Kulttuuri

Erän­kä­vi­jöil­le kolme finaalipaikkaa Kultainen Venla -gaalassa – Aki ja Äijä ovat ehdolla parhaaksi esiintyjäksi

Kilpisjärveläinen kalastaja Aki Huhtanen ja suomenlapinkoira Äijä ovat olennainen osa Eränkävijöitä.
Kulttuuri 8.1.2019 21:01
Kaleva

Eränkävijät-televisiosarja on saanut kolme finaalipaikkaa Kultainen Venla -gaalassa. Eränkävijät on ehdolla Paras ohjelma -sarjassa sekä Paras Lifestyle-ohjelma sarjassa. Lisäksi Kilpisjärvellä asuva Aki Huhtanen ja suomenlapinkoira Äijä ovat ehdolla parhaaksi esiintyjäksi.

Televisioakatemia valitsi Eränkävijät finalistiksi parhaan lifestyle-ohjelman kategoriassa. Kahdessa muussa kategoriassa televisiosarja selvisi finaaliin yleisöäänestyksen jälkeen. Yleisöäänestyksen tulokset julkaistiin tiistaina.

Eränkävijät teki viime vuonna historiaa voittamalla parhaan ohjelman Kultaisen Venlan ensimmäisenä pohjoissuomalaisena tv-sarjana sekä ensimmäisenä eräohjelmana koskaan. Viime vuonna palkintoa olivat hakemassa myös Aki Huhtanen ja Äijä. Silloin Äijä sai voiton kunniaksi herkkuluun.

Akin ja Äijän kanssa parhaan esiintyjän palkinnosta kisaavat Arman Alizad ja Cheek.

Paras ohjelma -sarjassa ovat mukana myös Love Island Suomi ja Puoli Seitsemän. Paras Lifestyle-ohjelma -sarjassa kisaa Eränkävijöiden lisäksi Ina <3 Porno sekä Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula.

Eränkävijät on oululaisen NTRNZ median tuottama. Viime vuonna voitto omistettiin Suomen luonnolle. Niin tehdään myös tänä vuonna, jos sarja palkitaan. Sarjan tuottaja Teemu Hostikka sanoo Kalevan haastattelussa, että Eränkävijöiden myötä erä- ja luonto-ohjelmat koetaan vihdoin salonkikelpoisiksi ohjelmiksi.

Venla-gaala nähdään Ylellä perjantaina 11. tammikuuta kello 20.

Lue myös tähtijuttu: Inari vei eränkävijä-Riitan sydämen mutta antoi tilalle miehen ja kodin keskeltä erämaata – "Siellä minulla on turvallinen ja hyvä olo"

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Minusta Eränkävijät-ohjelma on mennyt itsensä toistamiseksi. Rautua tai harria pohjoisessa, vesilintujen ammuntaa tai kalastusta kiljuen, ihmeellisiä pyydysvirtyksiä, aina samoja koirankoulutuksia. No jokaisellahan meistä on mielipiteensä mutta en katso enää koko ohjelmaa. Äijä, äijä jne. Kiva jos joku tykkää ;)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvin menee Huhtasella
Äijä, haukahtaa!
Huhtanen, saa kalastella
rautu, paistakaa!
Nyt töitä riittää Laitisella
Emilia, naurahtaa!
Vapaana, saan kalastella
Äijä, haukahtaa!
Hyvin pyyhkii kuvaajalla
kantaa kameraa!
Ja töitä riittää tuottajalla
pyssy, paukahtaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehottomasti paras näistä on Manu Soininmäki keksijänero vesilahelta,kiva seurata ja kuunnella kun tampereen murteellaan lepposesti jutustelee ja jahkailee keksinnöistään,letku pyy pilli jota aion kokeilla ensi syksynä itekkin+ne liiketunnistimella laukeavat loukut+piilotettu rapumerta ja mitähän muuta se pelle peloton vielä keksiikään..Eli ei erän käynnin tarvi olla nykyaikana tyyliin a.e. järvinen ja umpikorpi..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Vesilahden porukassa parhaat tyypit ovat.
Muuten sanoisin koko ohjelmasta, että kaupallisuus on liian läpinäkyvää; tekstiilit ja tekniset apuvälineet ovat ajoittain pääosissa. Eränkäynnistä annetaan vääränlainen kuva, enimmäkseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä äijä ja aki, te olette parasta koko ohjelmassa, toisena tulee antti, sanna ja koirat, hauska seurata kun nuorimmaiset koirat opettelee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aki Emilia ja tietenkin ÄIJÄ ovat Eränkävijöiden parasta antia.Myös "Pudislaisten" Kokon pariskuntaa on mukava seurata.
Ainoa "puute" ohjelmassa on,että totutusta kaavasta on huono poiketa,jokainen jakso on lähes toisinto edellisestä,silti sitä tulee seurattua aina.

Rohkea päätös Akilta lähteä "tyhjän päälle" pohjoiseen raksahommista,mutta se todella kannatti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Löytyypä sieltä myös muuta varsin näkyvää Oululaisväriä eli sohvaperunat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.&#10;

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image