Kulttuuri

Liput Hailuodon Bättre Folk -festivaalille myytiin loppuun ennätysajassa

Hailuodon Bättre Folk -festivaalille odotetaan ennätysyleisöä heinäkuussa. KUVA: Riihinen Eleonoora
Kulttuuri 5.6.2019 8:15
Kaleva

Uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen keskittyvä Bättre Folk myytiin ennätysajassa loppuun. Hailuotoon odotetaan heinäkuussa ennätysyleisöä, sillä lippuja oli myynnissä yhteensä 5000 kappaletta.

Bättre Folkin esiintyjiin kuuluvat muun muassa Maustetytöt, J Karjalainen, Pyhimys & Saimaa, Paperi T, Ruusut ja Litku Klemetti. Festivaalilla esiintyviä kirjailijoita ovat muun muassa Antti Nylén, Saara Turunen, Miki Liukkonen ja Laura Lindstedt.

Bättre Folkin erityispiirteisiin kuuluu merellisen ympäristön, musiikkia ja kirjallisuutta yhdistelevän ohjelmiston lisäksi  paikallisia tuotteita tarjoilevia ravintoloita ja baareja sekä saunaosasto keskellä festivaalialuetta.

Bättre Folk järjestetään kahdeksatta kertaa Hailuodon Marjaniemessä 12.-13. heinäkuuta.

Ennätyssuuresta yleisöstä johtuen järjestäjät pyytävät festivaalivieraita saapumaan saarelle hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä.

Perjantaina ja sunnuntaina lautat ruuhkautuvat ja odotusajat lauttarannassa voivat olla useita tunteja. Myös lähtöä kannattaa lykätä sunnuntai-iltaan tai maanantaihin, jos on  mahdollista.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kylläpä on taas niin positiiviset kommentoijat liikkeellä. Jos jokin ei itseään satu kiinnostamaan, niin se on ihan valinta kysymys, pysykää pois ko. tilaisuudests !
Mahtavaa kun järjrstetään tällaisia festareita ja siellä on kyllä porukkaa ns.laidasta laitaan. Ainut miinus tuo "fakin lautta" minkä totesi jo eka festareilla Pertti kurikan nimipäivää bändistä solisti :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uuden musiikiksi riittää, että musiikki on tehty 2019. Ei tarvita mitään rakenteellista uutta. Jos rakennat Ford T:n, niin voit väittää sitä "uudeksi" autoksi, koska olet rakentanut sen 2019.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas joutuu viemään korpikyynelpannut kauemmaksi metsään. Niin kauas, etteivät vegaanit jaksa salaattieväillä hortoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomipopfestarin kans Oulun parhaat festit! Oli alussa vähän liian hippimäinen, mutta menee kokoajan parempaan suuntaan!! Mukava päästä taas bailaan! Mahtavuutta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lautta pitäis kulkee ilman aikatauluja ruokatunnit vain kun kerta saareen järjestetään bileita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Finnferies yhtiön omistaa kokonaan Suomen valtio. Se omistus kertoo miksi sen joustavuus ja ketteryys toiminnassa on yhtä suuri kuin Puollustusvoimien. Se ei tee mitään asiakkaan ehdoilla. . . tai maalaisjärjellä. Sillä on takana pohjaton valtion kassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärtäisin tuon loppuunmyynnin jos tilaisuus ottaisi paikkansa vaikkapa jossain suljetussa tilassa kuten kiekonpeluuhallissa, mutta kun rantaviivaa on maailman ääriin. Vai, onko niin että kopiokoneista on musteet loppu. Huvittavaa tällainen "loppuunmyyty" -höpötys. Minkähänlaista uutta musiikkia Jukka Karjalainen esittää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei, vaan poliisille on ilmoitettu maksimimäärä osallistujia, kun lupia on haettu. Siksi loppuunmyyty. Ja tiedoksesi, sana loppuunmyyty ei ole sidottu paikankokoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Festivaaleihin osallistujille syntyy varmaan festivaalien nimen viitoittama tunne, jota voi sitten muistella talvi-iltojen iloksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

19:04
Metsänomistajille on suunnitteilla ensimmäinen valtiontuki täysin ja ainoastaan ilmastolähtökohdista – kompensaatioiden taustalla hiilinielujen vahvistaminen
19:00
Arvio: Televisio leviää Suomeen, mutta sopiiko se vanhoillislestadiolaisten uskovaisten olohuoneeseen? – SRK:n historiankirjoituksessa on edetty 1960- ja 1970-lukujen vaikeisiin kysymyksiin Tilaajille
19:00
Konsultin Oulun kaupungin pöytään lyömät madonluvut ihmetyttävät entisiä valtuutettuja – "Mihin on kadonnut se oululaisten poliittisten ryhmien yhdessä tekemisen malli" Tilaajille
18:42
Riskintorjunta voi mennä Suomessakin uusiksi, jos tieto Wuhan-viruksen tarttuvuudesta osoittautuu merkittäväksi
18:32
Omakotitalon yhteydessä olevassa automaalaamossa syttyi tulipalo Pateniemessä, paloa sammutetaan parhaillaan
18:16
Iijokea soudetaan ja melotaan ensi kesänä kahdessa tapahtumassa samaan aikaan – Perinteisen Iijokisoudun rinnalle nousee Elävä Iijoki -melonta- ja soututapahtuma
18:00
Oulujärven saarihakkuiden kiellolla voi olla ennakkopäätöksen luonne – "Aikaisemmin Metsähallitus ei juuri suojelijoita kuunnellut" Tilaajille
52
Onko juniorivalmentajien osaaminen heikkoa? "Liian moni lapsi kokee kiusaamista ja epäasiallista käyttäytymistä urheiluseurassa"
45
Metsäteollisuus vastaa lakkoon kolmen päivän työsululla, sovintoa haetaan valtakunnansovittelijan toimistolla
28
Kiina puolustautuu koronavirukselta: rajoituksia joukkoliikenteeseen, villieläinten kauppa seis – kuolonuhreja yli 50
27
Pohjantiellä jopa 160 kilometrin tuntivauhtia ajanut henkilöauto kiinnitti poliisin huomion – kortiton kuljettaja kaahasi humalassa
23
Manner tuskaili Kärppien johtoasemassa pelaamista – Kolmanneksen kauden tehopisteistään turkulaisia vastaan tehnyt Jokinen laittoi TPS-tehot sattuman piikkiin
22
Ulkoministeri Haavisto suunnitelmasta tuoda Al-Holin naiset oikeuden eteen Syyriassa: "Mielellään kuulemme, mitä kurdit suunnittelevat"
21
Kiinalaisryhmät peruvat Lapin matkoja tai etsivät niille uutta ajankohtaa – "Meillä on tietoja yksittäisistä nuorisomatkailuun liittyvistä ryhmistä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

190 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ay-liike mahdollistaa sen, että voin ylipäätään kulkea töissä

Onneksi monet tajuavat Ay-liikkeen tarkoituksen ja sen antaman todellisen suojan työntekijöille kuten aloittajakin. En ... Lue lisää...
Realismia

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image