Kotimaa

Tie­lii­ken­tees­sä kuoli huhtikuussa 17 ihmistä

Kotimaa 17.5.2018 11:20
STT

Tieliikenteessä kuoli huhtikuussa 17 ihmistä, kertoo Tilastokeskus. Loukkaantuneita oli 330. Kuolleiden määrä kasvoi yhdellä ja loukkaantuneiden 30:llä vuoden takaisesta. Henkilövahinkoihin johtaneita onnettomuuksia sattui yhteensä 251.

Valtaosa kuolemaan johtaneista turmista, yhteensä 13, sattui henkilöautolla liikkeellä olleille. Kaksi kuolleista liikkui moottoripyörällä ja yksi mopolla. Lisäksi kuoli yksi muu tienkäyttäjä. Surmansa saaneista miehiä oli 15 ja naisia kaksi.

Tammi-huhtikuussa tapahtui hieman yli tuhat henkilövahinkoon johtanutta tieliikenneonnettomuutta. Niissä kuoli 57 ihmistä ja loukkaantui liki 1  350. Kuolleita oli kuusi vähemmän ja loukkaantuneita 164 vähemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana.

MAINOS

Kommentoi

Näistä oli suuri osa niitä jotka "hävittivät" itsensä esim. rekkaa tai jotain pilaria päin ajamalla..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tilastojen valossa kotitapaturmissa kuoli YKSISTÄÄN huhtikuussa 170! Miksi vain liikenteen kuolemantapauksista raportoidaan ja suorastaan pelotellaan. Pohjustetaanko tällä 1-2km/h sakotusrajaa ylinopeuksille ja sakkojen korotuksia, että valtio saa taas lisää rahaa. Lehdistö voisi ystävällisesti kertoa tasapuolisesti vaaroista joita me ihmiset kohtaamme elämässä. Oikeasti Suomen liikenne on MAAILMAN turvallisinta jopa verrattuna Ruotsiin, kun tilastoista poistetaan liikenteessä tehdyt itsemurhat. Mutta Suomessa tarkoitus pyhittää keinot. Pelottelemalla tätä maata johdetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image