Kotimaa

Yle ja HS: SDP valmistautuu mi­nis­te­ri­vaih­dok­siin

Kotimaa 15.5.2013 18:40 | Päivitetty 15.5.2013 19:07
STT

SDP valmistautuu Ylen ja Helsingin Sanomien tietojen mukaan ministerikierrätykseen. Muutoksia saatetaan tehdä jo puoluehallituksen kokouksessa perjantaina.

Puoluehallitus päättää ministerivaihdoksista puheenjohtaja Jutta Urpilaisen esitysten pohjalta, ja kokouksen siirtäminen torstailta perjantaille voi viitata vaihdoksiin. Urpilainen ei torstaina vahvistanut eikä kiistänyt Ylelle sitä, onko ministerikierrätys kokouksen asialistalla.

Kierrätykseen saattavat joutua opetusministeri Jukka Gustafsson, peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson ja ulkoministeri Erkki Tuomioja.

Korvaajaehdokkaita on Ylen ja Helsingin Sanomien arvioiden mukaan liuta, muun muassa eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jouni Backman ja tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtaja Päivi Lipponen.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (25)

ELi vastuu ministerit laitetaan piiloon siis..:) kuten urpilainen allekirjoittaja tyhjässä paperissa kreikka vastuissa :) heh..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SDP ja kokoomus vaihtoon mahdollisimman pian. Toisinsanoen uudet vaalit ja uusi puhdas rehellisillä ihmisillä miehitetty hallitus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persuilla ei ole ministerikierrätystä odotettavissa. Vaalivoiton jälkeen käpykaarti veti pidemmän korren. Kiva kuitata palkka tekemättä juuri muuta kuin otsikoita ruskeankeltaisiin lehtiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toi demarien taktinen veto olikin syytä ajoittaa viimeistään tähän aikaan, sillä vaaleihin on vielä niin pitkä aika, että puolueella on edes jonkinlaiset mahdollisuudet pelastua suurelta häviöjytkyltä. Mutta jos tilalle tulee esimerkiksi heidän ryhmänsä pj Jouni Backman ja Paavon Päivi, vitsit ovat vähissä tai niinkin päin, että vitsi koko vaihtojuttu. Backman on nokkava kukkopoika ja Päivin yllä leijuu Paavon synkät pilvet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kierrätyksen sijaan nämä sossumininsterit pitäisi saada vastuuseen teoistaan hallituksessa!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraava kierrätyskuvio voisi olla järkevä: Tuomioja valtionvarainministeriksi (taustalla kaupallinen koulutus ja kokemus ulkomaankauppaministerinä), Urpilainen opetusministeriksi (opettaja) ja Liisa Jaakonsaari ulkoministeriksi (EU-parlamentaarikko). MGR:n paikalle tohtori Päivi Lipponen. Ja vot, asiat alkavat toimia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vahinko on jo tapahtunut. Ministerien vaihto ei enää riitä, vaan koko hallitus on vaihdettava suurempien vahinkojen välttämiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki demariministerit ovat kierrätysainesta. Urpilainen lienee suurimmat vahingot tehnyt, mutta lienee tarrautunut ministerinaitioon kynsin hampain.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vaihdetaan viisi vähän käytettyä demariministeria viiteen kokoomuslaiseen. Mikää ei muutu hallituksen toiminnassa. älkää siis pelästykö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaihdetaan SDP kepuun niin MIKÄÄN ei muutu -07-11 hallituksen keskeneräisistä Sote ja kuntauudistuksesta .Ja Vipit EU:n jatkuvat riskillä ilman mitään takuita saada niitä takaisin .Tiilikainen oli jo huolissaan Suomen maineesta vakuuksista EI kansan rahojen takaisin saamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmi jos Gustafsson lähtee. Hänhän oli pohjoisen Suomen hyväntekijä, ainakin puoluesisko Tytti Tuppuraisen mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei auta mitään vaaleissa tulee turpaan urakalla mitäs lähtivät kokoo remmiin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Opetusministeri joutaa vaihtua. Tampereen mies sai paikan vanhana sotaratsuna, vaan ministerin paikka ei saisi olla mikään kunniatehtävä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti vaihtavat myös valtiovarainministerin ennen kuin tämä tuhoaa koko maan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö olisi jo vaihtaa Valtionvarainministeri Urpilainen ja muut naisministerit ,kun tuo SOTE ja KUNTAUUDISTUS on jo sotkettu perusteellisesti ,kun "muka" nykyisellä mallilla ei terveydenhuolto onnista ja olisi "muka" edullinen vaihtoehto.Taitaa valtiolle tulla kalliiksi SOTE-uudistus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jospa vaihdettaisiin samalla koko hallitus. Nykyinen on jo osoittanut täydellisen kykenemättömyytensä niin sote-kuvioissa, eu-maiden tukemisissa kuin pienemmissäkin asioissa. Mitään päätöksiä ei ole saatu aikaan ilman edestakaisin soutamista ja huopaamista. Päätetään jotain kunnes vasemmisto panikoi, pyörretään päätös ja tehdään uusi jossa ei oikeasti päätetäkään yhtään mitään vaan jatketaan puljaamista. Ja nyt paljastui iso Jutan ja Jyrkin veivaus joka jo yksinään riittäisi kaatamaan hallituksen jos eläisimme oikeasti demokratiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä yritettän peittää vakuus huijaus. Pitää saada medialle muuta julkaistavaa ja media menee täysillä mukaan. NS. Riippumaton media. Ai niin tämä menee sarjaan moderointi eli suomeksi sensuuri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (25)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image