Kulttuuri

Sanna Kokko Pudasjärveltä metsästää telkkarissa – Ylen Eränkävijät on ou­lu­lais­yh­tiön tuotanto

Sanna ja Antti Kokko onnistuneen metsästyspäivän jälkeen. KUVA: Yle kuvapalvelu
Kulttuuri 2.9.2016 13:05
Kaleva

Ylellä alkaa lokakuun alussa uusi tv-sarja metsästyksestä ja kalastuksesta nykypäivän Suomessa. Ohjelma on oululaisen tuotanotyhtiön NTRNZ:n tuotantoa. Tuottajana toimii Teemu Hostikka.

Sarja seuraa neljän eränkävijän tarinaa metsästyksen ja kalastuksen parissa. Henkilöt ovat kotoisin eri puolilta Suomea.

Mukana sarjassa on Kalevan sovellussuunnittelija Sanna Kokko. Pudasjärvellä asuva Sanna ja hänen miehensä Antti ovat intohimoisia metsästäjiä. He havittelevat saaliikseen pääasiassa riistalintuja.

Pariskunnalla on metsästyksessä apunaan lyhytkarvaiset saksanseisojat Navajo ja Okariina.

Sarjassa kohdataan lisäksi kalastajat Aki Huhtanen Kilpisjärveltä ja Riikka Aaltonen Lievestuoreelta sekä metsästäjä Ari Turunen Ilomantsista.

Eränkävijät Yle TV1 sunnuntaisin kello 18.15 alkaen 2.10.2016

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (26)

Muistan taannoin 2000-luvun vaihteessa, kun olivat seurue valloittaneet koirineen vaellustuvan Muotkalla. Ei hyvä. Loistava sarja joka tapauksessa, ja ilokseni katsottavissa ulkomailla. Todella piristävää ohjelmistoa tositvhötön keskellä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainoa vaan pilaavat hemmotelluilla hurtillaan kaikkien maineen.Näytti koirat nukkuvan leirintäalueen sängyillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

19.25 tapaisille nimimerkeille on turha perustella yhtään mitään.Oma kanta on valmiiksi päätetty ja kykyä (ja halua)vuoropuheluun ei ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luvan kanssa saa pyytää pari lintua.menkää itse metsään montako löydätte.ei sen kauniimman sukupuolen tarvi jäädä kotia yksin.laatuaikaa on monenlaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kattokaahan poijaat tuo ohjelmasara äläkääkä tyhään lätiskö etukätteen. Tuommosia kotimaisia luonto-ohjelmia ei liikaa ole näkyny televisiossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrankin kotimaista tosi-tvtä. Osa vastustaa metsästämistä ja kamera vie hohtoa ja saa diivailemaan tai siistimään tapoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeat eräihmiset kuten Antti ja Sanna ovat toista kuin kaupungissa erälehtiä lukevat asfalttieräihmiskuninkaat ✊ korpi kouluttaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että tämmösiä ohjelmia tullee..on seuraamista nykyihmisille jotka muuten on täysin vieraantunu luonnosta ja näkkee ettei tuo harrastus pelkkää tappamista ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos kyse ei ole siitä, että eläimiä on hauska tappaa ja että metsästäjät haluavat vain nauttia luonnon rauhasta, niin miksi ihmeessä esimerkiksi sorsia ammutaan pilkkopimeässä? Vai onko pelkästään hauska pitää ääntä ja häiritä rantojen asukkaita? Sitten kun osaat risu-ukko tuon minulle perustella, niin uskon mitä kirjoitat. Muuten en.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Metsästystä tehdään sillä ajatuksella, milloin se riista liikkuu, syö yms. Ei sitä muuten vain löydetä kuin harvoin. Siihen perustuu mm. iltalento.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö siellä voi tehrä niitä "muita" asioita? Miksei menis metsään ja vaikka valokuvaisi niitä riistalintuja? Tuosta tulisikin hyvä ohjelma idea. Kiitos tästä Risu-ukkeli. Hippi käärii nyt tuohet ja myy ohjelmaidean Ylelle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lapin metsästäjät ei tykkää yhtään metsästäjiä jotka käyttää seisovat koiraa. Niitten avulla kun ladataan enemmän kuin luvat antaa myöten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kenestä ne Lapin metsästäjät tykkäis? Turistit metsästävät ja kalastavat varannot kuiviksi, mutta ilolla otetaan kuitenkin eurot pois majoittujilta ja evästäjiltä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (26)

Uutisvirta

15:17
Mikko Alatalo laulattaa Rotuaaria Lukijalta
14:49
Ulosajo Kittilän Pokantiellä: auto ajoi kurvista katolleen – yksi henkilö loukkaantui lievästi
14:13
Kaakkurissa juostaan portaita ja poljetaan maastossa – Liikuntamaassa riittää treenaajia, vaikka alue ei ole vielä läheskään valmis
14:00
Suku kehui Ed Sheeranin veljen kaunista lauluääntä, mutta se olikin pikkuveli, joka valloitti musiikkimaailman – Menestys alkoi prostituoidun innoittamana Tilaajille
13:25
Poliisi laati muistilistan marjastajille: mukaan kannattaa muistaa muun muassa kännykkä, kartta, kompassi ja kaveri
12:44
Kansalaisaloite mielenterveyspalveluiden terapiatakuusta keräsi 50 000 nimeä – etenee eduskuntaan
12:22
Liikenneministeri Sanna Marin Helsingin Sanomissa: "Tampereen ja Turun tunnin juniin on suhtauduttu aivan liian optimistisesti"
170
"Sotkun munkkeja" myynyt yrittäjä Vesa Mustakangas: "Tavoitteena oli myydä puhdasta lähiruokaa" – Savilaakson leipomo lopetti munkkien toimituksen
35
Puola ja Unkari pääsivät Suomen EU-kokouksessa helpolla – Suomi ja EU-komissio haluavat tulevaisuudessa sulkea demokratiaa halveksivien maiden rahahanat
34
Sarjakärki oli liian kova Lipolle – pesisleiri ja ilmaiskampanja täyttivät Raksilan lehterit
21
Liikenneministeri Sanna Marin Helsingin Sanomissa: "Tampereen ja Turun tunnin juniin on suhtauduttu aivan liian optimistisesti"
20
Qstockin rakentaminen alkaa viikonloppuna – katso kartasta, miten festivaali muuttaa liikennejärjestelyjä
19
The Guardian: Persianlahden tilanne kiristyi dramaattisesti – Pidätetyn brittitankkerin miehistö on nyt Iranissa satamassa ja yhä laivassa
13
Kempeleen pyöräbaanan kahdeksan alikulkua täyttyvät taiteella – "Ohikulkijat ovat suhtautuneet pelkästään positiivisesti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio ja Tervola.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Vihaan juttutupaa, tai sitten en

87 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Pienellä paikkakunnalla kykenee toimia vaikka sahayrityksessä ym. ammateissa, mutta miten on toiminta hieman laajemmin k... Lue lisää...
Hakkarainen on äijä,...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image