Oulu

An­tiik­ki­mes­sut järjestetään Club Teatrialla – nimi muuttuu Harrasta-messuiksi

Antiikkimessuille osallistuu muun muassa paikallisia keräilykerhoja. Arkistokuva. KUVA: Leinonen Jukka
Oulu 14.1.2019 10:43 | Päivitetty 14.1.2019 11:01
Kaleva

Antiikkimessut järjestetään 26. ja 27. tammikuua Oulussa uudella Club Teatrialla. Messujen nimi muuttuu kattavammaksi Harrasta-messuiksi.

Messuilta löytyy edelleen keräilyaloina valikoima taide-, LP-, kirja-, militaria- sekä antiikkiesineitäkin teemaan kuuluen.

Messuilla on mukana myös keräilijöiden näyttelyitä, Filatelinen Oulu, Oulu tulitikkuetiketeissä sekä Wanhat puukot 1800-1900-luku.

Työnäytöksiä antavat myös perinnesuutari sekä kirjansitoja.

Messuille saapuu entiseen tapaan kauppiaita ympäri Suomea sekä Ruotsistakin myymään keräilyesineistöä.

Messuille osallistuvat paikallisista keräilykerhoista Postimerkkikerho sekä Numismaattinen kerho. Kerhoilta saa messuilla opastusta ja lisätietoa filateliseen ja numismaattiseen keräilyyn.

Messuilla myös muita eri alan osaajia, joille asiakas voi tuoda omia esineitään arviointiin kuten sotilasmerkkejä sekä tasku- ja rannekelloja postimerkkien ja vanhojen rahojen lisäksi.

Tutustu ja tilaa kevättarjous 😎

Kaleva Digi 2 kk vain 9,90 €!
Säästä 67 %! (Norm. 2 kk/31 €)
MAINOS

Kommentoi

Tori.fi alkaa jo naurattaan kun, 60e maljakkoa myy yksityinen, hintaa 75-150e, sanot että voisin tuon verran maksaa ja vastaus, nykyään aina, katsoin juuri että astiataivas myy tätä 165e :) Ei oikein kehtaa sanoa että sehän on liike, jolla menee alv+voittoakin täytyy saada. Näistä messuilta ja kirpputoreilta tekee, samat löydöt esim, antiikki maljakoista puolet hinnasta. Yhdellä oli lisäksi pala maljakosta pois ja 75e kaj franck kf 296 maljakko tori.fi. Ei tiedetä hintoja ja maksettu itse liikaa tai perintönä tullut, sitten katsotaan liikkeen hinta. Pitää autokin itse myydä uuden, hinnalla. Satuin netistä katsomaan. Näissä itse kerääjiä, jotka tietää kyllä. Katsokaa yhtä kaj franck rubiinin punainen maljakko "väittää" olevan. Huuto ja torissa sama maljakko myynnissä, huuto.com lukenut hänellä että tarjottu 700-800e 11kk ja myy sitä 1000e. Itse olisin myynyt ajat sitten, jos edes 700e sais. Nimeltä sellaista ei edes ole, harvinaisin kf296 on vihreä ja nuutajärvi nötsjo pohjassa, että näin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Kainuun maakunnassa, Etelä-Lapissa sekä Koillismaalla lumisateen vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi illasta alkaen Pohjois-Karjalan maakunnassa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

376 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kyseenalainen onnellisuustutkimus

Kyllä tutkimus perustuu mitattavissa oleviin, ja myös vertailukelpoisiin tietoihin eikä mielipiteisiin. Tämä oli jo sei... Lue lisää...
Heippa vaan rehellis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image