Oulu

Ensi viikko on Oulussa pääasiassa pilvinen ja pakkasta on muutama aste – keskiviikkona tulee lunta, räntää ja vettä

Oulu 10.11.2019 21:13 | Päivitetty 10.11.2019 21:27
Anna Leinonen

Ensi viikko menee Oulussa suurelta osin pilvisessä säässä. Lämpötilat ovat pääasiassa muutaman pakkasasteen tuntumassa, kertoo päivystävä meteorologi Kaisa Solin Ilmatieteen laitokselta. 

Alkuviikolla Pohjois-Pohjanmaalle on kuitenkin tulossa sateita.

– Maanantaina tulee jonkin verran lumisateita, mutta ne ovat hajanaisia ja lunta tulee selvästi vähemmän kuin viikonloppuna, Solin sanoo.

Tiistaista ennustetaan poutaista päivää, ja aurinko saattaa välillä pilkahtaa. Uusi sadealue saapuu Oulun seudulle keskiviikon vastaisena yönä. Samalla sää lauhtuu, ja keskiviikon aikana sade voi tulla sekä vetenä, räntänä että lumena.

Ajokeli on sateiden vuoksi huono sekä maanantaina että keskiviikkona.

Torstaina mahdolliset sateet ovat lähinnä keskiviikkoisen sadealueen rippeitä, ja Oulun seudulla voi tulla ajoittain räntää.

Meteorologi kertoo, että loppuviikon säästä ennustetaan pilvipoutaista. Lämpötila pysyttelee hieman pakkasen puolella.

Katso paikkakuntakohtainen sääennuste Kalevan Sää-sivulta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Eli kun eliitti puhuu "ilmastonmuutoksesta" niin ne tarkoittavat sitä, että tänne pohjolaan tulee entistäkin aikaisemmin talvi ja lumet maahan? Jotenkin minä olin ymmärtänyt, että ilmasto lämpenee, mutta nehän vaihtoivat tuon termin ja se on nykyään "ilmastonmuutos".

Ilmastonmuutos todellakin on maailman luonnollisin asia ja joskus nämä pohjoiset alueet ovat olleet kilometrin paksun jääpeitteen alla. Nyt kun tätä keliä katsoo marraskuun puolivälissä, niin voin helposti uskoa, että jossain vaiheessa nämä alueet ovat jälleen umpijäässä. Toivottavasti lämpenee edes keväällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
102
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
87
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
73
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
70
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image