Oulu

Esperi osti Jovi Caren hoi­va­ko­ti­toi­min­not – kauppaan sisältyy kolme hoitokotia Oulun seudulla

Oulu 6.3.2018 18:36
Kaleva

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care on hankkinut omistukseensa Jovi Care Oy:n hoivakotiliiketoiminnan.

Kauppa käsittää 18 paikkaisen Hoitokoti Virkun Limingassa sekä 17 paikkaisen mielenterveys Hoitokoti Purren Kiimingissä.

Lisäksi Esperi osti Jovi Carelta osakekaupalla Oulussa sijaitsevan ikääntyneiden Palvelukoti Alman. Siinä on 16 asiakaspaikkaa. 

Hankinnan liikevaihto on noin 1,7 miljoonaa euroa. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja toimintaa jatketaan nykyisissä toimitiloissa.

Jovi Care aikoo jatkossa keskittää toimintaa kiinteistö- ja konsulttipalveluihin.

Esperillä on Oulun seudulla entuudestaan seitsemän ikäihmisten hoivakotia ja kaksi mielenterveys- ja päihdekuntoutujien hoitokotia. 

MAINOS

Kommentoi

Esperi. Voittoa tavoitteleva ulk.omistuksessa oleva yhtiö. Tarkoitus vain ja ainoastaan tehdä voittoa. Miljoonien eurojen liikevoitto. Mistä tämä saadaan ? Asukkaiden, potilaiden ja työntekijöiden kustannuksella. Googlettamalla löytyy tietoa Esperistä monen vuoden varrelta. Pelkästään negatiivistä. Ei auta valitukset ja avunpyynnöt esimiehille, ei auta ilmoitukset valviraan ha aviin. Ei auta vaikka eri mediat tehny aiheesta useasti juttuja. Aarnio-Isohanni ylimielisesti kiistää kaiken.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi työntekijät vain suurin osa sijaisuuksia ja tällä pyöritetään MIKSI? Eikö ole varaa palkata vakituista henkilökuntaa joka sitoutuisi vastuulliseen hoito työhön. En luota sijaisilla pyöritettäviin vanhusten hoitoon. Turvallisuus kaukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hyvään aikaan myi koska sotepa taisi kaatua nyt. jos ei sitten kaikki kokoomuspomot jotka siirtyneet terveys bisnekseen meidän veroeuroja kuppaamaan saa lobattua tovereitaan matkaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ollut hyvä meno, kun kävin pappani luona kyseisen ketjun yksikössä. Ei ole myöskään hyvä meno toisessa yksikössä, josta tuttavani irtisanoutui...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikäli kilpailutuksessa ei huomioida kilpailuttajan (sairaanhoitopiirin, maakunnan, läänin, jne.) alueelle palautuvia verotuloja, niin kilpailun voittaa aina yhtiö, joka maksaa veronsa ihan mihin tahansa muualle kuin Suomeen.

Suomalainen yritys, varsinkaan pienempi sellainen ei voi tilanteessa voittaa koskaan. Siksi monen hoitoalan yrittäjän on pakko yrityksensä näille suurille ulkomaisomisteisille yhtiölle, joilla on mahdollisuus keventää kustannusrakennettaan keskittämällä verotuksensa rajojemme ulkopuolelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskittyminen vain jatkuu, ja kun on tarpeeksi vähän kilpailijoita markkinoilla, niin sitten tehdään pikku kartelli (jota Suomen sokeat viranomaiset eivät millään tunnu huomaavan) , ja sitten hinnat vähän "pompsahtavat". Siitä on mainosten "halpuuttamiset" kaukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Viime vuoden verokuningattareksi nousi Esperi Caren toimitusjohtaja ja osaomistaja Marja Aarnio-Isohanni, jonka verotettavat tulot nousivat yhteensä 5 755 412 euroon. Pääomatulojen osuus summasta oli 5 242 254 euroa.

Esperi Caren pääomistus siirtyi viime vuonna brittiläiselle sijoitusyhtiölle Intermediate Capital Groupille. Aarnio-Isohanni omistaa .yrityksestä kymmenen prosenttia. Esperi on kasvanut viime vuosina tekemällä valtavasti yrityskauppoja. Sadas yrityskauppa ei liene enää kaukana."
Sanoo Kauppalehti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

.. on saanut huonoa mainosta Rovaniemellä. Ei kuulosta mitenkään inhimilliseltä yrityksen toiminta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

innoissaan myydään pois..onkohan tuokaan veronmaksaja yritys? vain kierrätetäänkö veronsuunnittelun kanssa voitot.. yt-neuvotteluja arvatenki tulossa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskin YT:tä, eihän hoivakodeissa enää juuri ole työntekijöitä kiitos kokkareiden ja muiden vesittämien hoitajamitoitusten. Hinnat kyllä pamahtavat taivaalle raketin tavoin. Se on ainoa fakta. Sijoitusfirma ei piittaa kenestäkään, sen tarkoitus on vain nyhtää kaikki raha irti mahdollisimman vähin kustannuksin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pääomistaja on brittiläinen sijoitusyhtiö ICG 76,4 %:n omistusosuudella. Mitäpä luulet? Maksaako veronsa Suomeen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

39
Metsäkanalintujen jahdissa on saatu saalista Oulun riistakeskusalueella – "Teerikannat paikoin todella hyvällä mallilla"
29
Hajuhaitta Oulussa johtuu häiriöstä tuotantoprosessissa Stora Enson sellutehtaalla
27
Raahelaisyrityksen sukelluspallo odottaa yhä vientilupaa – miljoonasopimuksen solmimisesta Kiinaan on jo vuosi
23
Oulun kaduille kylvetään vuodessa tonnikaupalla hiekkaa, liukkaudentorjunta aloitetaan yleensä marraskuun ensimmäisellä viikolla
18
Kärkkäisen maahantuoma klapikone määrättiin poistettavaksi markkinoilta – Tukes löysi testissä vakavia turvallisuuspuutteita
16
Kenelle antaisit kunnian uusista työpaikoista? Sipilän hallituksen ansio on suurempi kuin nolla mutta pienempi kuin 120 000
10
Liigan kurinpitodelegaatio otti kärppätähden lauantain taklauksen tarkempaan syyniin – Kuparille tulossa pelikieltoa?

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

24.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image