Kulttuuri

Michael Bolton ei esiinny Oulussa perjantaina – joutuu perumaan konserttinsa lääkärin määräyksestä

Michael Boltonia ei nähdäkään Teaterialla perjantaina. Kuvassa Bolton vuonna 2012. KUVA: EPA / Jens Kalaene / EPA
Kulttuuri 15.8.2019 10:22 | Päivitetty 15.8.2019 10:42
Iida Ahonen

Michael Bolton peruu perjantaisen Oulun-konserttinsa sairastumisen vuoksi. Bolton on sairastunut kuumeiseen keuhkoputkentulehdukseen.

Sairastuminen oli havaittavissa jo keskiviikon Tampereen-konsertissa, mutta sen jälkeen laulajan tilanne on huonontunut. Bolton teki konserttijärjestäjän tiedotteen mukaan parhaansa päästäkseen myös Ouluun, mutta joutuu lääkärin määräyksestä perumaan konserttinsa.

– Pahoittelen syvästi, että en pysty esiintymään Oulussa perjantaina. Haluan kiittää fanejani tuesta ja ymmärryksestä ja pyytää anteeksi perumisesta koituvaa vaivaa, Bolton itse kommentoi peruutusta.

Konserttiin jo ostetut liput tulee palauttaa Ticketmaster Suomelle, joka hoitaa järjestäjän puolesta lipun hinnan palautuksen. Liput täytyy palauttaa 31.10.2019 mennessä. Tarkemmat ohjeet löytyvät Club Teatrian verkkosivuilta.

Pop-balladeistaan tunnettu Michael Bolton on kaksinkertainen Grammy-voittaja ja kuusinkertainen American Music Awards -voittaja, joka on myynyt yli 75 miljoonaa levyä. Bolton tunnetaan muiden muassa hiteistään When a Man Loves a Woman ja How Am I Supposed to Live Without You.

MAINOS

Kommentoi

Onpa taas sivistynyttä kommentointia. Bolton on upea laulaja ja varmasti menen uudestaan keikalle, jos Suomeen tulee. Mies oli selkeästi sairastunut. Toki tapahtuman järjestäjä olisi voinut Tampereella ilmoitella viivästyksestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kuullut että täällä jakohihnat katkeilee ja insinöörit ei tiedä syytä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin eilen Tampereella Boltonin konsertissa ja ikinä en enää tätä tyyppiä mene kuuntelemaan! Konsertin piti alkaa klo 19, mutta herra suvaitsi aloittaa konsertin klo 19.37. Osa ihmisistä jo lähti salista pois, kun mitään ei alkanut tapahtumaan, eikä mitään ilmoitusta kuulunut, mistä viivytys aiheutui. Bolton esiintyi tasan tarkkaan tunnin, jonka jälkeen hän ilmoitti, että "nyt olen antanut kaikkeni" ja kiitti yleisöä. Hän lauloi ehkä 5-6 laulua, sillä muut yhtyeen jäsenet hoitivat loput, jotta ohjelmistoa saatiin tunnin verran kasaan. Ei ihme, että Tampere-talon isossa salissa oli valtavasti tyhjää tilaa; en minäkään enää lippua aio ostaa tämän herran konserttiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Boltonhan sanoi tuossa edellä, että oli jo Tampereen keikan aikaan sairas.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Selvästi tekosyy, Bolton vain ei kehtaa tulla retuperälä ouluun, julkisuus ja maine kärsisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Fiksu kaveri tämä Bolton, kun ymmärsi ettei ouluun kannata tulla koska niin syvällä kaikesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totuus on, että jälleen kerran Boltonin Suomen vierailu muuttuu artistille epävarman vastenmieliseksi, koska keikka kokainin saantia ei ole voitu taata.
Miksi siis vaivautua?
...ei noista staroista kukaan taida ilman koksua keikkailla.
Koettakaa saada seuraavaksi vaikkapa Celin Dion Ouluun keikalle..heheheh!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö ne Koillismaan julkkiset voisi paikkaa?
E.Harju ja K.Salmirinne.
Nehän ovat paikallisten juottoartisteja...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka tää heppu oikein on? Liekö lipunmyynnistä ollut kiinni? Tai siitähän se on, kun Oulu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama tuli mieleen. Olisi kiva tietää montako lippua oli myyty. Tälle samalle artistille tuli myös yllättäviä peruuntumisia muutama viikko sitten keski-euroopassa. Raha tässä puhuu ja valehdellaan päin naamaa on mun veikkaus. Jokainen kyllä tietää että tämä 80 ja 90 luvun artisti ei Oulun kokoisessa kylässä vedä salia täyteen, vaikka hyvä laulaja onkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viime viikonloppuna Acceptin keikalla satoja ihmisiä ja Vesalan keikalla seuraavana päivänä 100 ihmistä. Köyhiä Oululaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Musiikillisesti köyhiä esiintyjiä voisi olla myös syy ym. artistien tapauksessa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...vaan se, että oululaiset ovat juntteja eivätkä ymmärrä mistään mitään, siksi ei ole yleisöä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleisö on tietämätöntä ja köyhää ja laittaa rahansa vain tuulipukuihin oulussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jeh. Joku mättää. Artistit on "ai se on vielä elossa"-tyyppisiä. Olin innoissani Teatrian paluusta. Nyt täällä olisi Hevimesta ja Teatria valmiina kaikille niille bändeille, jotka tekevät HKI-TRE-JKL rundeja, mutta eihän ne tänne tule. Eihän Oulu sijainnilleen mitään voi.

Olin innoissani kun kuulin Amorphiksen ja Dimmu Borgirin kimppakeikoista Euroopassa. Siinäpä oiva kaksikko Teatrialle.. Vaan eipä Dimmu tulekkaan Suomeen ollenkaan ja Amorphiskin menee Oulun sijaan Kempeleelle. :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

114
Vihreät lupaa korvata maaseudulla bensan hinnan korotukset – "Jos ei joukkoliikennettä, jollain tavalla pitää kompensoida"
68
Näkökulma: Suomi ostaa kymmenen miljardin euron palovakuutuksen, jonka pitää olla voimassa pitkälle 2060-luvulle – nämä ovat hävittäjäehdokkaiden näkymät
60
Vihreiden puheenjohtajan uudet ilmastoesitykset: 16-vuotiaille äänioikeus ja hallituksen kanssa samaan pöytään päättämään ilmastotoimista
52
Vorot iskivät Oulun Verkkokauppa.comiin ja veivät huomattavan määrän elektroniikkaa – poliisi kertoi tuntomerkkejä paikalta poistuneesta henkilöstä
24
Elina Lepomäki ei haasta Orpoa, mutta saattaa pyrkiä kokoomuksen varapuheenjohtajaksi – "Oppositiotyössä aletaan niittää tulosta, siitä ei ole kahta sanaa"
21
Presidentti Niinistö ulkoministeri Haaviston esitutkinnasta Ylellä: "Voi olla hänen itsensä kannalta kiusallinen tilanne"
20
Oulun yliopiston professori: "Potilaiden määrä on selkeästi lähtenyt kasvuun kymmenen viime vuoden aikan" – Lastenpsykiatriaan ohjataan yhä enemmän psyykkisestä häiriöstä kärsiviä lapsia ja nuoria

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

237 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image