Kulttuuri

Mika Ronkaisen rikosdraaman kuvaukset alkavat Oulussa – psykologinen jännäri sijoittuu ku­vit­teel­li­seen Varjakan kuntaan

Kaikki synnit -rikosdraaman ohjaa muun muassa Huutajat - Screaming Men- ja Laulu koti-ikävästä -dokumenttien tekijä Mika Ronkainen. Sarjan käsikirjoittaja on pitkään journalistina toiminut Merja Aakko. KUVA: Anssi Juntto
Kulttuuri 24.5.2018 9:41 | Päivitetty 24.5.2018 15:15
Kaleva

Oulun seudulla pääosin kuvattavan Kaikki synnit -rikosdraaman kuvaukset käynnistyvät ensi viikolla. Kuusiosaisen sarjan ohjaa Mika Ronkainen ja sen on käsikirjoittanut Merja Aakko yhdessä Mika Ronkaisen kanssa. Sarjan tuottaa Ilkka Matila.

Kaikki synnit on dokumentaristina tunnetun Mika Ronkaisen ensimmäinen draamaohjaus. Sarjassa helsinkiläinen rikostutkija Lauri Räihä (Johannes Holopainen) joutuu selvittämään murhien sarjaa kotiseudulleen, pohjoissuomalaiseen fiktiiviseen Varjakan kuntaan. Tutkija joutuu Varjakassa törmäyskurssille menneisyytensä kanssa. Räihä tutkii murhia etsivä Sanna Tervon (Maria Sid) kanssa.

Sarjan muissa rooleissa nähdään muun muassa Kreeta Salminen, Taavi Pesonen, Tuula Väänänen, Heli Haapalainen, Janne Raudaskoski ja Risto Tuorila.

Kaikki synnit on Elisa Viihteen alkuperäissarja. Sen kuvaukset käynnistyvät toukokuun lopussa. Sarjan 45 kuvauspäivästä kolme kuvataan Helsingissä ja loput Oulussa ja lähikunnissa. Oulun seudulla kuvaukset alkavat 4. kesäkuuta.

Sarja tulee katsottavaksi keväällä 2019.

Juttua korjattu 24.5. kello 15.15. Käsikirjoituksen ovat tehneet Merja Aakko ja Mika Ronkainen yhdessä.

Lue lisää 25.05.2018 Kalevasta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Itseasiassa suurin osa kuvataan Lumijoella ja osa Limingassa. Hauskasti tämä jäänyt kokonaan artikkelista mainitsematta. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuleekohan tämä nähtäville kaikelle kansalle, vai johonkin Elisa viihteen maksulliseen palveluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maksullisia ne kaikki palvelut ovat ja kaiken kansan käytettävissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos on samaa tasoa muiden suomi-sarjojen kanssa, jäänee tämä katsomatta ilmaiseksikin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myönteisempi ja kannustavampi asenne tulevaan parantaa omaakin elämänlaatua. Monestakin näkökulmasta on hienoa, että elokuva kuvataan Oulussa. Tsemppiä ja menestystä Ronkaiselle, Aakolle, Tuorilalle, Väänäselle ym. oululaisille tekijöille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

14:31
Kiiminkiläisestä Anita Korvasta kasvatettiin hiihtäjälupaus Kainuussa – Valmentaja: "Hän on oma, hyvä persoonansa. Hyvin suora ja rehellinen."
14:31
Akkuliikkeissä on vilinää Oulussa – "Enemmän kuin kymmenen autoa konepeltiä pystyssä pihalla"
13:58
Varastorakennuksessa ollut pakettiauto syttyi tuleen Sotkamossa
13:28
Henkilöauto törmäsi rekan perään Oulun Raksilassa
13:28
Anita Korva hiihti jälleen nuorten MM-pronssille: "Tähtäin on aikuisten sarjassa, mutta kivahan täällä on pärjätä"
13:20
Kymmenkunta vaalitilaisuutta osuu Rinteen sairausloman ajalle – Puoluesihteeri Rönnholm: Tilaisuuksien määrät lähtevät nousemaan vasta maaliskuun aikana
13:04
Suomessa kierrätettiin ennätysmäärä renkaita viime vuonna – Rengaskierrätys: "Kuopat teillä aiheuttavat helpommin vaurioita"
70
Oulun keskusta täyttyi ihmeellisistä vanhoista autoista kaikenlaista rojua katoillaan – hollantilainen porukka seikkailee Tanskan, Suomen, Ruotsin ja Norjan halki halpisautoilla
58
Sinun vuoro kysyä Kalevan vaalikoneessa – ehdokkaat Oulun vaalipiirin alueelta vastaavat
43
Kolmesataa hollantilaista halpisautoa hurautti Oulun kautta Ruotsiin – Tarkastiko poliisi enintään 500 euroa maksaneiden ajopelien kuntoa?
41
Työttömyys maksaa yhteiskunnalle vuosittain useita miljardeja euroja – Ministeri Lindström: "Suomella ei ole varaa näin suureen kuluerään"
26
Kaupunginhallitus myönsi merikylpylä Allas Sea Poolille tonttivarauksen Kiikelistä – seuraavaksi neuvotellaan vuokrasopimuksesta
20
Tyrnävä kokeilee palkattomia vapaita
15
Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen tehtävämäärissä huomattava kasvu – Riskienhallintapäällikkö: "Mitä ihmiset puuhastelevat lähtiessään töistä kotiin?"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöstä alkaen Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen, pöllyävän lumen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kansan elintason romahduksen lähtölaukaus

No jos se 80-luku oli niin kultaista aikaa, niin mietitäänpä hetki mitä nyt pitäisi sitten tehdä? Miten se työttömyys ... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image