Kulttuuri

Il­ma­ki­ta­ran­soi­ton MM-kisat viettää tänä vuonna 25-vuo­tis­juh­laan­sa – juhlavuosi käynnistyy kauppakeskus Valkeassa jär­jes­tet­tä­väl­lä tapahtumalla

Rob "The Marquis" Messel voitti ilmakitarasoiton MM-kisat elokuussa 2019. KUVA: Pekka Peura
Kulttuuri 17.1.2020 8:37 | Päivitetty 17.1.2020 8:46
Mirko Siikaluoma

Ilmakitaransoiton MM-kisat viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa. Laajaa kansainvälistä huomiota keränneiden maailmanmestaruuskisojen juhlavuoden käynnistää perjantaina 24. tammikuuta kauppakeskus Valkean kesäkadulla järjestettävä tapahtuma.

Juhlavuoden avajaistapahtumassa kävijöillä on mahdollisuus esittää toiveita ja ideoita kisojen järjestäjille, ja saada tietoa vapaaehtoistyömahdollisuuksista ja osallistua arvontaan. Tapahtumassa esiintyvät vuoden 2000 ilmakitaransoiton maailmanmestari Markus "Black Raven" Vainionpää sekä Talent Suomessa nähtävä oululainen Aapo Rautio, joka on osallistunut ilmakitarakilpailuihin useampana vuonna.

Ilmakitaransoiton kansallisia osakilpailuja järjestettiin vuonna 2019 yhdeksässä maassa ja tapahtuman järjestämisestä vastaavan Airnest Productionsin mukaan lisää on tulossa. Ilmakitaransoiton maailmanmestareiden soittoa on nähty viime aikoina muun muassa Kiinassa.

Kansalliset mestarit ja heidät haastavat mustat hevoset kisaavat maailmanmestaruudesta Rotuaarin lavalla MM-finaalissa perjantaina 21. elokuuta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kävin pilkillä, jäällä tuli armoton pissahätä, laskin vedet jäälle ja tupsahti pieni pierukin. Jokohan poliisin tutkinta alkaa, joudunkohan linnaan, saanko ilmaisen oikeudenkäynnin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljon melua tyhjästä. Ilmakitaransoittoa voisi verrata perussuomalaisten yhden asian politiikkaan. Sillä mikäli perusuomalaisten ohjelmasta otetaan maahanmuuttovastaisuus pois, jää jäljelle vain pelkkää ilmaa. Ehkäpä se sitten on perussuomalaista ilmastopolitiikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

16.2.
CNN: Yli tuhat USA:n oikeusministeriön ex-työntekijää vaatii ministerin eroa – Barrin epäillään taipuneen Trumpin painostukseen
16.2.
Uusien elämysten iltapäivä – Lentopalloseura Etta sai Iissä uusia ystäviä: "Tällaiset pelit ovat lajille älyttömän tärkeitä" Tilaajille
16.2.
Son Tottenhamin sankari – Arsenal juhli murskavoittoa
16.2.
Hallitus aikoo muuttaa potilasdirektiivin toimeenpanoa sote-uudistuksen yhteydessä
16.2.
Miten hallita aikaa niin, että rentoutumisellekin jää tilaa? Oululaisopiskelija: "Tärkeintä jaksamiselle on ehtiä möllöttää välillä kotona"
16.2.
Iin uudessa liikuntahallissa lähes 500 katsojaa, Ettan peliesitys ei riittänyt
16.2.
Lentopallohuumaa Iissä – nimikirjoitukset menivät kuin kuumille kiville, vaikka Ettan esitys pelikentällä jäi pahasti vajaaksi

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image