Kulttuuri

Ou­lu­lais­voi­min luotu Kaikki synnit -rikosdraama valittiin Göteborgin elo­ku­va­juh­lien tv-draa­ma­kil­pai­luun

OLYMPUS DIGITAL CAMERA KUVA: Anssi Juntto
Kulttuuri 18.12.2018 11:00
Heidi Peltonen, Hanna Kuonanoja

Oulun seudulla suurimmaksi osaksi kuvattu, Pohjois-Suomeen sijoittuva Kaikki synnit -rikosdraama on valittu Göteborgin elokuvajuhlien tv-draamakilpailuun Suomen ehdokkaana.

Kaikki synnit on Matila Röhr Prodnctionsin Ilkka Matilan tuottama ja Mika Ronkaisen ja Merja Aakon yhteistyönä käsikirjoittama kuusiosainen rikosdraama. Sarja saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä ensi vuoden huhtikuussa.

Sarja kisaa 25. tammikuuta–4. helmikuuta järjestettävällä elokuvafestivaalilla Nordisk Film & TV Fond -palkinnosta. Palkinto myönnetään parhaasta käsikirjoituksesta. 

Palkinnosta kisaa vuosittain viidestä seitsemään draamasarjaa Suomesta, Tanskasta, Islannista, Norjasta ja Ruotsista. Voittaja saa palkinnoksi 20 000 euroa. 

Kaikki synnit on Elisa Viihteen alkuperäissarja. Sarjaa kuvattiin Oulun seudulla alkukesästä. Kaikkiaan sarjan 45 kuvauspäivästä kolme kuvattiin Helsingissä ja loput Oulussa ja lähikunnissa. 

Pohjois-Suomeen ja fiktiiviseen Varjakan kuntaan sijoittuva Kaikki synnit on psykologisesti kiinnostava rikosdraama, joka käsittelee yhteisön ja yksilön suhdetta menneisyyteen ja erilaisuuteen.

Sarjassa helsinkiläinen rikostutkija Lauri Räihä saa komennuksen lähteä selvittämään murhien sarjaa, joka on tapahtunut hänen kotiseudullaan. Siellä hän joutuu kohtaamaan menneisyyteensä. Hän on jättänyt konservatiivisen kotiseutunsa seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi eikä ole tavannut vanhempiaan 12 vuoteen.

Lauri tutkii murhia etsivä Sanna Tervon kanssa, jota riivaa vaikea suhde omaan tyttäreensä. Kaksikko etsii totuutta murhista, itsestään sekä siitä, voiko kaikkia syntejä antaa anteeksi.

Rikosdraaman pääosissa nähdään Maria Sid ja Johannes Holopainen. Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Kreeta SalminenTaavi PesonenTuula VäänänenHeli HaapalainenJanne Raudaskoski ja Risto Tuorila.

Sarjan kansainvälisen levityksen hoitaa Sky Vision. Sarja on toteutettu yhteistyössä Business Finlandin, Oulun kaupungin, Film Estonian ja Suomen Elokuvasäätiön kanssa. 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ja kotimaan esitykset jonkun operaattorin marginaalipalvelussa joten eipä tule nähtyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja tietenkin maksullisella kanavalla. Kuinkas muuten? Yleveroa kerätään ja ohjelmistossa suurin osa ei katsomisen arvoista ohjelmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maksan mielelläni Yleveroa, ainoat kanavat Yle 1, Yle 2 ja Teema joilla on jotain katsottavaa ohjelmaa ilman turhanaikaisia mainoksia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kanssasi täysin samaa mieltä, todella laadukasta tarjontaa Ylen kanavilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

11:59
ELY-keskusten poikkeusrahoituksen haku pienyrityksille käynnistyy
11:53
Uudenmaan rajalta käännytettyjen määrä näyttää romahtaneen – Poliisi: Ohjeet on otettu vastaan
11:45
Kova tuuli pöllyttää lunta ja merellä myrskyää – tieliikennekeskus varoittaa huonosta ajokelistä
11:20
Oululaiset Marika ja Tuomo Kukkohovi ovat keilaratojen rakastavaiset – yhdessä keilaava kaksikko kiertää kisoissa ympäri Suomea Tilaajille
11:18
Limingan kunta aikoo tukea mikroyrityksiä 100 000 eurolla – päätös vielä valtuuston siunausta vailla
11:18
Oamk lanseerasi uuden strategiansa etänä – kokemus oli niin hyvä, että myös kevään valmistujaisjuhla aiotaan juhlia etäyhteydellä
11:11
Oikeus lykkäsi rikollisjengi United Brotherhoodin laajan rikosvyyhdin käsittelyä koronaepidemian takia – uusi yritys kesäkuun alussa
29
Korona pelastaa Oulun yliopiston – jälkihoito tulee yhteiskunnalle niin kalliiksi, että tällä vuosikymmenellä rakennetaan vain ihan välttämättömiä Lukijalta
14
Kauppakamarien kysely paljastaa: Korona iski jo erityisesti palvelusektorin yrityksiin – 26 prosenttia vastaajista arveli konkurssiriskin kasvaneen
13
Oulun ja Kiimingin välimaastoon tulee erilainen, maaseutumainen Vesalanmäen asuinalue – Kunnallistekniset työt aloitetaan loppuvuodesta
13
Hallituksen tuoreet linjaukset: Länsirajan liikennettä kiristetään, koulujen etäopetus jatkuu toukokuun puoliväliin saakka
12
Senaatti ei ole vielä neuvotellut Oulun yliopistokampuksen siirtymisestä asema-alueelle – Toimitusjohtaja: "Oulun asema-alue on kaupungin parhaita sijainteja" Tilaajille
7
Menestysvalmentaja: Poikkeustilanteessa on tärkeää muistaa rutiinit ja pitää yhteyttä läheisiin – "Murehtimiseen on nyt helppo lähteä mukaan, sillä pelot tuntuvat valtavilta"
7
Koronahelvetti – olen taistellut ”punaista paholaista” vastaan laskujeni mukaan noin kolme viikkoa Lukijalta

Etusivulla nyt

Mainos

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Lapissa sekä Koillismaalla jalkakäytävät ovat aamupäivästä alkaen erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on ohut lumipeite.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

31.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image