Kulttuuri

Oulun alueellisesta kat­sel­muk­ses­ta valittiin neljä ryhmää nuorten val­ta­kun­nal­li­seen Sounds-tapahtumaan

Kulttuuri 26.2.2018 14:39
Kaleva

Neljä ryhmää pääsi Oulun alueellisesta katselmuksesta valtakunnalliseen Nuori kulttuuri -toiminnan Sounds-tapahtumaan. Jatkoon päässeet ryhmät ovat Madetojan musiikkilukion Loopers, The Blue Zephyr, The Habaneras ja Huiluyhtye Fortissimo Kuusamosta. 

Ryhmät valittiin kaikkiaan yhdentoista ryhmän joukosta. 

Oulun alueelliseen katselmukseen pystyivät osallistumaan ilman esikarsintaa kaikki 1998–2008 -syntyneiden nuorten vähintään kolmihenkiset yhtyeet. Osallistua eivät voineet nuoret, jotka saavat pääasiallisen toimeentulonsa musiikista, ovat musiikin ammatillisessa koulutuksessa tai ovat suorittaneet musiikin ammatillisen tutkinnon. Tyylilajit katselmuksessa olivat klassinen musiikki, kansanmusiikki ja rytmimusiikki. Esityksen pituus sai olla enintään 10 minuuttia.

Valtakunnallinen Sounds-tapahtuma järjestetään Mikkelissä 25.-27. toukokuuta. Sounds on valtakunnallinen musiikkikatselmus, jossa nuoret pääsevät esiintymään, seuraamaan toisten ryhmien esityksiä ja oppimaan työpajoissa. Esiintyjät valitaan alueellisissa katselmuksissa.

Oulun tapahtuman järjesti Oulun kaupungin nuorisopalvelut.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

151 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Kerropa minullekin nuo yhteiskunnan hyvätuloisille jakamat sosiaaliavut ja kuinka yhteiskunta muutenkin auttaa hyvätuloi... Lue lisää...
Lukija

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image