Oulu

Aapistien suuri hammashoitola valmistuu ennen joulua, ensimmäiset asiakkaat tammikuussa

Aapistien uusiin tiloihin tulee lähes 200 työntekijää. KUVA: Pekka Peura
Oulu 7.12.2016 15:33
Kaleva

Viisi hammashoitolaa muuttaa Aapistien uuteen hammaslääketieteen rakennukseen ensi keväänä. Rakennus valmistuu joulukuun puolessavälissä, minkä jälkeen rakennukseen asennetaan laitteistot.

Keskustan hammashoitola muuttaa uusiin tiloihin helmikuun alussa, ja Myllyojan sekä Maikkulan hammashoitolat siirtyvät Aapistielle maaliskuun alussa. Lisäksi tiloihin tulee Kontinkankaan hammashoitola sekä opetushammashoitola ja erikoishammaslääkärien vastaanotto.

Ensimmäiset asiakkaat otetaan vastaan 23. tammikuuta. Uusiin tiloihin tulee lähes 200 työntekijää.

Vanha talo puretaan maalis–huhtikuussa, ja pihatyöt tehdään sen jälkeen kesällä. Talo pihatöineen on täysin valmis syyskuun loppuun mennessä.

Hammaslääketieteen rakennukseen muuttavat myös Oulun yliopiston hammaslääketieteen teoriaopetus sekä ammattikorkeakoulun suuhygienistiopiskelijoiden potilasharjoittelu.

MAINOS

Kommentoi

Tervetuloa pitämään yksityisvastaanottoa Ruukkiin. Pitkään asiakkaita hyvin palvellut hammaslääkäri jäi ansaitulle eläkkeelle. Terveyskeskuksen kaksi hyvää hammaslääkäriä palvelee nyt yli 5000 asukkaan yhteisöä. Kuka teistä hammaslääkäreistä pystytte samaan. Ihmettelen, miksi moititaan yhteiskunnan ylläpitämiä hammas- ja muita lääkäripalveluja. Olen ollut asiakkaina molemmissa ja saanut aina asiallista hoitoa. Mutta silti kyllä Ruukissa yksityinen hammaslääkäri hyvinkin saisi palkkana ja hienoilla paikoilla nuo nykyisetkin lääkärit asuvat, isoissa taloissa ja työtä näyttää olevan riittävästi puolisoillakin. Asennekysymys se maalle muuttokin on. Asuminen on kyllä halvenpaa, kuin Oulussa ja onhan nyt kuulemma se Patruunan talokin myytävänä. Olisi siellä mahtava asua hammaslääkärin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...ja kuka on rakentajana tässä hankkeessa...ja valvojat...voitaisiin sitten muutaman vuoden päästä "kehua" heitä kun ovat onnistuneet tekemään rakennuksen jossa ei ole kosteus- eikä sisäilmaongelmia.....niin joulukin on tulossa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saa kai se olla vaikka kuinka suuri jos ei ole tarpeeksi hammaslääkäreitä. No, sopiipahan kaikki jonottamaan päiväkausiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hammaslääkäreitähän Oulussa olisi vaikka kuinka, mutta kaupungilla ei ole varaa meitä palkata. Oululaiset hammaslääkärit kulkevat pakon edessä muille paikkakunnille töihin, vaikka perhe ja koti olisi täällä. Yksityispuolella taas tekijöitä on liikaakin, kun tässä taloustilanteessa ihmisillä ei ole varaa käyttää palveluja. Todella surullinen tilanne sekä potilaille että hammaslääkäreille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa se tämä SOTE soppa aukaisisi ovia täällä pohjois Suomessakin sekä tekijöille että asiakkaille että saatais hampaat kuntoon ja teille palkallista työtä. Hinnat on pilvissä terveydellä leikitän. Siinävaiheessa vasta saa kohtuullista hoitoa kun on pakko esim. leikkaukseen ei pääse ennenkuin hampaat kunnossa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perustakaa yksityispraktiikka ja pitäkää hinnat kohtuullisina. Kyllä asiakkaita riittää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiesitkö, että julkisen puolen hoito on aivan yhtä kallista. Sinun hoitoasi julkisella puolella maksavat muut kuntalaiset verotuksen kautta. Ei yksityinen hammaslääkäri saa laskuttamastaan summasta edes puolta itselleen, koska vastaanoton kulut ovat niin suuret. Ne suuret tulot, talot ja autot maksetaan kovalla työllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi yksityispuolella on älyttömät kiskurihinnat ? Yksityispuolen hammaslääkärit rahanahneudessaan ovat hinnoitelleet työnsä tähtitieteellisiksi. Ei ole ihme, että vastaanotot kumisevat tyhjyyttään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

18:15
Linnanmaalaisen päiväkodin pihalla tulipalo – jo toinen kahden päivän sisällä
18:11
Kansanedustaja Mikko Kärnä harkitsee keskustan puheenjohtajakisaan osallistumista, mikäli muita ehdokkaita ei ilmaannu
18:00
Oululainen nuori telinevoimistelija aloitti harjoittelun jälkijunassa ja nousi ahkeruudellaan arvokisatason urheilijaksi – "Innolla odotan ensimmäisiä MM-kisoja" Tilaajille
17:54
Alle 15-vuotiaita lapsia epäillään Mikkelin koulupalon sytyttämisestä – tutkinnanjohtaja kertoo, miten lasten leikki johti koulun palamiseen
17:31
Kaksi tuomiota Sunny Car Center -vyyhdistä – Markku Ritaluomalle lähes miljoona euroa maksettavaa
17:30
EU:n nimitysruletti pyörähtää käyntiin tänään – huippukokous yrittää löytää nimet huippuvirkoihin
17:29
Kilometrejä pitkä öljypäästö Itämerellä – aiheuttajaa selvitetään
78
Tuppuraisella liki 400 000 euroa asuntolainaa, Kulmunilla lainaa 100 000 euroa – Harakalla muhkea osakesalkku ja sijoitusasuntoja
53
Hagelberg uskoo: Stockmannin entisiin tiloihin syntyy monipuolinen kauppakeskus – ”Pekurin korttelin kehitys tärkeää koko keskustalle”
30
Päivi Räsänen arkkipiispa Luoman sateenkaarisuvaitsevaiseen vastaukseen: "Pride-liikkeen ideologiaa ja kirkon arvopohjaa mahdotonta sovittaa yhteen
25
IL: Riitta-Liisa ja Toni Roponen muuttavat Ida-tyttärensä kanssa Haukiputaalta Yhdysvaltoihin – Toni Roponen Denverin yliopiston hiihtovalmentajaksi
23
Alman mittaus: Perussuomalaiset selvästi suosituin puolue
19
Pääministeri Rinne HS:lle: Suomalaislääkärin mukaan olisin kuollut, jos minut olisi herätetty Espanjassa
15
Juhannuksen menoliikenteen ruuhkahuippua odotetaan Oulun seudulle kello 16 jälkeen – Kuusamontiellä ketjukolari ja yksi kaista suljettiin, liikenne jonoutui

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa kehittyy iltapäivällä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy erittäin voimakkaita ukkospuuskia, yli 25 m/s.
Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa kehittyy iltapäivällä ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 20 m/s.
UV-säteily on voimakasta Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan maakunnissa. UV-indeksin arvo on 6.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

On kukkia
Lukija

Uusin lukijakuva

Piippopaksupää
/honen

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Menettekö suviseuroihin muhokselle

100 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Kerro yksikin parempi maa? Lue lisää...
Mc

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image