Oulu

Ensimmäistä lastaan odottaville järjestetään uudenlaista per­he­val­men­nus­ta Oulussa – Il­ta­ta­pah­tu­miin saapuu neuvolan ter­vey­den­hoi­ta­jia, fy­sio­te­ra­peut­ti ja pu­he­te­ra­peut­ti

Oulu 8.11.2019 11:03
Greta Virranniemi

Oulun Kaakkurin, Kontinkankaan ja Myllyojan neuvolat kokeilevat uudenlaista perhevalmennusta ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.

Perhevalmennus järjestetään vanhemmille suunnattuna iltatapahtumana aiemman ryhmävalmennuksen sijasta, tiedottaa Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut.

Perhevalmennustapahtumissa on mukana muun muassa neuvolan terveydenhoitajia ja terveydenhoitajaopiskelijoita, fysioterapeutti, puheterapeutti, suuhygienisti sekä perhetyön ja kotipalvelun edustus.

Toimintaansa ovat esitelleet myös Oulun seurakunnat, kirjasto, Nuorten Ystävien Vanhempien akatemia, Imetyksen tuki, Kantoliinayhdistys Suojasa sekä Oulun ensi- ja turvakoti.

Ensimmäinen perhevalmennustapahtuma järjestettiin Kaakkurissa kesäkuussa. Kontinkankaan ja Myllyojan neuvoloiden ensimmäiset uudenlaiset perhevalmennukset olivat syyskuussa. 

Kokeilua jatketaan myönteisen palautteen pohjalta. Seuraavat tapahtumat ovat marraskuussa.

Kontinkankaan ja Myllyojan neuvoloiden perhevalmennukset järjestetään yhteistyössä Oulun Ammattikorkeakoulun terveysalan yksikön kanssa.

Tapahtumat ovat maksuttomia.

MAINOS

Kommentoi

Pari vuotta sitten käytiin perhevalmennuksessa ja suurin osa käynneistä oli ihan turhaa höttöä, ei ihme ettei monetkaan osallistuneet. Ainoa hyödyllinen käynti oli se, jossa käsiteltiin itse synnytystä, kivunlievitystä jne. Uudistus on todellakin tarpeeseen. Annoimmekin asiasta palautetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä tullut näissä käytyä ja kolme kakaraa takana. Maalaisjärjellä niistä selviää. Sitä vain ei tunnu enää löytyvän...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image