Kotimaa

Tiilikainen: Maa­seu­tu­vi­ras­to ministeriön ohjaukseen

Kimmo Tiilikainen. KUVA: Ala-aho Pekka
Kotimaa 11.3.2016 12:13
STT

Maa- ja metsätalousministeriö ottaa Maaseutuviraston vahvemmin ohjaukseensa, sanoo ministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.). Ministeriö teettää myös selvityksen Mavin ja Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran yhdistämisestä.

Mavin ylijohtaja Leena Tenholan tehtäväkuva muuttuu. Tiilikaisen mukaan Maviin otetaan uusi hankejohtaja, jotta viljelijätukien maksatukset saadaan hoidettua ilmoitetussa aikataulussa. Tenhola jatkaa Mavissa ylijohtajana muissa tehtävissä tämän vuoden loppuun saakka.

Ministeriö teettää myös selvityksen Maaseutuviraston ja Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran yhdistämisestä. Selvityksen on määrä valmistua elokuun loppuun mennessä.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Poliittisen palkkioviran saanut vain korvataan toisella puoluekirjan omistajalla. Ja taas on saatu yksi kerros byrokratiaa lisää organisaatiokaavioon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maaseutuvirastossa on ilmeisesti ollut runsaasti palkkiovirkoja saaneita byrokraatteja joilla ei ole oikeasti ollut mitään kompetenssia toimia kyseisessä työtehtävässä. Siellä on mitä ilmeisimmin nautittu vain puoluekirjalla mukavia palkkioita ja pidetty kulisseja pystyssä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis palkataan konsultteja ja siirretään johtajia. Ei kellekään tullut mieleen maksaa niitä tukia, varat lienevät kuitenkin kotiutettu EU:sta Suomeen? Käsittämätön kämmi IT-Suomessa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se Keskusta joua maajussien asioita hoitaa, kun on niin kiire työläisiä kyykyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiilikainen on epäuskottava ei missään nimessä ministeriksi sopiva siinä syy maaseudun ahdinkoon?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.). Pitää ministerin tehdä johtopäätökset jatkaako Kimmo Tiilikainen enää luottamusta ministerinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä on mies joka ei tiedä kestävästä maataloudesta taikka metsätaloudesta yhtään mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansalliset maataloustuet lopetettava tykkänään...hölmöläisten hommaa rikastuttaa Wahlrooseja ja kumppaneita. Ylituotantoa ei ole mitään järkeä enää tukea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lisää tukiaiaisia palkansaajioen maksettavaksi ja MTK:n herrakerholle kunnon palkankorotus kuten sipilän ja porvarihallituksen linja on!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vuoden 1970 eduskuntavaaleissa SMP:n teemana oli ”talonpojan tappolinja”, jolla Veikko Vennamo kritisoi Paasion ja Koiviston hallitusten ajamaa rakennemuutospolitiikkaa. Siis tämänkin katastrofin lähtölaukauksen ampui sosiaalidemokraattinen puolue, SDP. Talonpoikia on myöhemmin kurittaneet myös vihreät ja vasurit. Mutta ei ylijohtaja Tenholalle passaa antaa potkuja ennenkuin on selvitetty onko tapahtunut tuottamuksellista virkavirhettä. Ei, vaan Tenhola pitää saattaa taloudelliseen vastuuseen (ei poliittiseen) viljelijöille aiheutetuista mittavista taloudellisista menetyksistä, ja mahdollisista tulevista konkursseista. Vastuu pitää ulottaa myös valtioneuvostoon, joka typerässä solidaariudessaan illuminati-EU,ta ja USA,ta kohtaan päätti osallistua Venäjänvastaiseen boikottiin. Viimeaikoina monet EU-maat ovat ruvenneet aktiivisesti kiertämään Venäjän boikottia erillaisilla kikkakakkosilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikea suunta on yhdistää nuita virastoja. Siitähän syntyisi säästöjä veronmaksajille. Ei tarvitsisi pienituloisilta leikata. Muuallakin valtionhallinnossa voisi tarkastella säästöjä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä yhteistä on niillä monilla valtion virastoilla, joiden toiminnassa on, ja on ollut jo vuosia ongelmia...? En uskalla täällä vastata - jokainen lukija voi miettiä asiaa ihan itsekseen. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eiköhän Kimmo kuitenkin ole jonkinlainen maatalouden asiantuntija,itsekin viljelijä. Pitäisi vain jyrkemmin lähteä toimiin kotieläintilojen puolesta, eläintiloilla kun joka päivä rahaa kuluu rehuun ,sähköön ym. ja halpuutus ja tukiviivästykset on pahimmin iskeneet juuri maito- ja lihatuotantoon. Tuontielintarvikkeille tullimaksut niin kotimaisen arvostus lisääntyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoittaakohan tämä sitä, että virkavastuulla toimiminen muuttuu poliittiseksi ohjailuksi. Jotain hämärää havaittavissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muissa tehtävissä tämän vuoden loppuun saakka. Mutta miten on palkka? Jatkuuko ylijohtajan palkka, hommat kuitenkin ilmeisesti "helpottuu". Palkka kykyjen mukaiseksi ja säästyvät rahat viljelijöille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Eli ymmärsinkö oikein? Sinne palkataan veronmaksajien rahoilla uusi suojatyöpaikkalainen? Eikö näitä turhia valtion virkoja ja virastoja voisi vaan lakkauttaa? Kukaan ei huomaisi mitään! Verot alas!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

27.2.
Ilmastonmuutos vaikuttaa lintujen elämään monin tavoin
27.2.
Mitalipeleihin edennyt Kärpät ei rallatellut jatkoon ilmaiseksi HIFK:ta vastaan
27.2.
Thyssenkruppin hissiliiketoiminta päätymässä pääomasijoittajille – hinnaksi tuli 17,2 miljardia
27.2.
Leijona auttaa ja kehittyy – Lionsien hyväntekeväisyystoiminta on Suomessa erityisen suosittua
27.2.
Britannian toiveet ristiriidassa EU:n kanssa – uhkasi neuvottelun lopettamisella jo ennen neuvotteluiden alkamista
27.2.
Näin koronatilanne etenee: Virus leviää Euroopassa ja testien määrä lisääntyy Suomessa, Teneriffan karanteenihotellista päästetään yli sata pois
27.2.
Viestikohun keskelle joutunut vasemmistoliiton toiminnanjohtaja pyytää anteeksi kohua – Yle: Toiminnanjohtajan perustamalta Twitter-tililtä jaettiin väkivaltaa ihannoivia viestejä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Ei päässyt rikastumaan osakesäästötililä

Juuri siksihän tässä hommassa ei pärjääkään kuin robotit, TRJ, Pannari ja Milady. Muiden on ihan turha yrittää koska täm... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

28.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille


stats-image