Kotimaa

Tynkkynen teki ri­ko­sil­moi­tuk­sen rasistiksi kutsumisesta

Tynkkynen katsoo, että hänen kunniaansa on loukattu. Hän kertoo tehneensä rikosilmoituksen asiasta paikan päällä olleille poliiseille. KUVA: Maiju Torvinen
Kotimaa 24.3.2016 17:13
STT

Perussuomalaisten nuorisojärjestön puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen kertoi torstaina tehneensä rikosilmoituksen, koska häntä kutsuttiin rasistiksi Helsingin Narinkkatorin tapahtumassa. Tynkkynen kertoi tiedotteessa olleensa puhumassa Brysselin tapahtumiin liittyvässä mielenilmauksessa keskiviikkona, kun yleisön joukossa ollut mies oli huutanut useaan kertaan Tynkkysen olevan rasisti.

Tynkkynen katsoo, että hänen kunniaansa on loukattu. Hän kertoo tehneensä rikosilmoituksen asiasta paikan päällä olleille poliiseille.

– He kysyivät minulta, tehdäänkö tästä rikosilmoitus. Vastasin myöntyvästi, jotta rasistikortit saataisiin pelipöydältä siivottua, Tynkkynen sanoi tiedotteessa.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (76)

Kaikki Perussuomalaiset on leimattu rasisteiksi, vaikka todellisuudessa vain puolet heistä on (Suomen Kuvalehden tutkimus). Sen takia syyttömätkin Perussuomalaiset kärsivät, kun ihmiset yleistävät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan oikein Tynkkyseltä. Häntä on kiusattu koko ajan turhaan. Hänen ei tarvi enää sietää moista ala-arvoista kohtelua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas on Sebastiania kohdeltu väärin. Pitäiskös vaihtaa alaa kun ei kestä mitä ihmiset huutelee. Poliitikon osa kun on pikkasen sellainen ettei aina mene niin kuin on ajatellut menevän. Jos joka risaukseen teet rikosilmoituksen niin kukaan ei kerkii niitä tutkimaan. Poliisilla on varmaan oikeitakin töitä kun Sebastianin juttuja tutkia millä ei suurta merkitystä ole mitä kukin huutelee kenellekin kun huutelu jatkuu jatkuu jatkuu jatkuu............. sanoipa Sebastian mitä tahansa. Turha julkkis jolla ei taida olla aiv......

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sebastian on persujen työmies. Vaalivoittoon johtanut persujen maahanmuuttopolitiikka on reaalisoitunut täysin läskiksi, siksi pitää kehitellä kakskärkiohjus. Toinen on 'virallisen mamupolitiikan' mukainen ja toinen työmiesten kriittinen linja. Tällä foorumilla Sebastian on oikein työmyyrä. Reaalimaailma on kuitenkin kaikilta hukassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä. Rasisti käsitteenä on väärin ymmärretty ja käytetty. Se on jo yhtä arkipäiväinen sana muiden joukossa kuin pöljä tms. Sanaa käytetään selkeästi väärin, keppihevosena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voit mennä äitin helmoihin itkemään,saat päänsilityksiä ja lämmintä maitoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saamme viihdettä ja Tynkkynen media-aikaa, kun nimittelejä alkaa perustelemaan rasisti-sanaa käsitteenä ja tuomarin edessä puretaan Tynkkysen lausuntoja, käyttäytymistä ja somekirjoittelua vuosien varrelta. Tämän jälkeen punnitaan antavatko ne kunnia nimittää Tynkkystä rasistiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä että jaksat kuormittaa poliisia ihan täysin tyhjänpäiväisestä asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä kaikesta voimme kiittää usaa ,maa joka pommitti 30 vuotta lähi-idässä omilla intresseillä , ei kenenkään luvalla ,siellä on kuollut satojatuhansia siiviilejä....missä heidän ihmisoikeus? Onko ihme ,jos siellä jotkut kerää porukan kasaan ja tulee tänne LÄNSIMAAHAN hommiin ???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pittääpä itelläki ottaa sama malli 👍 Sen verran huudellaan ku maiharit ja pilottitakki päällä kaupungilla kulukee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et kai pelkää jos sinun käytöstäkin tehdään rikosilmoitus?
Vai onko noin, että sinulle se on sananvapaus, mutta toiselle se on rikos?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos minä tekisin rikosilmoituksen kaikesta osakseni saamasta huutelusta, ei koko Skandinavian yhdistyneet poliisivoimat ehtisi niitä tutkia, vaan avuksi olisi kutsuttava Pecos Bill, Batman ja Teris.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Täysin turha julkkis. Väyrynen voisi ottaa siipiensä suojaan uuteen puolueeseen ja opettaa tavoille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ns. maahanmuuttokriitikot ne vasta törkeyksiä latelevatkin, osa kohdistuu turvapaikanhakijoihin, osa heitä ymmärtäviin ja tukeviin tolkun ihmisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (76)

Uutisvirta

5
Talentia tyrmää Kelan ehdotuksen etuisuuksien hakemisesta asiakkaan puolesta: "Miksi hakemuksia pitäisi tehdä kunnan sosiaalitoimessa?"
3
Rinne: "Tämän hallituksen ei tarvitse leikata menoja, rahaa voi käyttää lisää sekä pysyviin menolisäyksiin että investointimenoihin"
3
Lapset puheeksi tukee opettajan työtä – se ei tee opettajasta psykoterapeuttia tai sosiaalityöntekijä, vaan opettaja pysyy ammattiroolissaan Lukijalta
3
Oulussa osataan sopia isoista asioista – ongelma on päätösten ja sitä kautta toimeenpanon viivästyminen Lukijalta
3
Ahjo-Kalevan korttelin pysäköintinormi pienenee Karjasillalla
2
Ilmastomielenosoituksen ihmisketju ympäröi Säätytalon hallitusneuvotteluiden aikana – neuvotteluissa edessä ratkaisevat päivät
1
Tietomaan uudessa näyttelyssä voi kokeilla, miltä tuntuu lihoa 20 kiloa tai seurata eläimen matkaa lautaselle – "Herkimmille tämä voi olla järkyttävää"

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula pötypuhetta

Töitä kyllä on. Niitä täytyy vain itse etsiä, pelkkä rekryfirmoissa käyminen ja hakemusten lähettäminen eivät riitä. Eli... Lue lisää...
Lukija Kempeleestä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image