Oulu

Bittiumille uusi tont­ti­va­raus – kau­pun­gin­hal­li­tus varasi yhtiölle Linnanmaalta 1,8 hehtaarin tontin

Oulu 5.2.2018 19:33
Kaleva

Kaupunginhallitus varasi Linnanmaalta 1,84 hehtaarin tontin Bittium Oyj:lle. Varaus on voimassa vuoden 2020 loppuun. Varausalueen rakennusoikeus on noin 11 040 kerrosalaneliömetriä.

Bittium Oyj:lle valmistui Linnanmaalle uudet toimitilat 17. lokakuuta viime vuonna. Noiden tilojen laajuus on 8 330 kerrosalaneliömetriä. Yhtiön omistama tontti on kokonaisuudessaan käytössä.

Yritys on pyytänyt kaupungilta tonttivarausta omistamaansa tonttiin liittyen tulevaisuuden mahdollisia laajenemistarpeita varten.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (29)

Alla on hyviä kauheita esimerkkejä oululaisesta kateudesta ja negatiivisuudesta. Jos jollain menee hyvin pitää sitä mahdollisuuksien mukaan pyrkiä mitätöimään ja toivomaan pahinta. Ei se ole ihme jos Oulussa kepua äänestetään: Halutaan vaan olla tuhon tiellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

paljonko uuden rakennukset sitten vaatiia esim valtion yritystukia avuksi, voisiko joku ystävällinen kaivaa jostain paljonko B saa noita tukia ja varsinkin viime vuoden luvut kiinnostavat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta olisi ollut parempi Bittiumin osakkeen omistajien rakennuttaa Kiinaan rakennukset. Suomalaiset rakentajat yrittävät rakentaa priima, mutta hometta tyrkkää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MIKÄ suomalainen rakentaja edes YRITTÄÄ rakentaa priimaa?
Ostan heti kämpän sellaisen rakentamasta talosta! Tässä Hartelan rakentamassa talossa vetää joka ikkunasta. Nytkin laitoin pahvin eteen, että tarkenisin paremmin tässä ikkunapöydän luona.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä asia, että nähdään kasvua. Mutta mitähän tämmöinen varaus tarkoittaa juridisesti, onko B. sitoutunut mihinkään vai voiko se tuumata 2020 eipä me sitä tonttia tarvita, mutta kiitos että piditte sitä meille muutaman vuoden?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se olis parempi tuonkin olla valtion yhtiö ja Antti Rinne sen johtaja olis töitä tavallisille duunareille eikä noille porvari poikasille .tämäkin kohta Saksaan myyään ja rahat herrojen taskuun .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotain ne puuhaa. Ehkä jotain sotajuttuja tai lääketeknogiaa. Ovat kuulemma palkanneet paljon väkeä ja paljon paikkoja auki. Pitää vissiin laittaa hakemusta ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Kannattaa palkata oikea arkkitehti tällä kertaa suunnittelemaan uudisrakennus. Tuo vasta valmistunut peltihalli kävis paremmin konepajalle :-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No toimivuus on toimitilossa tärkeämpää kuin koristelut. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että on karseeta kun joutuu sisustavan toimitilaihmisen uhriksi, jossa kaikki pitää olla vain ja ainoastaan desing. Toimivuudella, kestävyydellä ja yms. ei mitään merkitystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se toimivuus saa ihan hyvin olla rakennuksen sisäpuolella. Ulkopuoli ikävä kyllä näkyy kaikelle kansalle, ja siltä osin Bittijumin toimitalon voi luokitella ympäristörikokseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alakaako tämä kohta kääntyyn sinnepäin että kaupungin pitäisi tehdä jotakin? Kun ei kaikki pääässykkään nauttimaan hedelmistä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bittiumin puhelimet otettu kuulemma käyttöön globaalisti
Ja niiden hinta on 1500 € luokkaa kpl, laadusta kannattaa maksaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän koulussa Bittiumin hallitus on koulutuksensa saanut??
Laittaa tuloksensa tontteihin ja rakennuksiin - Eiköhän kannattavampaa olis sijoittaa tuotekehitykseen ja työntekijöihin. Kun mennään seuraavaan lamaan, konttorirakennukset ovat täysin arvottomia..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...Jos ne on jo laittanut osan tuotekehitykseen ja työntekijöihin...tarviiko aina märistä joka asiasta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kyllä työntekjöihin sijoiteta. Pomot ottaa bonukset ja optimoidaan vaan kulut on mahdolisimman pienet

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (29)

Uutisvirta

57
Sisäministeri vaatii uutta tulkintaa YK:n pakolaissopimuksesta – Haluaa estää rajan yli tapahtuvan hallitsemattoman maahantulon ja turvapaikanhaun
35
Vima hakeutuu konkurssiin – uusien vuokralaisten puuttuminen kiinteistöstä söi asiakasvirtoja
20
Ylitöillä korvataan tuhansia työntekijöitä teollisuudessa – "Äijät menevät loppuun, kun joka viikonloppu ruuvaavat"
20
Soinin luottamus säilyi, mutta jälkilöylyt jatkuvat – keskustalla keitti yli kokoomuksen "kestämätön toiminta"
16
Kärppien ilta venyi voittomaalikisaan Mikkelissä, Pyörälällä kolmen maalin peli – katso kooste ottelusta
12
Kommentti: Kansalaisuuden saa vain, jos suostuu paiskaamaan kättä virkamiehen kanssa – kättelemisestä tuli Tanskassa poliittinen kiistakysymys
9
Pohjois-Pohjanmaalla varaudutaan voimistuvaan tuuleen ja sen aiheuttamiin vahinkoihin – palomestari kehottaa tarkastamaan veneiden kiinnitykset

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

161 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Kerropa minullekin nuo yhteiskunnan hyvätuloisille jakamat sosiaaliavut ja kuinka yhteiskunta muutenkin auttaa hyvätuloi... Lue lisää...
Lukija

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image