Kulttuuri

Liput Hailuodon Bättre Folk -festivaalille myytiin loppuun ennätysajassa

Hailuodon Bättre Folk -festivaalille odotetaan ennätysyleisöä heinäkuussa. KUVA: Riihinen Eleonoora
Kulttuuri 5.6.2019 8:15
Kaleva

Uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen keskittyvä Bättre Folk myytiin ennätysajassa loppuun. Hailuotoon odotetaan heinäkuussa ennätysyleisöä, sillä lippuja oli myynnissä yhteensä 5000 kappaletta.

Bättre Folkin esiintyjiin kuuluvat muun muassa Maustetytöt, J Karjalainen, Pyhimys & Saimaa, Paperi T, Ruusut ja Litku Klemetti. Festivaalilla esiintyviä kirjailijoita ovat muun muassa Antti Nylén, Saara Turunen, Miki Liukkonen ja Laura Lindstedt.

Bättre Folkin erityispiirteisiin kuuluu merellisen ympäristön, musiikkia ja kirjallisuutta yhdistelevän ohjelmiston lisäksi  paikallisia tuotteita tarjoilevia ravintoloita ja baareja sekä saunaosasto keskellä festivaalialuetta.

Bättre Folk järjestetään kahdeksatta kertaa Hailuodon Marjaniemessä 12.-13. heinäkuuta.

Ennätyssuuresta yleisöstä johtuen järjestäjät pyytävät festivaalivieraita saapumaan saarelle hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä.

Perjantaina ja sunnuntaina lautat ruuhkautuvat ja odotusajat lauttarannassa voivat olla useita tunteja. Myös lähtöä kannattaa lykätä sunnuntai-iltaan tai maanantaihin, jos on  mahdollista.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kylläpä on taas niin positiiviset kommentoijat liikkeellä. Jos jokin ei itseään satu kiinnostamaan, niin se on ihan valinta kysymys, pysykää pois ko. tilaisuudests !
Mahtavaa kun järjrstetään tällaisia festareita ja siellä on kyllä porukkaa ns.laidasta laitaan. Ainut miinus tuo "fakin lautta" minkä totesi jo eka festareilla Pertti kurikan nimipäivää bändistä solisti :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uuden musiikiksi riittää, että musiikki on tehty 2019. Ei tarvita mitään rakenteellista uutta. Jos rakennat Ford T:n, niin voit väittää sitä "uudeksi" autoksi, koska olet rakentanut sen 2019.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas joutuu viemään korpikyynelpannut kauemmaksi metsään. Niin kauas, etteivät vegaanit jaksa salaattieväillä hortoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomipopfestarin kans Oulun parhaat festit! Oli alussa vähän liian hippimäinen, mutta menee kokoajan parempaan suuntaan!! Mukava päästä taas bailaan! Mahtavuutta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lautta pitäis kulkee ilman aikatauluja ruokatunnit vain kun kerta saareen järjestetään bileita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Finnferies yhtiön omistaa kokonaan Suomen valtio. Se omistus kertoo miksi sen joustavuus ja ketteryys toiminnassa on yhtä suuri kuin Puollustusvoimien. Se ei tee mitään asiakkaan ehdoilla. . . tai maalaisjärjellä. Sillä on takana pohjaton valtion kassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärtäisin tuon loppuunmyynnin jos tilaisuus ottaisi paikkansa vaikkapa jossain suljetussa tilassa kuten kiekonpeluuhallissa, mutta kun rantaviivaa on maailman ääriin. Vai, onko niin että kopiokoneista on musteet loppu. Huvittavaa tällainen "loppuunmyyty" -höpötys. Minkähänlaista uutta musiikkia Jukka Karjalainen esittää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei, vaan poliisille on ilmoitettu maksimimäärä osallistujia, kun lupia on haettu. Siksi loppuunmyyty. Ja tiedoksesi, sana loppuunmyyty ei ole sidottu paikankokoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Festivaaleihin osallistujille syntyy varmaan festivaalien nimen viitoittama tunne, jota voi sitten muistella talvi-iltojen iloksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

23.8.
Tältä näytti ilmakitaransoiton MM-kisoissa vuonna 2019, voittaja tuli tällä kertaa Yhdysvalloista
23.8.
Tihkusade ei vienyt virettä ilmakitaroista Oulussa – vuoden 2019 voittaja on yhdysvaltalainen The Marquis
23.8.
Lumijokinen Elian Web hurjassa vauhdissa Ruotsissa – murskasi sekä oman ennätyksensä että Bergsåkerin rataennätyksen
23.8.
Lapin kesästä on vaikea kehittää talven veroista sesonkia, joten Markku Inkilä antoi Revontulikylälleen myös oman kesänimen
23.8.
Haikarat Lukijalta
23.8.
Suomi yrittää vaikuttaa Brasiliaan naudanlihan kautta – S-ryhmässä ja Lidlissä brasilialaislihaa myydään vain nimeksi
23.8.
Mika Nurmela oli Kaleva Cupin tähtijuniori 1983 – Video näyttää, kuinka tuleva ammattilainen ampui ratkaisevan rankkarin ylänurkkaan Tilaajille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula?

Jos olisit tuossa edessäni vetäisin turpaan. Todellakin...nuorilla on eri arvot. Heitä ei haittaa vaikka vanhukset makaa... Lue lisää...
Vai ei ole pula

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image