Kotimaa

Vaa­li­kel­vot­to­mak­si tulkittu Väyrynen aloittaa pu­heen­joh­ta­ja­kam­pan­jan

Kotimaa 9.2.2018 14:06 | Päivitetty 9.2.2018 14:09
STT

Keskustan kunniapuheenjohtaja, europarlamentaarikko Paavo Väyrynen aloittaa viikonloppuna kampanjansa keskustan puheenjohtajaksi. Väyrynen kertoo blogissaan järjestävänsä ensimmäiset tilaisuudet lauantaina Posiolla, Sallassa, Savukoskella ja Pelkosennimellä.

Väyrynen aloittaa kampanjoinnin huolimatta keskustan puoluehallituksen eilisestä linjauksesta, jonka mukaan hän ei ole vaalikelpoinen, jos ei eroa perustamastaan kansalaispuolueesta. Väyrynen sanoo blogissaan, että hänen vaalikelpoisuutensa ratkaistaan vasta puoluekokouksessa.

- Keskustelua voidaan vaikeuttaa, mutta sitä ei voida estää, Väyrynen sanoo.

Keskusta aikoo kiirehtiä sääntömuutosta, joka estäisi Väyrysen vaalikelpoisuuden siinäkin tapauksessa, että hän eroaisi toisesta puolueestaan.

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Kauan sitten usein Väyrystä äänestäneenä voin kyllä nyt tähän Väyrysen vouhotukseen todeta, että nyt kyllä Väyrynen meni riman alta, eikä edes hipaissutkaan rimaa!? Aivan käsittämätöntä oman itsensä pyrkyryyttä ja mediapaistattelua Väyryseltä! Ensin käyttää hyväkseen Suomen Keskustaa useita kymmeniä vuosia saaden hyviä ja näkyviä tehtäviä Suomen Keskustan ministerinä yms. Sen jälkeen perustaa sitten oman puolueen ja on kunnallispolitiikassa kristillisen puolueen sitoutumattomana jäsenenä ja nyt sitten haluaakin Suomen Keskustan puheenjohtajaksi!!?? Voi, voi sentään! Nyt meni kyllä viimeinkin ne viimeisetkin tyylipisteet! Kaiken järjen mukaan Väyrysen olisi pitänyt keskittyä oman perustamansa puolueen asioihin ja niiden ajamiseen, vai onko tässä nimenomaan kysymys siitä, että hän yrittää hajoittaa Suomen Keskustaa ja näin hän yrittää saada keskustalaisia mukaan perustamaansa uuteen puolueeseen!?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Milloin tälle Väyrys pelleilylle saadaan piste? Todella rasittava liero koko ukko joka on kunniansa menettänyt näihin typeriin suhmurointeihinsa. Paavo on täysin nolannut itsensä tuohon pyrkyryyteen. Olis nyt kunniallisesti lopettanut,mutta ei. Jonkinlainen sairaus kai se tuo kynsin hampain otsikoissa riekkuminenkin on.🤢

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipiläänkö ei olla kyllästytty? Ajolähtö päällä. Paavo paljon parempi. Äänestäñ Paavoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilä on sentään tehnyt jotain,Väykkä ei mitään muuta kun haukkunut kaikki presidentyiehdokkaat ja valehdellut suu vaahdossa milloin mitäkin. Paavo voi loistaa omassa kansalaispuolueessaan,kepun puheenjohtajaa siitä ei tuu ikinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä näyttää sipilä kumppaneineen olevan hädissään, kyllä tässä täytyy rohkeaa ja köyhien ystävää Paavoa kannattaa ja antaa kaiken tukemme.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavon kunnioitus senkun nousee .Nyt saimme tietää mikä Sipilä oikeasti on .Ja se on hyvin rumaa .Paavo on ainoa Suomen pelastajana .Sipilä ja hallitus ovat tuhonneet ilon Suomalaisten elämästä .He ovat tuhonneet lastemme hyvinvoinnin perheiltä jotka ovat vaikeuksissa .He ovat pelkkiä oman edun tavoittelijoita ja tuhlaavat Suomen kansan verorahat .Kansana voimme muuttaa suunnan ja lopettaa tämän .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paavo on mies joka pelastaa yksin ja ainoastaan oman nahkansa ja kääntäätakin oitis kun tilanne niin vaatii!
Semmonen mies se on!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmittaa että olen äänestänyt Paavoa kymmeniä kertoja eri vaaleissa. Älyäis nyt jäähä eläkkeelle kun vielä hitunen kunnioitusta on jäljellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskusta tulee häviämään korkeimassa oikeudessa tuon mittelön, jos sille tielle lähtevät?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskustapuolueen säännöillä voidaan velvoittaa vain puolueen jäseninä olevia puolueen jäsenjärjestöjä. Paavo ei ole puolueen jäsenjärjestö. Toisen puolueen jäsenyyden kieltävä kohta on puolueen sääntöjen kohdassa, jossa määritetään jäsenjärjestön kelpoisuutta puolueen jäseneksi. Jäsenjärjestöksi pyrkivän järjestön on siis tarkistettava, ettei sen jäseninä ole henkilöitä, jotka kuuluvat muuhun puolueeseen. Keminmaan keskustaseura ensinnäkin on jo puolueen jäsen ja toisekseen puolueella on mahdollisuus erottaa vain kokonainen niskoitteleva jäsenjärjestö, ei jäsenjärjestöön kuuluvaa yksittäistä jäsentä.

Puheenjohtajaksi valittavan henkilön on oltava puolueen jäsenjärjestön jäsen. Paavo on, niin kauan kunnes Keminmaan keskustaseura erotetaan puolueesta. Tämän jälkeen Paavo voi halutessaan liittyä johonkin toiseen jäsenjärjestöön, ehkä ei kuitenkaan Keskustanaisiin :D

Mikä tässä on ihmisille niin vaikeaa ymmärtää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On helppo ymmärtää, että paavo toimii puolueen sääntöjen henkeä vastaan, en usko että hän pärjää oikeudessa.
Koska en kannata keskustaa muutenkaan, en tietenkään välitä kuka sitä puoluetta johtaa. Näen jopa positiivisena asiana sen, että tämän suhmuroinnin päätteeksi minulla saattaa olla selkeämpi kuva kuinka iso osa keskustaa elää salassa vielä yya aikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö ne olekaan Paavon palkkarahoja, minä ainakin olen niin luullut. Kertoisitko mitä pahaa Paavo on juuri Sinulle tehnyt tai Sinulta vienyt. KIITOS.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tiedä mitä Paavo Kallelle on tehnyt, mutta minulta ja kymmeniltä muilta katosi työpaikka Väyrysen ja Pokan avustamina 90- luvulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

90 luvulla työpaikat lähti Koiviston ja Holkerin vahvan markan politiikan seurauksena. Markka kytkettiin Emuun, Euron edeltäjään liian vahvalla kurssilla kiinteästi. Myöhemmin kun talous oli konkurssin partaalla siitä jouduttiin luopumaan ja päästämään markka kellumaan. Markan palattua oikeaan kurssiin nousu alkoi välittlmästi. Nyt on juuri sama kuvio menossa Euroon liittymisen jälkiseurauksena. Euro on liian korkeassa kurssissa Suomen talous suhdanteille.
Mitään ei ole opittu 90 luvun lamasta. Sama on toistunut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image