Oulu

Ensimmäistä lastaan odottaville järjestetään uudenlaista per­he­val­men­nus­ta Oulussa – Il­ta­ta­pah­tu­miin saapuu neuvolan ter­vey­den­hoi­ta­jia, fy­sio­te­ra­peut­ti ja pu­he­te­ra­peut­ti

Oulu 8.11.2019 11:03
Greta Virranniemi

Oulun Kaakkurin, Kontinkankaan ja Myllyojan neuvolat kokeilevat uudenlaista perhevalmennusta ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.

Perhevalmennus järjestetään vanhemmille suunnattuna iltatapahtumana aiemman ryhmävalmennuksen sijasta, tiedottaa Oulun kaupungin hyvinvointipalvelut.

Perhevalmennustapahtumissa on mukana muun muassa neuvolan terveydenhoitajia ja terveydenhoitajaopiskelijoita, fysioterapeutti, puheterapeutti, suuhygienisti sekä perhetyön ja kotipalvelun edustus.

Toimintaansa ovat esitelleet myös Oulun seurakunnat, kirjasto, Nuorten Ystävien Vanhempien akatemia, Imetyksen tuki, Kantoliinayhdistys Suojasa sekä Oulun ensi- ja turvakoti.

Ensimmäinen perhevalmennustapahtuma järjestettiin Kaakkurissa kesäkuussa. Kontinkankaan ja Myllyojan neuvoloiden ensimmäiset uudenlaiset perhevalmennukset olivat syyskuussa. 

Kokeilua jatketaan myönteisen palautteen pohjalta. Seuraavat tapahtumat ovat marraskuussa.

Kontinkankaan ja Myllyojan neuvoloiden perhevalmennukset järjestetään yhteistyössä Oulun Ammattikorkeakoulun terveysalan yksikön kanssa.

Tapahtumat ovat maksuttomia.

MAINOS

Kommentoi

Pari vuotta sitten käytiin perhevalmennuksessa ja suurin osa käynneistä oli ihan turhaa höttöä, ei ihme ettei monetkaan osallistuneet. Ainoa hyödyllinen käynti oli se, jossa käsiteltiin itse synnytystä, kivunlievitystä jne. Uudistus on todellakin tarpeeseen. Annoimmekin asiasta palautetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä tullut näissä käytyä ja kolme kakaraa takana. Maalaisjärjellä niistä selviää. Sitä vain ei tunnu enää löytyvän...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19.11.
Luonnonvoimat purkautuvat ulos Oulun kaupungintalon seinien sisältä ja valtamerien meduusat heräävät eloon Ainolan puistossa – valotaideteokset syttyvät Lumo-festivaalin kävelyreitillä perjantaina kello 16 Tilaajille
19.11.
Estejuoksija jäi kiinni epo-hormonista – Ranskassa taas dopingtapaus
19.11.
Hradecky ja Kanerva huudattivat yleisöä Huuhkajien kansanjuhlassa Helsingissä: "Oi Suomi on nyt kisoissa, on meillä hieno jengi ja fanit"
19.11.
"Oli presidentiltä asiatonta vaatia tutkintaa poliittisesta vastustajastaan" – Trumpin Ukraina-puhelua kuunnelleet todistivat
19.11.
Professori pyysi poistamaan Mannerheimin kuvan Oulun yliopiston opiskelijoiden kiltatilasta – "Esitin oman käsitykseni asiasta"
19.11.
Näyttelijän poika siirtyi kameran toiselle puolelle – "Ikä tuo kypsyyttä", sanoo 50 vuotta täyttävä elokuvaohjaaja Aleksi Mäkelä
19.11.
Uusi nelinpelipari Struff oli Kontisen ykkösvaihtoehto

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Posio, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi ja Kemijärvi jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Jos EK:on kuuluva miljonääri maksaa käytännössä muutaman prosentin tuloistaan veroa, siis paljon vähemmän mitä omat palk... Lue lisää...
Maailmanrannan Rellu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.11.

Fingerpori

20.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image