Oulu

Forum24 Kalevan omistukseen

Forum24 jatkaa itsenäistä toimintaansa Kalevan omistuksessa.
Oulu 22.4.2004 18:01
Kaleva
Kaleva Kustannus Oy on ostanut Forum24-kaupunkilehteä julkaisevan Head Media Oy:n koko osakekannan. Forum24 ilmestyy Oulussa ja sen kuudessa lähikunnassa tiistaisin ja perjantaisin. Lehden jakelulevikki on noin 86 000 kappaletta. Forum24 painetaan Kaleva-konsernissa.

Forum24:n kaikki 13 työntekijää jatkavat tehtävissään vanhoina työntekijöinä. Päätoimittajana ja toimitusjohtajana jatkaa Martti Turunen, myyntijohtajana Timo Mehtälä ja toimituspäällikkönä Risto Kenttä.

Forum24 jatkaa itsenäistä toimintaansa sekä sisältönsä että ilmoitusmarkkinointinsa osalta nykyisissä toimitiloissaan Uudellakadulla.

Kaleva Kustannus Oy:n toimitusjohtajan Taisto Riskin mukaan kauppa perustuu Kalevan uuteen kasvustrategiaan, jonka toteutuksessa on ollut selvä tila hyvin tehdylle kaupunkilehdelle.

Virkeä kaupunkilehti ja laajempaa markkina-aluetta palveleva tilattava sanomalehti täydentävät toinen toistaan. Kahdesti viikossa ilmestyvä kaupunkilehti Forum24 ja seitsenpäiväinen sanomalehti Kaleva lähestyvät lukijoitaan eri näkökulmasta ja tarjoavat myös ilmoitusasiakkaille mahdollisuuden kohdentaa markkinointiviestiään haluamallaan tavalla eri kohderyhmille.

Forum24 perustettiin vuonna 2001. Sen merkittävimpänä omistajana on ollut Veikko Lesonen Head-yhtiöidensä kautta.

Lue lisää perjantain KALEVASTA.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

200 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalaisprofessorin väitös; Suomi olisi voinut välttää talvisodan

Jopas on herra Stephen Kotkinilla s.17.2.1959 puheet ja tutkimustulokset. Suomi oli itsenäinen maa, joten miksi Stalin h... Lue lisää...
Sotamies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image