUVA: Jarmo Kontiainen
Oulu 17.12.2012 21:11 | Päivitetty 17.12.2012 23:06
Kaleva

Oulun kaupunginvaltuusto valitsi maanantaina kolmen lautakunnan jäsenet.

Yhdyskuntalautakunnan puheenjohtajaksi tuli Hanna Sarkkinen (vas.).

Marianne Isola (vihr.) on varapuheenjohtaja ja varsinaisia jäseniä ovat Sirpa Tikkala (kesk.), Jorma Leskelä (kesk.), Raimo Hämeenniemi (kesk.), Teuvo Siikaluoma (kesk.), Minna Åman-Toivio (kok.), Anne Lukkarila (kok.), Mikko Merihaara (kok.), Sari Halonen (sd.), Jukka Lappalainen (sd.), Veijo Väänänen (ps.) ja Irma Pellinen (vas.) vuodet 2013-2014 ja Mauno Sipola (vas.) vuodet 2015-2016.

Hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja seuraavat neljä vuotta on Pirjo Sirviö (sd.). 

Varapuheenjohtaja on Jukka Kolmonen (kesk.) ja jäseniä Matti Kakko (kesk.), Matti Lukka (kesk.), Anneli Näppä (kesk.), Pekka Simonen (kok.),  Milla Kynkäänniemi (kok.), Minna Lehtovaara (kok.), Lauri Inkala (sd.), Kaarina Kailo (vas.), Seppo Karjalainen (vas.), Annemari Enojärvi (ps.) ja Outi Kuismin (vihr.).

Sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtajan paikka meni keskustalle ja Matias Ojalehdolle.

Varapuheenjohtaja on Sirpa Erkkilä-Häkkinen (kok.) ja varsinaisia jäseniä Marjo Korhonen (kesk.), Suvi Helanen (kesk.), Mikko Jämsä (kesk.), Maija Bolszak (kok.), Allu Alatalo (kok.), Yrjö Harju (sd.), Johannapiritta Huovinen (sd.), Karoliina Niemelä (vihr.), Karita Alanko-Ojala (vas.), Lauri Valkama (vas.) ja Sebastian Tynkkynen (ps.).

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (34)

kokoomuslaisten on turha höpöttää tällä palstalla. Teidän pääministerinne on jo saanut maamme lamaan ja sekaisin jo toisen kerran. Mutta aika aikansa kutakin, kohta on onneksi eduskuntavaalit ja maamme pelastuu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Matias astui isoihin saappaisiin. Raimo hoiti opeuslautakuntaa pitkäjänteisellä tähtäimellä. Matias on yrittävä nuorimies ja varmaan onnistuu tehtävässä, mutta ei se tule olemaan helppoa. Onnea ja menestystä Matiakselle. : )

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja - nainen
Kaupungin valtuuston puheenjohtaja - nainen
Yhdyskuntalautakunnan puheenjohtaja - nainen
Hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja - nainen
Sivistys- ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja - MIES

Eikös tuossa ole hieman turhan monta miestä puheenjohtajana ihan noin tasa-arvo näkökannasta johtuen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rakennetaan matalaa ja pysäytetään kaupunkikulttuurin kehitys! Ei taloja Höyhtyälle! Rakennetaan kaikki uudet talot vähintään 10 kilometrin päähän keskustassa, ettei kukaan vaan erehdy käymään siellä. Lisää peltomarketteja! Lisää yksityisautoilua. Väljä kaupunkirakenne!

Tätäkö haluat Hanna vai haluatko olla jotain muuta? Nuo pyöräilyverkoston ja joukkoliikenteen kehityksen on hienoja juttuja, mutta älä unohda keskustan kehittämistä. Kaupunkiin pitää olla tiivis, jotta julkiset palvelut toimii. Pitkiä pyöräilymatkoja ei jaksa kukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän täyspäinen vasemmistolainen halua rakentaa ekologisesti kestävää kaupunkirakennetta, jossa on yvät edellytykset järjelliselle ja jopa kannattavalle joukkoliikenteelle. Kun muutamaan kaupunginosaan saataisiin hieman lisää asukkaita (Välivainio, Kaukovainio), Oulussa olisi saksalaisten käyttämillä mittareilla jo kannattava väylä raitiovaunulinjalle (Kaakkuri/Kaukovainio-Keskusta-Tuira-Linnanmaa). Toki suomalaisten mittarit ovat varmasti ihan erit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Täyspäinen vasemmistolainen"????

Sarkkinen haluaa paljon lisää maahanmuuttajia Ouluun, jotta Oulussa riehuva akuutti työvoimapula saataisiin hoidettua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei hänen tarvitse huolehtia kyseisest asiasta, onhan se kuopankaivuuhommat jo menossa keskustassa eli se alue on huolehdittu hyvinkin tarkkaan edellisten päättäjien puolesta. Itse odotan nyt innostuneena että jos nyt vihdoin tulisi parannusta joukkoliikenteeseen, ja oikeasti kun pyydetään tarjousta sen toteuttamiseen uudessa Oulussa niin laitetaan määrittelyjä että kalusto on kunnossa/reitit on järkevät/reittien aikataulut mahdollistaa esim vaihdot jos pakollista/ ylipitkät reitit ovat mahdottomia (esim nyt linja nro 19)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äänestin Hannaa eduskuntavaaleissa, tarmoa vaan Oulun kunnallispolitiikkaankin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä tähtikaksikko voitaisiin lähettää vaikka kehitysapuna Afrikkaan ratkaisemaan sen maanosan ongelmia, varmasti rupeasi asiat luistamaan sielläkin kun saataisiin huippuosaajat remmiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka tunnenkin Hannan , on sanottava että siinä on vastuuntuntoinen ja jämerä järki-ihminen !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulunsalolaisille yksi lautakuntapaikka ja sekin turhimmasta turhimpaan lautakuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (34)

Uutisvirta

14:31
Kiiminkiläisestä Anita Korvasta kasvatettiin hiihtäjälupaus Kainuussa – Valmentaja: "Hän on oma, hyvä persoonansa. Hyvin suora ja rehellinen."
14:31
Akkuliikkeissä on vilinää Oulussa – "Enemmän kuin kymmenen autoa konepeltiä pystyssä pihalla"
13:58
Varastorakennuksessa ollut pakettiauto syttyi tuleen Sotkamossa
13:28
Henkilöauto törmäsi rekan perään Oulun Raksilassa
13:28
Anita Korva hiihti jälleen nuorten MM-pronssille: "Tähtäin on aikuisten sarjassa, mutta kivahan täällä on pärjätä"
13:20
Kymmenkunta vaalitilaisuutta osuu Rinteen sairausloman ajalle – Puoluesihteeri Rönnholm: Tilaisuuksien määrät lähtevät nousemaan vasta maaliskuun aikana
13:04
Suomessa kierrätettiin ennätysmäärä renkaita viime vuonna – Rengaskierrätys: "Kuopat teillä aiheuttavat helpommin vaurioita"
70
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
58
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
43
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
41
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
15
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image