Kulttuuri

Jaossa 14 Jussia

Kulttuuri 17.1.2006 9:05
STT
Paras elokuva -sarjassa kilpailevat Paha maa, Tyttö sinä olet tähti ja Äideistä parhain.

Parhaan ohjauksen Jussia tavoittelevat Aku Louhimies, Dome Karukoski ja Kari Paljakka.

Parhaasta miespääosasta kilpailevat Hannu-Pekka Björkman elokuvasta Eläville ja kuolleille, Julius Lavonen elokuvasta Koti-ikävä ja Samuli Vauramo elokuvasta Tyttö sinä olet tähti.

Naispääosa-Jussia tavoittelevat Katja Kukkola elokuvasta Eläville ja kuolleille, Pamela Tola elokuvasta Tyttö sinä olet tähti ja Maria Lundqvist elokuvasta Äideistä parhain.

Paras dokumenttielokuva-sarjassa kisaavat Veikko Aaltosen Paimenet, Susanna Helken ja Virpi Suutarin Pitkin tietä pieni lapsi ja John Websterin Sen edestään löytää.

Parhaan käsikirjoituksen Jussista kisaavat Kari Paljakka (Eläville ja kuolleille), Paavo Westerberg, Jari Rantala ja Aku Louhimies (Paha maa) sekä Jimmy Karlsson ja Kirsi Vikman (Äideistä parhain).

Kuvaussarjassa ovat ehdolla Rauno Ronkainen (Paha maa), Heikki Färm (Pitkin tietä pieni lapsi) ja Jarkko T. Laine (Äideistä parhain).

Miessivuosan Jussia tavoittelevat Taneli Mäkelä elokuvasta FC Venus, Sulevi Peltola elokuvasta Paha maa ja Michael Nyqvist elokuvasta Äideistä parhain. Naissivuosasta mittelevät Laura Malmivaara elokuvasta FC Venus, Hanna Lekander elokuvasta Lupaus ja Matleena Kuusniemi elokuvasta Paha maa.

Musiikkikategoriassa kilpailevat Tapani Rinne ja DJ Slow (Koti-ikävä), Sanna Salmenkallio (Sen edestään löytää) ja Jukka Immonen (Tyttö sinä olet tähti).

Lavastus-sarjassa ovat ehdolla Sattva-Hanna Toiviainen (Paha maa), Antti Mattila (Tyttö sinä olet tähti) ja Cian Bornebusch (Äideistä parhain) ja pukusuunnittelun Jussia tavoittelevat Niina Pasanen (Eläville ja kuolleille), Kristiina Saha (Koti-ikävä) ja Tiina Kaukanen (Paha maa).

Leikkaus-sarjassa mittelevät Timo Linnasalo (Eläville ja kuolleille), Samu Heikkilä (Paha maa) ja Harri Ylänen (Tyttö sinä olet tähti).

Äänisuunnittelun Jussia tavoittelevat Kyösti Väntänen (Koti-ikävä), Janne Laine, Kirka Sainio ja Samu Heikkilä (Paha maa) ja Juha Hakanen (Tyttö sinä olet tähti).

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

16:03
Oulun seudulla kuvatulle Kaikki synnit -rikossarjalle sataa tunnustusta – kahmi Venla-ehdokkuuksia viidessä eri kategoriassa
16:02
"Husu" Hussein kertoo saaneensa huomautuksen taksifirmalta – Jatkossa edellytän itseltäni parempaa käytöstä ja harkintakykyä
15:51
Oulun poliisilaitos puhallutti pikkujoululiikenteessä lähes 3000 kuskia viikonlopun aikana – puolet kärähtäneistä ajoi huumeiden vaikutuksen alaisena
15:25
Pelti rytisi maanantaiaamuna Kainuussa kahteen otteeseen
15:14
Kysely kertoo lihaan liittyvästä kahtiajaosta ja mahdollisesti kytevästä murroksesta
15:07
Kuusamon Juuso-karhu petaa innolla talvipesäänsä videolla – "On autuas olo", naurahtaa Sulo Karjalainen
15:04
Arvio: Äitimyyttiä nenuliin – käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä Hanna Vahtikari etsii näytelmässään äitiyden syvää ydintä
55
MTK:n kysely: Kolme neljästä suomalaisesta pitää lihan kulutustaan sopivana – MT: Alle 30-vuotiaista lähes viidennes ei syö lihaa lainkaan
44
Andersson ehdotti: Valtio voisi yhden vuoden ajan maksaa lähes kokonaan kulut polttomoottoriautojen muuttamisesta biokaasulla käyviksi
27
Käteisen puute suomalaisissa pankeissa ihmetyttää kanadalaisia – viime vuonna he kirjoittivat yli 700 miljoonaa shekkiä
24
Postin työkiistaan ei saatu vieläkään ratkaisua, tukilakot laajenevat maanantaina – "On vaikea arvioida, kuinka pitkään vielä menee"
22
Postilakon tukitoimet laajenevat: ensi viikolla postin käsittely loppuu asiamiesposteissa
17
Oululaiset yläkoululaiset saunottivat asunnottomia ja auttoivat naapureita – "Sai nähdä, että ihmiset olivat todella kiitollisia siitä, mitä me teimme"
17
1,8 miljoonan euron rahapelivoiton lunastaminen viivästyi kuukausilla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image