Oulu

Arina lopettaa ravintola Hannu Krankan - tiloihin etsitään uutta toimijaa

Oulu 30.4.2015 13:24
Kaleva

Osuuskauppa Arina hakee Limingassa sijaitsevan ravintola Hannu Krankan liiketiloihin uutta toimijaa.

Arina kertoo, että se ei ole onnistunut saamaan perinteisen ravintolan liiketoimintaa kannattavaksi. Arina toteaa, että kahvila- ja ravintola-alan kilpailu on lisääntynyt kunnassa merkittävästi viime vuosina. Ravintolan asiakasvirta on ollut laskeva ja toiminta tappiollista useiden vuosien ajan.

Kilpailutilanteen kiristymisen ja tappiollisen toiminnan seurauksena Osuuskauppa Arina kävi ravintolan ja sen henkilökunnan osalta yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelujen pohjalta Arinan hallitus on päättänyt liiketoiminnan lopettamista elokuun alussa. Toiminta päättyy Valkosipulifestivaaleihin.

Hannu Krankka on toiminut nykyisissä tiloissa vuodesta 2007 alkaen. Ravintolan työntekijät työllistyvät muihin Arinan toimipaikkoihin.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (23)

Jostainhan se on säästettävä kun täysijärkiset alkavat kietämään s-ketjun kaukaa kun huomanneet hintatason muihin verrattuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Arina voisi kokeilla muissakin ravointoloissan muuttaa hinnoittelunsa vastaamaan tarjottavan ruuan laatua. Jos ape on tehty puolivalmisteista mutta sen hinta on ihan gourmet-tasoa ainakin ilman jäsenkorttia, voi aika moni asiakas mennä muualle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa tuohon tulisi joku okkea yrittäjä tilalle. Arinan hyvävelijärjestö kun ei siitä hommasta tiedä mitään. Mutta kuten siinä todelka idiootissa mainoksessa kerrotaan "tämä kaikki on teidän asiakasomistajien omaisuutta. On muuten harvinaisen idiootti mainos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä se palio taida Arinaa kiinnostaa muu kuin Oulu. Oulu pitäisi liittää takaisin Liminkaan niin oppisivat kaupunkilaiset olemaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi harmin paikka! Tuo äss arina lopettaa joka ikisen hyvän paikan ja keskittää kaiken toiminnan ouluun. Hyvät ruuat ja ystävällinen henkilökunta😢

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä henkilökunta, pitzat ja kohtuuhintaiset juomat! Ravintolaa olis voinut kehittää niin, että olis erottanut ruokapuolen ja baarinpuolen toisistaan. Muuten hyvä paikka! Lyhytnäköistä toimintaa taas arinalta..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla ns.asiakasomistajien jokossa liianpaljon niitä jotka eivät kannata ”omaa ravitolaakaan”,vai onko ruoka niin huonoa että pitää käydä naapurissa syömässä ja juomassa?TV-mainos asiakasomistajista on kallista huiputusta isä kertoo pojalle:Tämä kaikki on sinun ☺.(kaupungissa ravintoloita yms),S-ketju pitää ns.omistajia tyhminä mainostamalla ”hölmösti”,mutta taitaa silti olla perääkin koska asiakkaitakin tiettävästi on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joo ja kaupassakin siinä mainoksessa kassa kysyy
oletko omistaja.
Ei kassa sellasia kysele,vaan onko sul asiakaskortti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erittäin surullista. Yksi parhaista ja legendaarisimmista lounasravintoloista Oulun seudulla kautta aikojen. Arinan myötä taso tosin on hiljalleen laskenut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa harmi! Parhaimmat pizzat! Oon vieny niitä joskus junalla Helsinkiin asti! :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmi. Ei ole Oulussakaan saman veroista ruokapaikkaa, mistä noin hyvää ruokaa saa kuin Krankasta ja pizzat on parhaimpia mitä koskaan on mistään saanut. Todella harmi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Krankassa oli ennen "karvalakkipuoli" jossa kehtas tenuttaa päivälläkin, parempi puoli jossa sai syödä rauhassa ilman känniveikkoja sekä toimiva patio. Nämä hoidettiin samalla henkilökunnalla kuin nyt. Nyt on vielä avoin ovi kaupalle, ei siinä paljon viitti päivätumuja ottaa.

Tuossa saattaa pienelle konseptiviilauksella saada kannattavan ravintolan. Keittiöstä vielä ulos grilliluukku?

Jaksamista työtekijöille ja toivottavasti joku tulee jatkamaan perinteikästä ravintolaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Limingan kunnan keskusta-alueen alasajo alkoi Arinan myötä.
Vieläkin on ikävä Limingan osuuskauppaa, josta sai kaiken tarvitsemansa.!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (23)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image