Kulttuuri

Krisu odottaa suurta läpimurtoa – Minka Kuustonen potee antaumuksella krapulaa ja venytettyä nuoruutta

Krisun (Minka Kuustonen) kolmenkympin murros ei tule ihan kivuttomasti Wendy and The Refugee Neverland -elokuvassa. KUVA: Hannu Käki
Kulttuuri 3.6.2019 7:00
Pekka Eronen

Kriitikko Pekka Eronen valitsee päivän kolme kiinnostavinta tv-elokuvaa.

Wendy and The Refugee Neverland

★★ Bänditarinan Krisulla ja soittajapojilla on kriisin paikka. Kauan odotettu breikkaus uhkaa jäädä toteutumatta ennen kuin kolmekymppiä napsahtaa mittariin. Olli Ilpo Salosen pienen budjetin elokuvassa on kieltämättä aiheeseen sopivaa, repsottavaa indie-henkeä, mutta vielä enemmän joutavaa helsinkiläistä poukkoilua. Antaumuksella Minka Kuustonen kuitenkin potee keskusroolissa ikuista krapulaansa ja venytettyä nuoruuttaan. (Suomi 2017)

TV2 maanantai 3.6. klo 22.20

Erased

★★Philpp Stölzlin ohjaama toimintajännäri on niitä, jotka tuntuvat turhan tutuilta, vaikkei ennen olisi nähnytkään. Lajin kliseet ovat ahkerassa kierrätyksessä, ja varsinkin suositut Taken-leffat. Liam Neesonin sijasta on Aaron Eckhartin vuoro olla entinen agentti, jonka pitää ottaa matsia konnien kanssa ja varjella tytärtään (Liana Liberato). Kansainvälisen salaliiton mylläkässä tulee vastaan myös epäilyttävä Olga Kurylenko. (USA 2013)

Hero maanantai 3.6. klo 21.00

Oli aikakin

★★★ Domhnall Gleeson tuli tutuksi Harry Potter -leffojen velhopoika Bill Weasleyna. Punapäinen irkku pääsi palaamaan fantasian puolelle Richard Curtisin romanttisessa draamakomediassa. Tim kuulee 21-vuotispäivänään, että hän on aikamatkaajien sukua. Niinpä hän singahtaa menneisyyteen parantamaan mahdollisuuksiaan soman Maryn (Rachel McAdams) suhteen. Häpeilemättömän mukavalle elokuvalle on helppo antaa ylipituus anteeksi. (Britannia 2013)

TV5 maanantai 3.6. klo 22.00

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image