Oulu

Danske Bank vuok­ra­lai­sek­si Oulun Uudelle Seu­ra­huo­neel­le – Ravintola Hugo uudistuu ja paikkamäärä kasvaa

Rantakadun puolella ovat edelleenkin ravintolatilat. Arkistokuva. KUVA: Moilanen Jukka-Pekka
Oulu 16.5.2019 9:18
Heikki Uusitalo

Head Invest Oy vuokraa omistamastaan Oulun Uudesta Seurahuoneesta noin 1000 neliötä Danske Bank A/S:n Oulun toimipisteelle. Vuokralainen muuttaa kiinteistöön syyskuun 2019 lopussa.

Head Invest tiedottaa, että kesän aikana Seurahuoneella tehdään mittavat muutos- ja korjaustyöt, jotka koskevat lähinnä rakennuksen uudisosaa. Sisäpihalla sijaitsevasta salista tehdään kaksikerroksinen. Lisäksi pankin käyttöön tulee toisen kerroksen kabinetteja.

– Uuden vuokralaisen myötä saamme tasapainotettua talon kulurakennetta, mikä mahdollistaa arvokiinteistön kunnostamisen ja ylläpidon myös jatkossa, kertoo Head Invest Oy:n kehitysjohtaja Raisa Lesonen.

Lesonen toteaa, että Rantakadun puolella ovat edelleenkin ravintolatilat.

- Haluamme jatkossakin pitää talon elävänä ja kaikille avoimena tilana, johon tämä ratkaisu sopii hyvin. Rantakadun puoleiset tilat tulevat jatkossakin olemaan ravintolakäytössä ja osana Oulun kaupunkikulttuuria.

Kiinteistössä sijaitsevat Head Invest -konsernin toiminnot siirtyvät toisiin tiloihin, jolloin ravintolan käyttöön saadaan lisää kabinettitiloja sekä kolmannen kerroksen saunatilat.

– Ravintola Hugon keittiö uudistetaan kesän aikana täysin ja ravintolasali tullaan uudistamaan, kertoo Hugon ravintoloitsija Tommi Tuhkanen.

Remontin myötä Hugon ravintolasalin paikkamäärä kasvaa noin 34:stä 60:een.

– Hugon kärkenä on edelleen laadukas ruoka ja viini, mutta teemme interiööristä rouheamman ja helpommin lähestyttävän, Tuhkanen kertoo. 

Ravintola Oulun Uusi Seurahuone on perheyhtiö Head Invest Oy:n vuosituhannen vaihteessa entisöimä historiallinen kiinteistö Oulun Torin laidalla. Ravintoloitsija Tommi Tuhkanen on vastannut ravintolatoiminnoista vuodesta 2010 alkaen.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (29)

Siis pankki Oulun fiksuimpaan tilaan? Sisäpihasta kaksikerroksinen? Siinä menee potentiaalisin juhlapaikka Oulussa. Joitain tapahtumia siellä yritettiin parina viimevuonna järjestää, mutta kun niistä ei ollut mitään mainosta missään, niin osallistujia ei ollut! Jos tämä tapahtuisi etelässä, nousisi j-laton kulttuuritekomekkala. Mutta nämä oululaisten aina järjellä ajattelevien kommentit..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kunhan Danske Bank tulee siihen Huugo-ravintolan kupeeseen, niin voit helposti pikavelkaantua samantien.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös DB ole samanlainen predaattoripankki kuin islantilainen Kaupthink, jota hallitsi Robert Tchenguiz veljensä Vincent Tchenguizin kera . Tehranissa syntyneet Iraqi-juutalaiset .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

DB:iin ei kyllä pääse asioimaan vaivattomasti ja ilman hermoromahdusta vaikka se olisi missä tahansa. Tavalliset tossunkuluttajat kyllä tehokkaasti pyritään blokkaamaan ja poistamaan pankkitiloista. Välillä kun on pakko kuitenkin käydä siellä kivijalkaliikkeessä henk.kohtaisesti . Ja vaikeaa varsinkin silloin, jos ei ole ko.pankin asiakas (onneksi!).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valkean rakentaminen ja Kirkkokadun sulkeminen teki Oulun keskustasta sumpun. Tosi hankala hahmottaa ja liikkua, kun vielä jatkuvat rakennus- ja katutyömaat tukkivat väyliä. Ei houkuttele tulemaan lähelle, moni tarvitsee autopaikan liikunnallisista tai käytännön syistä lähelle liikettä, katutasoon. Ei ole mennyt suunnittelut nappiin, arvosana heikko tai välttävä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka edes käy nykyään pankissa, kun suurin osa asioista hoidetaan verkon kautta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Verkko pätkii, linjoista aina vikaa, sähkön tuotanto riippuu ydinvoimasta, joka lehtitietojen mukaan kohta kielletään tai keskitetään Suomen tai Köli vuorten syrjäseuduille tai Venäjän aroille. Suomen voimalat ei valmistu tai annetaan ristiriitaisia tietoja. Mikähän entisen Snellun, nykyisen Seurahuoneen, Petrellin Saluunan, Head Investin ja Hugon (Huukoko? Sisään vai ulos päin) tilalle tulee. Henkilöstö ravintola, Seurahuone Societets Huset -Susiteeti 1., Heinäpään Seurahuone 2 ja Eskon Krouvi Barin kömmänän ja nykyisen Seurahuoneen käyttö ja myöhemmät vaiheet?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun oulussa ei ole ravintoloita ensimmäistäkään..
pitää matkustaa keskiseen eurooppaan jos sellasen haluaa löytää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarvitse matkustaa kun Helsinkiin niin on jo paremmat, oikeammat ravintolat, kuin Keski- Euroopassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antaa Oulun keskittyä vaan näihin Rotissööri-kuppiloihin, mihin riittää jos osaa pitsan leipoa ja vähän patsastella.Tosi ammattilaiset leipasee ne Misukka tähdet tuolla isommilla kirkonkylillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montakohan Michelinin vararengasta tai Misukkaa saavat, missä tahdissa ja uutuusarvon haihduttua asiakkaat ja yrittäjät katoavat kuin Tina Turner Tunisiaan tai pieru Sahalinille tai Saharaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun energiapolitiikka ja aluepolitiikka epäonnistuu, porukka joutuu Canossan matkalle pääkaupunki tai Capital alueille tai pakkotöihin Itikseen tai Ruotsiin Trollhättänin peikkolan elämys maahan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pankit on nykyisin paikoissa jossa niihin ei voi mennä. Kaikki pankit Oulun keskustassa on äärimmäisen huonosti saavutettavissa sekä mieltei mahdottomia asioida muille kuin ydinkeskustan asukkaille. Oulu on osaltaan huolehtinut siitä, ettei keskustaan tarvitse kenenkään ulkopuolisen tulla. Näin se vaan menee Oulussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (29)

Uutisvirta

22:00
Lumotut sanat -festivaali kokoaa oululaisia lapsia ja perheitä kirjallisten asioiden äärelle kuukauden ajan
20:47
Lyonissa kirjepommi haavoittanut useita ihmisiä – kukaan ei ole kuollut
20:47
Talon lunastus ja purku tiehankkeen alta aiheuttivat haikean mielen – Iin ohitustiehanke saattaa alkaa toteutua luultua nopeammin, jo kymmenen vuoden päästä Tilaajille
20:00
Kysyimme, ehtiikö vielä varata kampaajaa ensi viikon lopun valmistujaisia varten – "Muutamia vapaita aikoja on"
19:42
Kumpi tienaa enemmän euroedustaja vai kansanedustaja? – Brysselissä tilille voi kilahtaa kuukausipalkkioiden ja kulukorvausten lisäksi tuhansien eurojen veroton päiväraha
19:40
Sakari Mannisen Minna-äiti pyrkii seuraamaan poikansa jokaisen pelin, puolivälierän suoritus liikutti kyyneliin – Kaapo-koira kaipaa kotona isäntänsä rapsutusta
19:21
Seta huolestui translain kohtalosta hallitusneuvotteluissa – Rinne sanoo ihmisiä auttavia muutoksia olevan tulossa
61
Hamal tekee kahta työtä ja yrittää ansaita nettona 2 600 euroa kuussa, jotta saisi perheensä Suomeen – Korkea tuloraja on vähentänyt perheenyhdistämisiä
45
Nuoret jalkautuivat toisen kerran kaduille ympäri maailmaa ilmaston puolesta – missä ovat aikuiset?
38
Näin asianajajat ja muut oikeusavustajat törttöilevät – "Tuomarilla on persiljaa korvissa aina, kun minä puhun"
31
Jupakka sai uuden käänteen – Heinäluoman rypsiöljyerä myyty loppuun
29
Osaajapula voi olla ratkaiseva isku yksittäisen yrityksen maailmanvalloitukselle – miksi ict-alan työvoiman tarve ja tarjonta eivät kohtaa? Lukijalta
27
Fennovoima: Kaikki lupa-asiakirjat STUKille viimeistään keväällä 2021 – "Viime kesän jälkeenhän koko hankkeen aikataulu on muuttunut"
23
Leijonat kaatoi Ruotsin ja etenee mitalipeleihin! Ratkaisu haettiin jatkoajalta – seuraavaksi vastaan Venäjä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Koiran ulkoitus

Pyörätiellä jalankulkijalla on oikeus valita kumpaa reunaa kulkee, oli koira tai ei. Lue lisää...
Tämä fakta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image