Kulttuuri

Parhaat kaverit päätyvät samaan sänkyn – ja kuinkas sitten Natalie Portmanille ja Ashton Kutcherille käy

Näin ystävien kesken Natalie Portman ja Ashton Kutcher päätyvät samaan sänkyyn. KUVA: Photography by: Dale Robinette
Kulttuuri 11.6.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Näin ystävien kesken

★★★ Hyvän romanttisen komedian tärkein vaatimus on, että pääparin välillä kipinöi kivasti. Sen varaan sopii rakentaa oheistoiminnot, tuttavien porukat ja kliseisemmätkin juonenkäänteet. Näin sujuu myös konkari Ivan Reitmanin ohjaama elokuva, jossa Natalie Portmanilla ja Ashton Kutcherilla vanha ystävyys – yllätys – lipsahtaa fyysisemmän suhteen puolelle. Siihen sen on tarkoitus jäädäkin, mutta totta kai asia mutkistuu. (USA 2011)

Liv tiistai 11.6. klo 21.00

Iron Man

★★★★ Marvelin sarjakuvien innoittamat toimintaseikkailut ovat nyt televisiossa niin jokapäiväistä leipää, että uudemmalle katsojalle voi pieni perehdytys olla tarpeen. Jon Favreaun railakas toimintaseikkailu sujahtaa läpi yhden keskeisen hahmon kehitystarinan. Robert Downey Jr. on mainiossa iskussa kyynisenä teollisuuspohattana, joka vankeudessa löytää kutsumuksensa. Oli onni, ettei Tom Cruise päätynyt rooliin. (USA 2008)

Nelonen tiistai 11.6. klo 21.00

Dark Places

★★ Charlize Theron, Chloë Grace Moretz ovat särmikkäitä tähtiä, ja Chrisina Hendricks teki vaikutuksen Mad Menissä. Nicholas Hoult eteni lapsitähdestä Dome Karukosken Tolkienin nimirooliin. Näin lupaavaa joukkoa ja Gillian Flynnin romaanin kekseliäitä juonenkieppejä ei saisi hukata näin veltosti kerrottuun jännäriin. Syyttävä sormi osoittaa ohjaaja Gilles Paquet-Brenneriin. Perhemurhan taustoja tongitaan. (USA 2015)

Hero tiistai 11.6. klo 21.00

MAINOS

Kommentoi

Mielestäni tämän palstan tarpeellisuus on kyseenalaistettava.
Tähän palstaan käytetyt voimavarat tulisi siirtää kaupungissa tapahtuvien kulttuuritapahtumien taiteelliseen ja journalistiseen kritiikkiin.
Natalie Portmania ja Ashton Kutcheria tuskin hetkauttaa vaikka Kaleva ei heitä mainitse.
Ujo oululainen neiti Taiteilijan Alku, tai rehvakas rokkari Poikonen tarvitsee palautetta, ettei heti startista menen "remuiluksi" ja siten pysyvät jalat maassa, sekä pää nöyränä.
Samoin journalistiksi pyrkivä kirjallinen lahjakkuus tarvitsee haasteita, julkista printtiä, oman "äänen" löytämiseksi, vaikka tapahtuma-kriitikon muodossa.
Mielestäni tämän palstan tarpeellisuus on kyseenalaistettava, koska yläotsikossa lukee "kulttuuri", ei TV-yhtiön PR-Buffi-sivut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa maan etelä- ja keskiosassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi Suomella menee niin kuin menee?

Suomella menee ihan hyvin ja suomalaiset ovat myös hyvin arvostettuja ihmisiä maailmalla. Osa aloittajan mainitsemista ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image