Kulttuuri

OUTI-kirjastoille avataan uusi kir­jas­to­verk­ko torstaina

Kulttuuri 7.2.2018 15:48
Kaleva

OUTI-kirjastot julkaisevat uuden verkkokirjaston torstaina 8. helmikuuta. Kirjastoverkon alustana on Kansalliskirjaston ylläpitämä Finna, joka on Suomen museoiden, kirjastojen ja arkistojen yhteinen hakukokonaisuus.

OUTI-kirjoissa ovat mukana Hailuoto, Ii, Kempele, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Muhos, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Taivalkoski, Tyrnävä ja Utajärvi.

OUTI-Finnssa on aineistojen hakupalvelu. Lisäksi kirjastokortin ja salanumeron avulla voi tehdä varauksia, uusia lainoja ja katsella omia tietoja kirjaston asiakasrekisterissä.

Uusi verkkokirjasto julkaistaan osoitteessa outi.finna.fi. Se toimii aluksi beta-vaiheessa rinnakkain nykyisen verkkokirjaston kanssa. Nykyinen verkkokirjasto suljetaan kesään 2018 mennessä.

Finna-alustan verkkokirjastossa julkaistaan myös esimerkiksi lukuvinkkejä.

MAINOS

Kommentoi

Kukas se selvittäisi, kenen taskuun näiden vuoden-parin välein vaihtuvien ohjelmistojen tienestit menee? Mitään järkeähän ei ainakaan Oulun päässä ole IT-hankinnoissa, mutta asukkaat nöyrästi maksaa kaikki ihme kokeilut, kuten uutisista luetaan säännöllisesti.

Oulun kaupunki on nyt vuosikausia jäljessä sähköisissä palveluissa ja juuri, kun myös Oululaiset saivat mobiilissakin toimivan KOHAn (johon satsattiin kaikki kehityvoimavarat, lue rahat), mennään suht toimivaa systeemiä lopettamaan!?
OUTIn muissa kunnissa mobiiliystävälliset sivut toimineet useita vuosia (10?) Hailuoto, Ii, Kempele, Kuusamo, Liminka, Lumijoki, Muhos, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki, Taivalkoski, Tyrnävä ja Utajärvi ovat muutenkin ihan eri maasta sähköisisssä palveluissa, puhumattakaan suomen muista kunnista, joissa asuu maalaisjärkeä ja verovarat käytetään fiksusti.

Onko sote uudistussopassa Oululaista "osaamista", kun kaikki samat merkit ilmassa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koha on avoimen lähdekoodin järjestelmä, jota ylläpitää Koha-Suomi Oy eli täysin kuntien omistama yhtiö, joka toimii non-profit-periaatteella. Lisäksi Finnan kulut oululaisille 0 euroa. Yhteensä 0 euroa sinunkin taskustasi. Herää ja haista kahvi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image