Kokoomus julkaisi kun­ta­vaa­lieh­dok­kai­ta Oulussa, listassa tukku uusia nimiä

Kansanedustaja Mari-Leena Talvitie nähdään myös kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana. KUVA: Mauri Ratilainen
Kuntavaalit 2017 17.9.2016 15:35
Kaleva

Kokoomus on nimennyt Ouluun 50 ehdokasta ensi kevään kuntavaaleihin. Ehdokkaiden joukossa on useita pitkän linjan kuntapoliitikkoja, mutta listassa on myös 18 ensikertalaista.

Kokoomus täydentää ehdokaslistaansa 10. joulukuuta.

50 ehdokkaan joukossa on 22 naista ja 28 miestä. Keski-ikä on noin 48 vuotta. Nuorin ehdokas on 20 vuotta ja vanhin 72 vuotta. Alle 30-vuotiaita ehdokkaista on viisi.
 
 
Ehdokkaat (ensikertalaiset *-merkillä):
Aarni Tuomas (31)
Bastman Pirjo (68)
Eskola Jari (56)
Forsman Sari-Helena (50) *
Fröjdholm Henri (24) *
Husso Jarmo J. (63) *
Häkkinen Tapio (50) *
Häli Petri (37) *
Hänninen Juha (57)
Kalinainen Janne (36)
Kemppainen Heidi (39)
Keskiaho Hanna (36) *
Kivelä Jorma (60)
Korvenheimo Pia-Riitta (47)
Kynkäänniemi Milla (39)
Laru Jari (41)
Lattula Ulla-Riitta (63)
Lindborg Timo (61)
Luhtaanmäki Sami (40)
Lämsä Anna-Liisa (54)
Merihaara Mikko (40)
Myllylä Sirkka-Liisa (68)
Nisula Ilari (29) *
Nurmela Mika (44)
Orabi Aila (57)
Orava Jukka (51)
Paroll Paula (50)
Pesämaa Heikki (50)
Petäsnoro Raimo (57) *
Pihlajamaa Heli (35)
Pikkuaho Sami (48) *
Rahkola Juha (53)
Rajala Lyly (65)
Raninen Atte (44) *
Roivainen Matti (72)
Ruostesuo Mika (43)
Salin Jasmiina (24) *
Salovaara Elsi (40) *
Savola Lotta (24)
Savola Tiina (46)
Sihvonen Maarit (55)
Soramäki Sirkka (51) *
Suopanki Juhani (67) *
Tallberg Jami (53) *
Talvitie Mari-Leena (36)
Taskinen Jukka (56)
Tuomi Kaisu (64) *
Wunsch Väinö (20) *
Väänänen Leena (48) *
Åman-Toivio Minna (50)

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (69)

Aika heikosti on ehdokkaita kun pitää Toni Nieminen reppana haalia äänten kerääjäksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

M. Bolzak, T. Kaismo, J. Koskelainen, A. Rautio, P. Simonen ja J. Yypänaho? Satoja tai tuhansia ääniä jätetään muille puolueille, ja ilmaiseksi, miksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä on taas joku SDP:n juoni laittaa tuollaista porukkaa tarjolle. Varmaan uittaneet jostain ovenraosta listan kokoomuksen pöydälle ja aikaansaamattomana puheenjohtaja laittanut nimensä alle, että "näillä mennään".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistakaa että jos edustajanne tai siksi haluava ei osaa tehdä muuta kuin myötäillä virkamiehiä niin mielestäni tällainen edustaja ei välttämättä aja kuntalaisten/kaupunkilaisten asioita parhaalla tavalla. Kuunteleva ja sovitteleva, mistä sellaisia löytyy? Se mitä ihmettelen edelleen miten henkilö joka on päivätyössä ehtii perehtyä lautakunnissa olevien isojen asioiden paksuihin esityslistoihin joita virkamiehet laatii edustajien luettaviksi ja jotka pitäisi olla selkeästi kansan valitseman päättäjän ymmärrettävissä? Olenkin huomannut että juuri eläkeiässä olevat edustajat ovat hyvin motivoituneita hoitamaan poliittisia asioita. Nuoriakin on hyvä olla mukana oppimassa mutta onko kuitenkin" viisaus " iäkkäämmässä kansassa koska elämänkoulu on se paras koulu. Jos edustajalta puuttuu sydämen sivistys ja pyrkimys on vain oman edun tavoitteluun niin silloin ei edes koulutus auta vaikka olisi millainen maisteri tutkinto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee niin orpo olo kun katsoo tuota listaa. Pakko äänestää ihan kokoomuksen takia jotain muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo entinen potkupalloilija on ollut kovin nähtävillä ja jopa lehdissä että on sitte tutumpi kaikille kun vaalit tulee., eikö niin.
Nurmelan poika on kyllä enempi passiivisempi ehkä liiankin passiivinen tuossa potkupallohommassa ja ei varmaan olis jatkiuvasti aloituksessa jos ei olis ni,mi Nurmela.
Että semmosta on nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Muista kuitenkin totuus eli se että SDP ja vasemmisto ovat ajaneet suomen talouden pysyvään lamaan. Kokoomuslaiset yrittävät luoda työpaikkoja. Pitkät leipjonot ovat vasemmiston etu aina vaaleissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

siis kokoomus huolehtii että yrittäjillä raha riittää, vasemmisto ja demarit pyrkii pitämään julkiset palvelut kaikkien saatavilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotta julkiset palvelut olisivat kaikkien saatavilla, pitää olla rahaa. Jos huolehditaan, ettei yrittäjillä ole sitä, pitäisi sitten huolehtia että yrittäjien yritykset olisivat valtiolla tuottamassa sitä rahaa. Ajatus, mikä kiinnostaa melkeinpä vain ja ainoastaan niitä vasemmistolaisia siitäkin huolimatta että kommunismi epäonnistui kaikkialla.
Kommunismin tuhkakasasta jaksetaan siis vieläkin huutaa kuinka kapitalismi on epäonnistunut, vaikka oikeasti vain ja ainoastaan yrittäjyys on vienyt maailmaa eteenpäin siitä pitäen, kun vaihdon välineet on keksitty.
Ei ole paha asia, että huolehditaan niistä palveluista. Päämielenkiinto pitäisi olla siinä että ne palvelut eivät kärsi korruptiosta (helpon rahan takia, virkojen nimitystapa), jotta ko palvelut säilyvät järkevissä mittapuitteissa ja siitä että noille palveluille riittää niiden tarvitsema raha.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No aivan "edustavajoukkio",matkustelemaan "tutustumismakoille"ulkoaille!Eipä se ole puolueilla väliä,kaikki ovat oanedun tvoittelijoita?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

72 vuotias vielä yrittää jatkoon! Olisi vanha virkamies ymmärtänyt jo jäädä pois. Hän on kerännyt kaikki mahdolliset parhaat paikat, mutta täysin näköalaton. Käyttää vakaita puheenvuoroja, joissa kehuu virkamiesten tehneen hyvää työtä. Ei ainakaan edistä Oulun hyvinvointia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olipa osuvasti sanottu, se on juuri näin! ...hyvää virkamiesvalmistelua jne...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuha ei nyt sattuis mitään jos ja kun kepu ja kokkarit enemmistössä valtuustossa. Persut sinne pitää saada ja sitoutumattomia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten kokoomukselle riittää kannatusta? Ei aja kuin alle 1% suomen väestö määrän etua. Elkää antako pikkupomot ja muka parempi osaiset näille ääniä saatika duunari / opiskeliaporukka. Riisto mielessä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (69)

Uutisvirta

12:57
Henkilöauto ajautui ulos tieltä Siikalatvalla, ajokeli voi olla huono
11:35
Sairaalaklovneilla on sairaalassa tärkeä tehtävä tuoda päiviin leikkiä ja hassuttelua –  mutta pitääkö klovnin olla aina iloinen?
11:00
Italian liigan pelejä siirretään koronaviruksen pelossa - Milanon ja Venetsian matkailu vaarassa: "Tämä ei ole Italian Wuhan", sanoo matkailujohtaja
10:51
Käsittämätön tapaus NHL:ssä: Carolinan maalille nousi kesken pelin jääkoneen kuljettaja, joka torjui sensaatiomaisen voiton – Sebastian Ahon pisteputki jatkuu yhä
10:50
42-vuotias Dave Ayres torjui voiton Torontosta, ilman minkäänlaista ammattilaitaustaa
10:47
Pattijoen kasvatti Miikka Salomäki siirtyi NHL-seurojen vaihtokaupassa Nashvillestä Torontoon
10:08
Italiassa koronavirustartuntojen määrä nousee nopeasti – hallitus aikoo eristää tartuntakeskittymät ainakin kahdeksi viikoksi, jalkapallo-otteluita peruttu
64
Loppuko hiihto ilmastonmuutokseen? Professori: "Eteläisen Suomen koululaisille luminen talviloma on muisto vain"
25
Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria – Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun"
21
Koulumaailmassa lastensuojeluilmoituksen oltava viimeinen toimenpide Lukijalta
13
Italiassa koronavirustartuntojen määrä nousee nopeasti – hallitus aikoo eristää tartuntakeskittymät ainakin kahdeksi viikoksi, jalkapallo-otteluita peruttu
12
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
11
HS: Kaksi lentokenttää suljettiin Kanariansaarilla hiekkamyrskyn vuoksi, myös Suomen-lentoja peruttu
10
"Ohi on" – Tuulenpuuskat yltyivät myrskylukemiin, yli 21 000 asiakasta oli ilman sähköä, vesi nousi teille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aluksi huono Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Salla lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Ajokeli on aluksi huono Kainuun maakunnassa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio ja Salla lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä tai aamulla Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

255 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Eläkejärjestelmä kyllä kestää, eli turha valitus pois. Ja nuoret sopivaa ammattia hankkimaan ja sitten töihin vaan! Lue lisää...
Öululainen 2

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image