Kulttuuri

Erän­kä­vi­jöis­tä tutun ou­lu­lais­yh­tiön Magic of Lapland -te­le­vi­sio­sar­jas­ta julkaistiin traileri – sarja suunnattu kan­sain­vä­li­sil­le markkinoille

Kulttuuri 13.9.2018 11:37
Kaleva

Oululaisen tuotantoyhtiö NTRNZ median ja taikuri-illusionisti Henri Kemppaisen yhteistuotannon, televisiosarja Magic of Laplandin kuvaukset ovat hyvässä vauhdissa.

Sarjaa on kuvattu alkukesästä lähtien useassa matkailu- ja luontokohteessa ympäri Suomen. Sarjan kesäjaksojen traileri on julkaistu nyt sosiaalisessa mediassa.

Henri Kemppainen.

– Tuotanto on nyt puolivälissä, ja Suomen maaginen luonto on näyttänyt parhaat puolensa. Tämä näkyy myös trailerissa, kertoo vastaava tuottaja Teemu Hostikka

Sarjan kuvaukset aloitettiin Kemppaisen kotiseudulta Vihdistä, josta Lapin taikaa lähdettiin etsimään matkalla kohti pohjoista. Kuvauksissa on sattunut yhtä jos toistakin eriskummallista. 

– Olen saanut palovammoja, roikkunut hirttoköydessä, ja Hepokönkään vesiputouksella kuvaukset jouduttiin jopa keskeyttämään hetkeksi uhkaavan vaaratilanteen vuoksi, Kemppainen sanoo.

Sarjassa on toteutettu useita illuusioita, ja sarjan pyrotekniikasta vastaava Jani Järvinen onkin joutunut olemaan toteutusten osalta kekseliäs.

– Eräänkin illuusion kuvauksia jouduttiin siirtämään yli kuukaudella, koska Pelastuslaitos ei antanut meille lupaa toteuttaa avotulen tekoa vaativaa illuusiota, Järvinen kertoo.

Sarjan kuvaukset jatkuvat syksyllä eri puolilla Pohjois-Suomea, ja sarja valmistuu keväällä 2019. 

Magic of Lapland on suunnattu kansainvälisille markkinoille. Sarjan tuottaja on NTRNZ media Oy, joka tunnetaan parhaiten Eränkävijät-TV-sarjasta, joka voitti vuonna 2017 parhaan ohjelman Kultaisen Venlan.

Eränkävijöiden kaksi ensimmäistä kautta on myyty jo yli 30 maahan nimellä Love of the Wild.

MAINOS

Kommentoi

Lapista on tärkeää tehdä ohjelmia että ihmiset ymmärtäisivät luontomme kauneuden.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

-> lähtevät katsomaan sitä massoittain ja tuhoavat ajan saatossa sen lomakylineen ja huviloineen. Kun raha puhuu jää luonto toiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

91
Yle: Neljä puoluetta valmis supistamaan ilmavoimien hävittäjien määrää, puolustusministeri taas nostaisi määrän sataan - "Kyse siitä, puolustetaanko koko maata"
49
Poikkeusluvalla 17-vuotiaana saatu ajokortti ehti vanheta reilun viikon: Nuori mies kaahasi Pyhäjärvellä tutkaan 177 km/h
44
Helsinki-Vantaalla vaaratilanne – matkustajakone laskeutui varatulle kiitotielle
33
Jos presidentti Niinistö liputtaisi Nato-jäsenyyden puolesta, joka toinen suomalainen hyväksyisi liittoutumisen, kertoo Alma Median kysely
27
Liian syvät metsäojat pilaavat vesistöjä – tutkijan mukaan syvälle ojitukselle ei ole metsätaloudellisia perusteita
18
Amerikkalaislehdeltä kova väite: Suomi todennäköisesti salakuunteli Trumpin ja Putinin keskustelut – Ulkoministeriö: Nauhoittamattomuus on sääntö
14
Ulkomainen omistus ei ole riski Suomen huoltovarmuudelle – Asiantuntija: "Kyllä alus tulee, jos maksetaan tarpeeksi korkea rahti"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Tuntematon sotilas 3.0

246 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko menee ruokaan

No kylläpä oli taas aloitus. Nyt Lidlin kannattajat voivat taas avata sanaisen arkkunsa. Meidän perheessä ei ole koskaan... Lue lisää...
hyvää kotimaista

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image