Kotimaa

Tilaajille

Teiden hoidon laa­dun­val­von­ta kismittää ammattilaisia – "Ongelman tultua leikitään, että tilanne olisi tullut yllätyksenä"

Aliurakoitsija Juhana Arola haluaa lisää valvontaa alueurakoihin. Arolan firman Pulkkilaan rakennuttama halli jäi tarpeettomaksi, kun pääurakoitsija irtisanoi sopimuksen talvikunnossapidosta. KUVA: Pekka Peura
Kotimaa 13.5.2018 7:00
Taneli Kärki

Teiden talvikunnossapidon alueurakoiden laadunvalvonta on useiden alan ammattilaisten mukaan riittämätöntä. Heidän mukaansa ongelma johtuu urakoita valvovan elyn välinpitämättömyydestä ja bisneksen tekoon keskittyvistä pääurakoitsijoista.

Elyn ja pääurakoitsijan mukaan valvonta ja laatuvaatimusten noudattaminen ovat kunnossa.

Siikalatvan Pulkkilassa asuvalla Juhana Arolalla on pitkä kokemus teiden kunnossapidosta. Ensimmäiset tiensä hän aurasi 1990-luvun lopussa, omaa nimeään kantavan kunnossapitoyhtiön mies perusti vuonna 2002. 

Tilaajille

Haluatko lukea koko jutun?

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjoisosassa lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s. Metsäpalovaroitus on voimassa Satakunnan, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Kemi, Keminmaa ja Tornio.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Nyt eläkkeellä ja terveenä, vireänä "vanhuksena", sanovat jotkut. Enpä taida olla kovastikkaan vanhus, sillä jaksan kut... Lue lisää...
Roverauta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image