Kulttuuri

Il­ma­ki­ta­ran­soi­ton MM-kisat viettää tänä vuonna 25-vuo­tis­juh­laan­sa – juhlavuosi käynnistyy kauppakeskus Valkeassa jär­jes­tet­tä­väl­lä tapahtumalla

Rob "The Marquis" Messel voitti ilmakitarasoiton MM-kisat elokuussa 2019. KUVA: Pekka Peura
Kulttuuri 17.1.2020 8:37 | Päivitetty 17.1.2020 8:46
Mirko Siikaluoma

Ilmakitaransoiton MM-kisat viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlaansa. Laajaa kansainvälistä huomiota keränneiden maailmanmestaruuskisojen juhlavuoden käynnistää perjantaina 24. tammikuuta kauppakeskus Valkean kesäkadulla järjestettävä tapahtuma.

Juhlavuoden avajaistapahtumassa kävijöillä on mahdollisuus esittää toiveita ja ideoita kisojen järjestäjille, ja saada tietoa vapaaehtoistyömahdollisuuksista ja osallistua arvontaan. Tapahtumassa esiintyvät vuoden 2000 ilmakitaransoiton maailmanmestari Markus "Black Raven" Vainionpää sekä Talent Suomessa nähtävä oululainen Aapo Rautio, joka on osallistunut ilmakitarakilpailuihin useampana vuonna.

Ilmakitaransoiton kansallisia osakilpailuja järjestettiin vuonna 2019 yhdeksässä maassa ja tapahtuman järjestämisestä vastaavan Airnest Productionsin mukaan lisää on tulossa. Ilmakitaransoiton maailmanmestareiden soittoa on nähty viime aikoina muun muassa Kiinassa.

Kansalliset mestarit ja heidät haastavat mustat hevoset kisaavat maailmanmestaruudesta Rotuaarin lavalla MM-finaalissa perjantaina 21. elokuuta.

 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kävin pilkillä, jäällä tuli armoton pissahätä, laskin vedet jäälle ja tupsahti pieni pierukin. Jokohan poliisin tutkinta alkaa, joudunkohan linnaan, saanko ilmaisen oikeudenkäynnin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljon melua tyhjästä. Ilmakitaransoittoa voisi verrata perussuomalaisten yhden asian politiikkaan. Sillä mikäli perusuomalaisten ohjelmasta otetaan maahanmuuttovastaisuus pois, jää jäljelle vain pelkkää ilmaa. Ehkäpä se sitten on perussuomalaista ilmastopolitiikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image