Kotimaa

Thomas Blomqvist RKP:n ryh­män­joh­ta­jak­si

Kotimaa 8.2.2018 20:42 | Päivitetty 8.2.2018 21:42
STT

RKP:n eduskuntaryhmä valitsi torstaina ryhmänjohtajakseen kansanedustaja Thomas Blomqvistin. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Eva Biaudet ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Mats Löfström.

Blomqvist on kotoisin Raaseporista ja istunut eduskunnassa vuodesta 2007. Hän toimii myös Raaseporin kaupunginvaltuuston puheenjohtajana.

Ruotsalaisen eduskuntaryhmän edellinen puheenjohtaja Stefan Wallin ilmoitti keskiviikkona, ettei hän enää asetu ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleissa. Siksi hän ei myöskään asettunut ehdolle eduskuntaryhmän johtoon.

Ryhtyessään eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi Blomqvist luopuu tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajan paikasta. Valiokunnan uudeksi puheenjohtajaksi nousee Wallin.

MAINOS

Kommentoi

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image