Kulttuuri

Idea alastomaan esitykseen tuli naturisteilta

Kulttuuri 19.2.2014 6:19
Minna Akimo

Luonnonmukaiset ry:n oululaisjäsen vahvistaa, että idea yleisölle alastomasta esityksestä on tullut heiltä.

"Tosin se ei ollut ehdotus, vain pelkkä idea, jonka heitimme ilmoille”, nimettömänä pysyttelevä oululaisnaturisti sanoo.

Hänen mielestään idean tarkoitus oli myös testata sitä, voidaanko Oulussa järjestää samanlainen esitys kuin Helsingissä, jossa Ihmisen asussa -tanssiesityksessä yleisö oli alastomana.

”Monet Luonnonmukaiset-yhdistyksen jäsenet olivat mukana tuossa esityksessä, ja se oli kiva tapahtuma. Nyt Riisuttuna-esityksen järjestäjät ovat nähneet, että se on hyvä juttu täälläkin.”

Hänen mukaansa naturistit eivät ole käyneet Riisuttuna-tanssiesityksen tekijöiden kanssa mitään tarkempia keskusteluja näytöksestä, jossa myös yleisö on alasti.

Kyse ei ole ollut myöskään mihinkään esityksen rahoitukseen liittyvästä asiasta.

Lue lisää 19.02.2014 Kalevasta.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (39)

Pitääkö meidän oululaisten jjoka asiassa apinoida Helsinkiä. Oululaiset voisivat näyttää esimerkkiä monessa fiksussa asiassa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan Oulussa ennekin teatteriasiat kohauttaneet. Tiettyä eritettäkin joskus nakeltiin yleisön päälle. Siitä huolimatta moni on yhä käynyt teatterissa. Miksi yhden illan nakuilun vuoksi pitäisi laittaa teatteri boikottiin, jos pskn heittokaan ei boikottia aiheuttanut?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuliko naturisteilta esitys alastomana esiintymisestä vai yleisön alastomuudesta vai kummastakin.
Kuinka kauan tämän uutisen pitää sivullanne pyöriä. On se varmaan jo viikon ollut esillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kunhan tuohon juttuun ei käytetä yhtään veroeuroa. Voiko kukaan vakuuttaa, että veroeuroja ei tuhlata tuollaiseen julkisuushakuiseen hommaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen koittanut löytää tietoa siitä, että käyttääkö alaston yleisö esimerkiksi pefflettejä tai vastaavia suojia alastoman takapuolensa alla. Tuntuisi jotenkin kiusallisesta mikäli eivät käytä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hassua. Hassulta tuntuu ensinnäkin tämä idea naturistiesityksestä ja koko naturismi ilmiönä. Mutta yhtä hassulta tuntuu että sitä ollaan täällä niin kiivaasti vastustamassa.

Suhtaudun tuohon vähän samaan tapaan kuin kärppämatseihin. Pidän hassuna että mennään katsomaan jääkiekkoa matseissa joista suurin osa ei johda mihinkään, ja lopuksi ratkaisumatsit. Joku kritisoi sitä että siellä juopotellaan niin paljon. Mutta eivät kärppäfanit kai ketään häiritse. Miten sitten joku naturisti häiritsisi???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä oli lehdissä juttua, kun nuori tyttö joutui riisumaan miehen edessä. Tämä siis uimahallissa, ja ohjaajan edessä, kuten muutkin lapset.
Tähän onneksi tuli ikäraja, ettei järkytyksiä tullut lisää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä kun näitä kommentteja lukee niin toivottavasti Oulun poliisi järjestää partion turvaamaan esitykseen menijöiden turvallisuuden. Oulussa on aika fanaattista sekopääporukkaa, joilta voi odottaa vaikka mitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain teatteri voi näin alas mennä.Eikö olisi jo aika uusperusarvoille.Näytelkää kaunista ihmiselämää jota kannattaa tavoitella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi murehtia turhia, jos ei edes aio mennä katsomaan esitystä? Parempi kommentoida esityksen jälkeen, jos siihen on silloin tarve.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä on tasa-arvo. Esitimme poikien kanssa kerhomme puolesta Kulttuurilautakunnalle, että Madetojansalilla järjestettäisiin toivekonsertti, jossa sekä esiintyjät eettä kuulijat olisivat 2 promillen humalassa, juomalla Tyrnävän pottuviinaa 6 annosta ennen showta. Ei mennyt läpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä ,hyvä... joko vihdoinkin saadaan tänne pohjanperukoille omia nudistirantoja, jottei tartte lennellä kauneimpana kesäaikana tuhlaamaan kallita euroja etelän hiekkarannoille. Onhan meillä noita jokivarsia, suvanto paikkoja, salolampia, jopa passaa nakuilla ja nakuilla, kunhan vain tiedämme missä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tämäntyylinen TODELLINEN ALAKULTTUURI alkaa yleistyä Oulun Kaupunginteatterissa, niin ainakin minä lopetan teatterissa käynnit kokonaan.

Kannattaa lukea eilisestä eli 18.2.2014 Kalevasta (yleisönosasto), mitä aiheesta kirjoittaa sellainen henkilö, joka todella ymmärtää mistä roskasta on kysymys!

Jorkka

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taitaa olla aika vaikutusvaltaista porukkaa tuo alastonporukka, kun sellaiset saavat ihan oman esityksensä teatteriin!!!?? Itse ja moni muukin lopettaa tässä vaiheessa kokonaan teatterin tukemisen, joten minun puolestani nakuilijat voivat ottaa sen ihan omakseen kunhan maksavat kaikki teatterin kustannuksetkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä ja moni muu ei lopeta, joten lienee viisainta puhua vain omasta puolestasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (39)

Uutisvirta

14:58
Rehnin madonluvut poikivat heti rajun ehdotuksen keskustan riveistä: Massiivinen 50 miljardin euron velkaelvytyspaketti – Kärnä valmis harkitsemaan valtion omaisuuden myyntejä uudestaan
14:41
Työryhmä: Biojätteen erilliskeräys pakolliseksi jokaiselle taajamatalolle, pakkauskeräys vähintään viiden asunnon kiinteistöille
14:25
Rajakylän uudessa hyvinvointipisteessä hurja vilske torstaina avajaisissa
14:12
Arvio: Ad Astra vie Brad Pittin päänsisäiselle tutkimusmatkalle avaruuteen – "Elokuva tuntuu hieman paisutellulta ja omasta tärkeydestään lumoutuneelta" Tilaajille
13:51
Merivoimien uusien alusten rakentaminen Suomessa varmistui – neljä korvettia valmistuvat Rauman telakalla ja tuovat tuhansia työpaikkoja
13:49
Terentjeff: "Otamme alueelle saapuneet uudet toimijat avosylin vastaan" – Oululaiselle Kuurulle moduulisviittejä Isolle-Syötteelle
13:30
Suomen Lidl saa uuden toimitusjohtajan, kun vanha päätti jättää tehtävänsä: "Oikea hetki vaihtaa kapulaa"
77
Sekasyöjälle on tarjolla helppoja keinoja vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan – katso tästä kotitalousopettajan vinkit
51
Caruna nostaa sähkönsiirtomaksuja lähes neljä prosenttia, Omakotiliitto pöyristyi: ”Eikö verkkoyhtiöille mikään riitä?"
36
Akavan esitys: Osan työttömyyskorvauksesta saisi vasta päästyään töihin – "Työn hakemisen ja vastaanottamisen pitää olla kannattavampaa kuin nykyisin"
35
Korkeiden talojen ja pienten asuntojen rakentaminen johtaa siihen, että Oulun väestörakenne muuttuu yksipuoliseksi Lukijalta
32
Harvalukuiselle yleisölle virkamiesmäinen esitys – Kärppien nihkeän voiton pääarkkitehti Heshka selitteli vaikeaa alkua: ”Jokainen joukkue tulee pelaamaan tänne aina täysillä”
30
Psykologit: Sipilän hallituksen hidasautolait pitäisi perua kokonaan – perusteluina nuorten kuljettajien aivojen kehittymättömyys
26
Toimittaja Sanna Ukkola irtisanoutui Yleltä, ilmoitti päätöksestään Twitterissä – Taustalla asioita, joita "ei toistaiseksi voi kertoa"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image