Kotimaa

Uusia Vieras-kolumnisteja aloittaa Kalevan sivuilla

Kotimaa 16.1.2018 12:07
Erkki Hujanen

Kalevan sivuilla kirjoittaa tänä vuonna neljä uutta Vieras-kolumnistia. Ensimmäisenä heistä vuorossa on Ajatuspaja e2:n johtaja Karina Jutila, jonka kolumni julkaistiin tänään.

Kolme muuta uutta kolumnistia ovat Jenni KarimäkiJouni-Matti Kuukkanen ja Tytti Määttä. Muut säännöllisesti kirjoittavat Vieras-kolumnistit tänä vuonna ovat Niilo Keränen, Merja Kyllönen, Risto Murto ja Kristi Raik.

Vieras-kolumnistien kirjoitukset julkaistaan tiistaisin ja perjantaisin Kalevassa. Kaleva.fi:ssä tekstit tulevat julki samoina päivinä puolenpäivän tietämillä.

Karina Jutila on Alavieskassa syntynyt yhteiskuntatieteiden tohtori, joka työskentelee Ajatuspaja e2:n johtajana. Ajatuspaja e2 on yhteiskunnallista tietoa ja analyysia tuottava liberaali ajatushautomo.

Jenni Karimäki on valtiotieteiden tohtori ja erikoistutkija Eduskuntatutkimuksen keskuksessa Turun yliopistossa. Hän on erikoistunut poliittisten aatteiden sekä puoluhistorian tutkimukseen.

Valtiotieteiden maisteri Tytti Määttä on entinen Vaalan kunnanjohtaja, joka aloitti juuri Kuhmon kaupunginjohtajana.

Niilo Keränen on lääkäri, kirjailija ja keskustan kansanedustaja Taivalkoskelta.

Yliopistotutkija Jouni-Matti Kuukkanen Oulun yliopistosta suoritti tohtorin tutkinnon filosofiasta Edinburghin yliopistossa. Hän on erikoistunut tieteenfilosofiaan.

Merja Kyllönen on europarlamentaarikko Suomussalmelta sekä vasemmistoliiton presidenttiehdokas.

Risto Murto on Kuusamossa syntynyt eläkevakuutusyhtiö Varman toimitusjohtaja. Hän on väitellyt Helsingin kauppakorkeakoulussa ja kuuluu Oulun yliopiston hallitukseen.

Virolaissyntyinen Kristi Raik on EU:n sekä Baltian ulko- ja turvallisuuspolitiikan asiantuntija. Hän on Turun yliopiston dosentti.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Joutuvatko Suomi ja Ruotsi Nato-asiassa puun ja kuoren väliin?

Suomen paikka on NATO:ssa! Se on ainut turva. Ilman jäsenyyttä, jos Venäjän ja NATO:n välille tulisi selkkaus, Venäjä mi... Lue lisää...
Murmur

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image