Kulttuuri

Saara Aallon ensimmäinen kappale-ehdokas euroviisuihin julki – katso video

Saara Aalto on julkaissut ensimmäisen UMK18-kappaleensa Monster. KUVA: Yle
Kulttuuri 9.2.2018 0:45 | Päivitetty 9.2.2018 6:35
STT,

Laulaja Saara Aallon ensimmäinen UMK18-kilpailukappale ja sen musiikkivideo on julkaistu. Aallon ensimmäisen kilpailukappaleen nimi on Monsters.

Tiedotteessa Aalto kiteyttää kappaleen ydinviestin, jonka mukaan Aalto ei anna pään sisäisten demonien tehdä päätöksiä, vaan hän tekee ne itse ja on vahva.

Aalto on säveltänyt ja sanoittanut kappaleen yhdessä Linnea Debinin, Joy Debinin ja Ki Fitzgeraldin kanssa.

Monsters-kappaleen lavashow nähdään ensimmäistä kertaa 3. maaliskuuta Ylen suorassa lähetyksessä. Esityksen takana on koreografi Brian Friedman, joka on luonut koreografioita muun muassa Britney Spearsille, Beyoncelle ja Mariah Careylle.

Monsters-kappale on yksi kolmesta vaihtoehdosta Aallon euroviisukappaleeksi. Toinen kappale julkaistaan 16. helmikuuta ja kolmas 23. helmikuuta.

Katso Saara Aalto – Monster:

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (33)

Paras näistä kolmesta kappaleesta. Saara laulaa niin hyvin, että sama mikä on kappale tahansa, aina yhtä huikea! Oulun (Oulunsalon) laulaja on paras Suomessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lainaus: ”Kansainvälisen musiikin keskeisenä tehtävänä oli kehittää ja edistää kansainväliseen ohjelmavaihtoon ja myyntiin tarkoitettua ohjelmistoa TV1:ssä sekä vaikuttaa asiantuntemuksellaan TV1:n ulkomaisen musiikkiohjelmiston hankintaan.” Mielestäni Saara Aalto edustaa loistavasti esityksillään kansainvälisyyttä. Olisi ollut mukavaa saada kaikki kolme esitystä kuultavaksi samaan aikaan, sillon esitykset saisivat yhtä pitkän ”makustelu” ajan. Pidetään peukkuja Saaralle 👍👍

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

nimim. Pikkuveli, Kommenttisi hyvä,sanoppa muuta ,video on tosi härskinen ja ruma. sekä aiheet aikansaeläneitä,käytäväkävelyt,ja irvokas viimeinen ehtoollinen ,se kertoo mihin on maailmankuva mennyt. Eurooppa on jo tuollaisen elänyt saara tulee jäljessä, ei pure Euroopan äänestäjiin.
Saara ei löydä millään tyyliään,on aivan pihalla. Onneksi prinsessahorhelöt jäi pois,tai tekisi lapsille kivoja nättejä lauluja,suosio olisi taattu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kappale ei huono, muttei hyväkään. Mutta miksi tehdä noin vastenmielinen video?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eka biisi on selvästi suunnaatu gai-porukoille, Saaran äänestämiseen viisuissa. Mutta uskokaa vaan,ylen porukka ja musiikkimiehet on jo valinnut Saaran viisun,äänestämiset on rahan keruuta ylen kuluihin ja Saaran palkkaamiseen. Äänestäjiä vedätetään,kun pitävät meitä tolloina,ja viisuhurmioituneena. Yle päättää kaikesta itse,ei meidän äänestäminen mitään meinaa. äänestäminen on kulissia vaan.
Ja Meri on puotettu junasta,ja kuvista,sääliksi käy hänta,ovat asiat heillä jo menneitä lumia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Video on vastenmielinen ja sekava. Ja se että se on suunnattu tietoisesti vain gay-porukoille on jotenkin ylimielistä muita kohtaan ja liian läpinäkyvää pisteiden keruuta viisujen suurimmalta katsojaryhmältä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Biisi ei ole hyvä, sopii dikoihin muttei sovi euroviisuihin ollenkaan, itse en äänestäisi ja todella ällöttävä video. Tällä ei kyllä voitto heru.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sitten kun olemme äänestäneet sen eurobiisin,ja kun sitä voittoa ei sitten tule,niin uskokaa, Saara kääntää äänestäjien syyksi tappion,että itsehän äänestitte kappaletta. Hän on itseään täys eikä hänessä ole vikaa,vaan tietysti niissä huippubiisin tekijöissä ja äänestäjissä.

Totta on, Saara osaa laulaa ,mutta se ei riitä,tähteyteen,vaan tarvitaan monta lisätekijää avuksi. Seuraavaksi yle valitse Diandra.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä useammin tätä biisiä kuuntelee, sitä paremmalta se kuulostaa. Tää on upea. Saaran äänivoluumit pääsevät tässä hienosti esiin. Aivan älyttömän hieno biisi kokonaisuudessaan ja video vielä parantaa sen kuunneltavuutta, kun tulee esiin näköefekti. Hyvä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei iskenyt - biisi on hyvin teennäinen ja laulaja myös. Toivottavasti ne muut kaksi biisiä ovat parempia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä Saara! Voitto kotiin joko tällä tai jollain muulla. Taidot, karisma ja esiintyminen kyllä riittää voittoon, se on nyt vain biisistä kiinni. Saatais viisut Suomeen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikein sopiva clubbailuhaaran veto Euroviisuihin. Ainakin idässä tykätään ja kyllä tällä mennään finaaliin. Vahvasti Saara laulaa ja esiintyy.
Video on kyllä kliseinen euroviisufanien kosiskelu androgyynien kiehnäyksellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No eihän tämä mikkään tango oo.Mutta jos ne kaksi on vielä parempia niin kolmoisvoitto tullee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen jäi euroviisu kauniisti soimaan uudelleen ja uudelleen. Nyt ovat kertakäytökamaa. Kuuntelin biisin ja yks kerta riitti. ei tällaista jaksa kauan kuunnella . sopii hyvin kummallisiin diskoihin. en äänestä tallaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kilpailuun kilpailun ehdoilla, turha lähettää mitään tekotaiteellista kuten yleensä. Ihan positiivinen veto, jos vielä paranee, menestystä voi odottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhteen piisiin survottu aivan älyttömästi kaikkea mahdollista. Vielä kun videokin vähintään vauhdikas ja värikäs, piisi itessään jää ikäänkuin sivutuotteeksi, josta ei jää oikein mitään mielikuvaa. Se paljon puhuttu korvamato kateissa. Noh, tota soitetaan varmaankin aika paljon, jospa se alkaisia aukeamaan. Ei jatkoon euroviisuissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (33)

Uutisvirta

118
Sirkkaleipää leivotaan nyt myös Oulussa – Fazerin sirkkajauho tulee Hollannista, koska kotimainen hyönteistuotanto ei riitä
79
Joka kymmenes työtön aktivoitui, kun aktiivimalli leikkasi etuutta, kertoo Kela
52
Aftonbladet: Ruotsissa pidätetty autojen tuhopoltoista epäiltyjä
49
Nuorten maailmantuska voi synnyttää uuden luonnonsuojelubuumin: "Ilmastonmuutos on vaarallisempi kuin ydinsota"
42
Uusi pienpanimotuotteisiin erikoistunut pub avataan Rotuaarille perjantaina – Mallaskellari haluaa laajentaa Oulun oluttarjontaa
34
Myllytullin entinen Oulun seudun ammattiopiston kortteli uusiutuu täysin - suurin osa rakennuksista puretaan ja tilalle nousee asuin-, liike- ja toimistorakennuksia
33
Uusi taksilaki voi tuoda ongelmia koulutakseihin – harvaan asutuilla alueilla kela-kyytien ajo saattaa houkutella yrittäjää enemmän

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

kallis maahaanmuutto?

On hyvä muistaa se, että Suomi käyttää yli 11 miljardia euroa vuodessa ulkomaalaisiin, jotka elävät sosiaalietuuksilla. ... Lue lisää...
jokavuotiset menot

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image