Oulu

15-vuotiasta poikaa potkaistiin päähän Oulun keskustassa

poliisi KUVA: Heikki Uusitalo
Oulu 13.1.2018 8:58
Kaleva

15-vuotiasta poikaa pahoinpideltiin Oulun keskustassa Saaristonkadun ja Kirkkokadun risteyksen kohdalla perjantaina kuuden aikaan illalla.

Poliisin mukaan tilanteessa oli ollut viiden nuoren ryhmä, joista yksi oli pahoinpidellyt ryhmään kuulumatonta 15-vuotiasta poikaa. Paikalle tullut poliisipartio löysi uhrin makaamassa maasta. Häntä oli potkaistu päähän. Poliisin mukaan sairaankuljetus vei pojan tarkistettavaksi, mutta hän ei ilmeisesti loukkaantunut tilanteessa vakavasti.

Partio löysi muut osalliset lähistöltä ja tunnisti yhden heistä todennäköiseksi tekijäksi. Epäilty tekijä antoi poliisille väärät henkilötiedot, mistä poliisi antoi nuorelle sakon.

Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

MAINOS

Kommentoi

Kävin viimevuoden lopulla erään pojan kotona keskustelemassa fyysisestä koskemattomuudesta kun olivat poikaamme ravistelleet sun muuta. Nyt on ilmeisesti mentävä seuraavaan kotiin tänään kun oli taasen poikaa tönitty nii että kaatui maahan. tässäkin meidän poika pienikokoisempi, niin joutuu kärsimään. Me opetetaan kotona, että asioita ei hoideta väkivallalla, vaan puhumalla ja vanhemmille kertomalla. Näin poika toimii niin siitä seuraa sitten VASIKAKSI haukkuminen.
Mutta minä kyllä jaksan keskustella vaikka joka päivä jos tarvis on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulihan se sieltä!
Viidennessä viestissä joku hyväkäs käänsi tämänkin hallituksen syyksi. Tämä on se asenne jolla kaikki vastuu omasta tekemisestä sysätään muille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi näitä mammanpoikia. Porukalla mennään yhden kimppuun. Ei näytä tämmöisten tulevaisuus kovin hyvältä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on tämä Oulu aivan sekojen kaupunki. Potkitaan, pieksetään ja valitetaan. Siinä on oululaisten huvit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmettelen nykynuorisoa että potkitaan päähän ,itse olen vanhempaa ikäluokkaa minun nuoruudessani ei menty porukalla kenenkäänpäälle toinen huomio on nykyisin tämä päähän potkiminen? Joka on tosi vaarallinen .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuoriso kiusaa toisiaan, kun kotona vanhemmat kiusaa toisiaan kotona ja työpaikalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Potkijalle pitkäkestoinen puhuttelu.Miltä itsestä tuntuisi,jos joku jysäyttäs päähän? Häh? Mitä? Ja jopa yöksi putkaan kovalle petille mietintää,mitä tuli tehtyä. Pahoinpitely.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyinen hallitus potkii heikoimmassa asemassa olevia suomalaisia koko ajan päähän, eikä poliisi puutu asiaan mitenkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Potkun seurauksena voi jäädä pysyvä neurologinen vamma joka saattaa ilmetä jopa vuosia myöhemmin. Toivottavasti näin ei tässä tapauksessa käynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entisaikoina käytetty jalkapuu olisi otettava takaisin käyttöön, vähenesi rikokset. Tämän päivän suojelunhalu kasvattaa rikollisuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oho! Ensinnäkin, voiko todellakin väärien henkilötietojen antamisesta viranomaiselle eli viranomaisen harhauttamisesta selvitä vain sakolla? Kysymyshän on syytteen alaisesta rikoksesta. Toiseksi kysymyksessä on vakava väkivaltarikos, jonka seuraukset voivat olla elinikäiset. Selviääkö tekijä tästäkin pelkällä sakolla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sakoillako tästäkin pääsee? Ei voi olla totta! Olkoonkin tekijä nuori niin kunnon rangaistus, ei ehkä tee toista kertaa. Lopettakaa virkavalta hyyssäys ! Näitä potkijoita kyllä piisaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun uutisen kunnolla lukee, huomaa, että tapahtumaa tutkitaan pahoinpitelynä. Sakko oli vain väärien henkilötietojen antamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei pääse pelkillä sakoilla. Luetunymmärtäminen hoi. Tekijä sai jo sakot väärien henkilötietojen antamisesta, potkimista tutkitaan pahoinpitelynä. Kun tutkinta on valmis, rettelöiitsijä joutuu käräjille ja vasta sen jälkeen tulee tuomio itse eli pahoinpitelystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei siitä käräjilläkään saa muuta kuin sakkoja, vähän ehkä korvauksia potkitulle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Jos eläkekatto tulee voimaan nyt, siis nyt. Se vaikuttaa ensimmäisenä tällä hetkellä 17-18v työuraansa aloittelevilla. I... Lue lisää...
öö ei...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.10.

Fingerpori

18.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image