Kulttuuri

Palace Gourmet on Vuoden ravintola 2004

Kulttuuri 3.3.2004 17:05
STT

Suomen Gastronominen seura on valinnut helsinkiläisen Palace Gourmet -ravintolan Vuoden ravintolaksi 2004. Seuran puheenjohtaja keittiömestari Eero Mäkelä luovutti tänään ravintolalle tunnustuksen.

Vuoden ravintola on valittu vuodesta 1985 lähtien, paria poikkeusta lukuunottamatta. Ensimmäinen tunnustus myönnettiin myös Palace Gourmet -ravintolalle.

Kolme kertaa valinta on osunut Helsingin ulkopuolelle: kerran Tampereelle ja kaksi kertaa Turkuun.

Tunnustuksen vastaanottivat keittiöpäällikkö Marko Laine, ravintolapäällikkö Ilkka Rantanen, hovimestari Hannu Sailo, keittiömestari Sami Rekola ja sommelier Pekka Koiranen.

Eero Mäkelä täsmensi, ettei valitun ravintolan tarvitse olla "vuoden paras ravintola", vaan ravintola, joka on osoittanut luotettavuutensa päivittäin.

Palvelun pitää olla ammattitaitoista ja kansainväliset mittapuut täyttävää. Viinikellarin tulee olla kattava suhteessa ravintolan kokoon ja viinit pitää osata valita ja esitellä. Myös hinnan ja laadun suhteeseen sekä miljööseen kiinnitettiin valinnassa huomiota.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image