Kulttuuri

Jaossa 14 Jussia

Kulttuuri 17.1.2006 9:05
STT
Paras elokuva -sarjassa kilpailevat Paha maa, Tyttö sinä olet tähti ja Äideistä parhain.

Parhaan ohjauksen Jussia tavoittelevat Aku Louhimies, Dome Karukoski ja Kari Paljakka.

Parhaasta miespääosasta kilpailevat Hannu-Pekka Björkman elokuvasta Eläville ja kuolleille, Julius Lavonen elokuvasta Koti-ikävä ja Samuli Vauramo elokuvasta Tyttö sinä olet tähti.

Naispääosa-Jussia tavoittelevat Katja Kukkola elokuvasta Eläville ja kuolleille, Pamela Tola elokuvasta Tyttö sinä olet tähti ja Maria Lundqvist elokuvasta Äideistä parhain.

Paras dokumenttielokuva-sarjassa kisaavat Veikko Aaltosen Paimenet, Susanna Helken ja Virpi Suutarin Pitkin tietä pieni lapsi ja John Websterin Sen edestään löytää.

Parhaan käsikirjoituksen Jussista kisaavat Kari Paljakka (Eläville ja kuolleille), Paavo Westerberg, Jari Rantala ja Aku Louhimies (Paha maa) sekä Jimmy Karlsson ja Kirsi Vikman (Äideistä parhain).

Kuvaussarjassa ovat ehdolla Rauno Ronkainen (Paha maa), Heikki Färm (Pitkin tietä pieni lapsi) ja Jarkko T. Laine (Äideistä parhain).

Miessivuosan Jussia tavoittelevat Taneli Mäkelä elokuvasta FC Venus, Sulevi Peltola elokuvasta Paha maa ja Michael Nyqvist elokuvasta Äideistä parhain. Naissivuosasta mittelevät Laura Malmivaara elokuvasta FC Venus, Hanna Lekander elokuvasta Lupaus ja Matleena Kuusniemi elokuvasta Paha maa.

Musiikkikategoriassa kilpailevat Tapani Rinne ja DJ Slow (Koti-ikävä), Sanna Salmenkallio (Sen edestään löytää) ja Jukka Immonen (Tyttö sinä olet tähti).

Lavastus-sarjassa ovat ehdolla Sattva-Hanna Toiviainen (Paha maa), Antti Mattila (Tyttö sinä olet tähti) ja Cian Bornebusch (Äideistä parhain) ja pukusuunnittelun Jussia tavoittelevat Niina Pasanen (Eläville ja kuolleille), Kristiina Saha (Koti-ikävä) ja Tiina Kaukanen (Paha maa).

Leikkaus-sarjassa mittelevät Timo Linnasalo (Eläville ja kuolleille), Samu Heikkilä (Paha maa) ja Harri Ylänen (Tyttö sinä olet tähti).

Äänisuunnittelun Jussia tavoittelevat Kyösti Väntänen (Koti-ikävä), Janne Laine, Kirka Sainio ja Samu Heikkilä (Paha maa) ja Juha Hakanen (Tyttö sinä olet tähti).

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

23.1.
Ruotsin sprinttitykin takareidessä repeämä – MM-kisat jäävät todennäköisesti väliin
23.1.
Norjan poliisi: Viimeisen lumivyöryn suomalaisuhrin etsinnät lopetetaan – "Valitettavasti on odotettava nyt kevättä"
23.1.
Oppositiojohtaja julistautui Venezuelan presidentiksi – Trump tunnusti uuden johtajan vain minuuteissa
23.1.
Kapinaryhmä ehdottaa brexitin siirtämistä vuoden loppuun – May tiukkana: "Ei ratkaise mitään"
23.1.
Pieni vauva jäi pakkasella autoon Iskon Nesteellä – äiti oli tankkaamassa ovien napsahtaessa lukkoon, palokunta ja hinauspalvelu hätiin
23.1.
Hailuodon jäätie työn alla, avaamiseen vaadittavasta jään paksuudesta puuttuu vielä kymmenisen senttiä
23.1.
Meiju Suvas kasvoi Frederikin taustalaulajasta lavatähdeksi – "Minun tekisi mieli sanoa, että opin Frederikiltä, mitä ei pidä tehdä"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Pakkasvaroitus: Maan itä- ja pohjoisosassa lukuun ottamatta Pohjois-Lappia esiintyy lähivuorokauden aikana kireää pakkasta.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Eläkeläiset töissä

Eli rahan perässä olet elämäsi juossut. Oletko osannut nauttia elämästä, Oikeasti? Minä kunnioitan ihmisiä jotka jäävät... Lue lisää...
Raukka

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image