Kotimaa

Vanhasesta Per­hey­ri­tys­ten liiton toi­mi­tus­joh­ta­ja

Matti Vanhanen on valittu Perheyritysten liiton toimitusjohtajaksi. KUVA: Jussi Nukari
Kotimaa 23.6.2010 20:42 | Päivitetty 23.6.2010 20:49
STT
Entinen pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) on valittu Perheyritysten liiton toimitusjohtajaksi.

Hän aloittaa syyskuun alussa. Tehtävä on päätoiminen.

Perheyritysten liitto on perheyritysten edunvalvontajärjestö, johon kuuluu yli 300 jäsenyritystä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (37)

Mikä vitun perheyritystenliitto ? Se on taas joku kommunistien ja sosialistien ja keskusta puolueitten rahoittama kolhoosi yhdistys ?? Vai olisko taas sutkien suunittelema joku säätiö ? Eikö enää suomalaisilla ole järkeä päässä . Siis tätä suurta herraa jopa KUTSUTTIIN ottaisitko vastaan ko. homman . Perkele , muutenhan matin ois pitäny ilmottautua TYÖNHAKIJAKSI kuten muutkin ? Tavalliset SUOMALAISET ... Kun hommat loppuu .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan näitä oululaisiakin perheyrityksiä ja Vanhanen se tosiaan osaa järjestää joulu- ja juhannusyllätyksiä! Kaleva 1.12.2006: Annukka Lantto vetää Oulun perheyrityksiä http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=617333 Taru T. Hautala: Osaamisen ja johtajuuden siirto, sivulta 219 alkaen (perheyritys Antell): http://www.uwasa.fi/materiaali/pdf/isbn_952-476-138-6.pdf Perheyritys Kaleva: Kalevan omistussuhteista http://www.kaleva.fi/plus/keskustelu1_1874304_1_25_1_25_page0.htm

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vitsi mitä pelleilyä, mä en luojan kiitos äänestä, niin en joudu näiden poliittisten keinottelijoiden uhriksi. Törkeää tällanen, että ihmiset äänestää ja sit petetään äänestäjät. Ois nyt ees ollu tämän kauden loppuun ja selvinny kunnialla ja säilyttänyt kasvonsa. Mutta nyt mikään ei puolusta vanhasen toimintaa. kepu puolue on taas osoittanut, että se on takinkääntäjä puolue. Eikö Vanhanen jättänyt jonkun leikkauksen takia hommat, mut ei näköjään haittaa uutta työtä:)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo , kyllä kelpaa ! mies kun tienaa , noin 200000 per ( uudessa pestissä ) , vuosi . Näin se homma hoituu . Kyllä hyvä veli systeemi toimii .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhasellahan on ollut ainakin kaksi perheyritystä, jotka kumpikaan eivät onnistuneet. Jospa tämä kolmas yritys jo onnistuisi. Perhe on ehdottomasti paikka, jossa yhteiskunnan jäsenten perusasiat opitaan. Onnea Matille uuteen pestiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, eikö Matin tekstiviestit ja kirjatkin liittyneet "perheen" asioihin? Nyt on paremmin aikaa em. tekoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pääasia että katoaisi julkisuudesta, mutta turha unelmoida, sillä olen huomannut että parrasvaloissa hän viihtyy vaikka toista esittääkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No seuraavissa vaaleissa onkin sitten uusi toimija pistämässä hallitusta taas kokoon: Kehittyvien Perheyritysten Suomi (KPS).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös tämä jäpikkä ole kansanedustaja? Ei kait sitäny eduskuntaa nuin vain jätetä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pientä rajaa kommentointiin! Kysymyksessä ei ole käsittääkseni virka (ts. sellainen toimi joka rahoitetaan verorahoin). Päinvastoin, jos 300 jäsenyritystä haluaa palkata ex-pääministerin, eikai sitä pidä vapaassa maassa estää. Jokaisella ihmisellä täytyy jokainen päivä olla vapaus päättää missä on töissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhanen oili kyvykäs ja aikaansaava pääministeri, joka joutui kohtuuttoman poliittisen ajojahdin uhriksi. Kenenkään muun poliitikon hermot ja kantti ei olisi kestänyt saeitsemän vuoden mittaista pahansuopaa syyttelyä ja vääristelyä. Hän on tehnyt varusmiespalvelunsa isänmaan hyväksi ja voi hyvillä mielin nostaa kytkintä ja lähteä uusiin tehtäviin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varautukahan siellä liitossa sitten siihen että Matilla on taipumuksena unohdella asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa, mitäköhän luurankoja sillä Matilla lieneekään siellä vaatekaapissa; tosin omimmillaan se Vanhanen teollisuudessa on, ja nyt kun ei voi onneksi vaikuttaa teollisuuden toimiin ainakaa haitaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä ne löytääkin aina noita vapaamatkustajan paikkoja?? ja kuka niille palkan maksaa, eipä taida Matti talkoilla töitä tehdä??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turhaan te rakit Mattia haukutte Matti on tehnyt Paljon työtä Suomen valtion ja kansalaisten hyväksi,mutta ainahan rakkien hampaissa täytyy jonkun olla HÄVETKÄÄ.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole herkkua olla tällaisen pirullisen kansan johtajana. Sen todistaa tämänkin otsikon alla oleva "keskustelu", jos rakkikoiralauman räksytystä sellaiseksi voi sanoa. Suomen ja suomalaisten asiat ovat vielä aivan liian hyvin, kun täällä vaan riidellään. Tarvitaanko jokin sota, tai muu katastrofi, että tämä kansa saadaan yksimieliseksi? Eniten valittavat ne, joilla on kaikkea liikaakin. Minulta ei varsinaisesti mitään tarpeellista puutu, ainakaan vielä, vaikka alkoi jo kuudes vuosi työttömänä. Ruokaa on ollut joka päivä, eikä ole tarvinnut taivasalla nukkua, vaikka omaan, edes vuokra-asuntoon, ei ole varaa. Onneksi sukulaiset ovat pitäneet vielä minusta huolen. Olen myös ikikiitollinen saamastani markkinatuesta (410,08 €/ 4 vkoa). Sillä saa edes jotakin. Olin välillä 3 vuotta ilman minkäänlaisia tuloja, kun laittoivat omasta virheestään johtuvan karenssin, enkä "nöyrtynyt" tekemään oikaisupyyntöä. Sairaudet toki painaa päälle ja kipujakin on, mutta pärjään silti itkemättä ja märisemättä ilmanaikuisista asioista. Annan täyden kunnian sekä Matti Vanhaselle, että uudelle hallitukselle. Toivotan menestystä molemmille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

miten näin huono muistinen mies on valittu toimitusjohtajaksi.Asiat ei varmaan ole kovin tärkeitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (37)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

158 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Mistä sinä tiedät että joku itse peukuttaa juttuaan? Lue lisää...
eräs vaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image