Oulu

Burger King avaa uuden ravintolan Ouluun – seudun kolmas ravintola tulee Kaak­ku­rin­ho­viin

Oulun ensimmäinen Burger King avattiin Rotuaarille huhtikuussa 2015. KUVA: Felix Kerola
Oulu 11.2.2019 14:15 | Päivitetty 12.2.2019 19:32
Heikki Uusitalo

Hampurilaisravintolaketju Burger King avaa kolmannen ravintolansa Oulun seudulle. Uusi ravintola avataan Kaakkuriin Kaakkurinhovin kiinteistöön, jossa Teboil on toiminut pitkään.

Uudesta ravintolasta tulee autokaistallinen.

– Nopean syömisen ravintolaketjuna haluamme olla siellä, missä ihmiset liikkuvat, Burger King Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström kertoo tiedotteessa.

Oulun ensimmäinen Burger King avattiin Rotuaarille huhtikuussa 2015. Viime kesänä Kempeleen Shellin yhteyteen avattiin seudun toinen ravintola

Burger King on toiminut Suomessa viitisen vuotta. Tuona aikana ketju on avannut Suomeen 54 ravintolaa. Ketju on saanut alkunsa Yhdysvalloissa vuonna 1954.

Kommentointi lopetettu 12.2. kello 19.32.

MAINOS

Kommentointi on lukittu.

Näytä kaikki kommentit (82)

Harmillinen juttu että hyvä ruokapaikka lopetti. Lounaspaikkana se oli hyvä. Nyt vain jokin hikinen burkeri tilalle,ei kiinnosta. Täällä Kanarialla ei nuo burkeriketjut ole suosiossa. Tälläkin paikkakunnalla on satoja hyviä ruokapaikkoja joista saa kunnollista ruokaa edullisesti. Löytyy yksi Mac donalds jossa on lippukin puolitangossa. Kuka maksaa jostain mauttomasta kumipullasta saman hinnan millä saa naapurissa syödä runsaasta puffettipöydästä monipuolisesti niin paljon kuin haluaa. Täällä ei burgereita ja niitä tikkuperunoita syö muut kuin suomalaiset teinit. Täällä syödään oikeilta lautasilta oikeaa monipuolista ruokaa pöydissä joissa on puhtaat valkoiset liinat ja juhlavat kattaukset. Hinnat sellaiset että jokaisella on siihen varaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kunnon grilliruokaa haluaa, niin nämä ketju burgerit kannattaa jättää väliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten lie meinaa pärjätä kun ei tuossa pärjännyt mm erittäin kokenut vanhan liiton tb kauppiaskaan. Tb aikaan meni nimittäin kahvia ja lounasta melkoisia määriä mutta silti kulut kiinteistöstä liian suuret. Tuon rakennuksenhan omistaa suursijoittaja, joka haluaa ottaa tilavuokraa xx euroa, ei senttiäkään vähempää. Niillä on nimittäin varaa pitää tyhjänä tämmöisiä vaikka ja kuinka. Mutta Burger King saattaa hakea näkyvyyttä, riippumatta siitä tuottaako yksikkö. Vähän kuten Coca-Cola 80 luvulla ; markkinointiohje sanoi että cocista pitää olla saatavilla, ja näkyvästi mainostettuna kaupungissa 20 metrin välein.

Ja nyt kun huoltisteemaa pidetään, kuka muistaa Laanilan Motorestin, joka paloi tuossa olikos 2008 vai 2009.
Syy miksi tilalle ei ole tullut huutavaan tarpeeseen olevaa lounaspaikkaa ; tontin omistaa sijoitusyhtiö, ja niitä ei vaan yksinkertaisesti kiinnosta ollenkaan se onko tontti rakennettu vai ei..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Samassa paikassa erehdyin lentoreissulla käymään. Tilasin kananugetit ja ranskalaiset. Ikinä en ole niin pahoja nugetteja syönyt ja ranskikset olivat sitkeitä. Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta BK:ssa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka viitsii syödä kolmea burgeria päivässä ja vielä eri paikoissa, ei kukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nopean syömisen ravintolaketju,sitä ei saa enää syödäkään rauhassa ja nauttia,vaan on kiire syömiselläkin??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joutasi purkaa koko rakennus, siinä ei menesty kukaan. Keskeisellä paikalla kyllä vai niin huonosti suunniteltu kulku sinne. Alueelta pitäisi olla sisään ja poislähtö kaista motarin ramppien risteyksessä niin etelästäpäin tultaessa tarvis vaan yhdet valot kärsiä ennen alueelle pääsyä. Oma valoton poislähtö voisi olla ouluunpäinkin. Kiihdytysrampiin vaan yhdistää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten niin kulku vaikeaa ei todellakaan ainoa mikä estää uuden huoltamo yrittäjän tulon on kiinteistön liian korkea vuokra

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alueelle pääsee jo nyt yksillä valoilla, motaria etelästä tultaessa on vapaa oikea, joten vain yksi valoristeys. Syksyyn mennessä valmistuu myös suora ramppi Kaakkurin suunnasta pohjoiseen, joten silloin ei ole enää yksiäkään valoja pois lähtiessä, vaan vapaat oikeat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Budapestissä teki mieli käydä syömässä tuota ameriikan kanaa.
Mutta syömättä jäi, ja syynä oli se että paikka oli niiiiin liisteinen ja lietteinen, kanaryönää ja rasvaa lattiatpöydätseinät tursuksissaan. YÄK !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustan burger kingiin tarvittaisiin myös autokaista. Ainii ei siellä saa autoilla. Mennään kaakkuriin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (82)

Uutisvirta

19.4.
Valko-Venäjä yllätti Pikkuleijonat MM-jääkiekossa – Suomi hävinnyt molemmat turnausottelunsa
19.4.
Demokraatit vaativat koko Mueller-raporttia julki – "Olen tuominnut oikeuden estämisestä murto-osalla näistä todisteista"
19.4.
Omituinen näky ihmetyttää Helsingissä: Skoda on kolaroitu suoraan meluvallien väliin
19.4.
Rintamamiestalon yläkerrassa syttyi tulipalo Torniossa, henkilövahingoilta vältyttiin
19.4.
Pekka Virta ehti pelata urallaan satoja otteluita kotimaassa ja ulkomailla – valmentajan pilli jäi kaulaan heti pelaamisen loputtua
19.4.
Libyan taistelut saapuivat pääkaupungin liepeille – yli 200 kuollut armeijan komentajan johtamassa kapinassa
19.4.
Leijonat antoi Norjalle kalseaa kyytiä – miesten jääkiekkomaajoukkue otti Kokkolassa voiton lukemin 7–0

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Eläkeikä

126 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääsiäinen - ryyppäjäinen?

Ei kukaan ihminen tarvitse alkoholia. Surettaa ja harmittaa se aine mitä pahaa se hyvin usealle käyttäjälle ja käyttäjie... Lue lisää...
Viisas ei juo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image