Kotimaa

Suvi Lindén saapui Ouluun: "Tämä alkaa nyt olla ahdistelua jo"

Suvi Lindén oli Ouluun saapuessaan jokseenkin ärtyneen oloinen.
Kotimaa 22.2.2018 22:15
Daniel Wallenius, Mikko Pulliainen

Uganda-kohun keskelle joutunut ex-ministeri Suvi Lindén ei Oulun lentoasemalle saapuessaan ollut juuri puheliaampi kuin Helsinki-Vantaallakaan.

Kysyttäessä aikooko Lindén kertoa jossakin vaiheessa oman versionsa tapahtumista, Lindén sanoi lähes samat asiat kuin Vantaalla.

– Minä olen julkisuuteen kertonut, miksi olen ollut tällä matkalla, ja minulla ei ole mitään lisättävää, ei muutettavaa eikä poistettavaa.

Ilta-Sanomien toimittajan kysymykseen "Miltä tuntuu tulla kotiin" Lindén vain puuskahti:

– No arvaa.

Lopuksi Lindén hieman ärähti häntä innokkaasti seuranneille kuvaajille.

– Tämä alkaa nyt olla ahdistelua jo, Lindén totesi poistuessaan lentoaseman ovesta.

Jo useita päiviä velloneeseen Patria-kohuun liitetty kokoomuksen ex-ministeri Suvi Lindén saapui Oulun lentoasemalle myöhään torstai-iltana.
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (37)

Ihmisten sairaalloinen uteliaisuus ei ole peruste yksityisyyden suojan häirintään ja rikkomiseen. Ei, vaikka siellä joutilaisuuden keskellä ei muuta elämää ole kuin vihakirjoittelu nettiin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antakaa jokaiselle ihmiselle yksityisyyven rauha. Hänellä on oikeus omaan elämään, kuten meillä kaikilla suomalaisilla. Näinä päivinä on tärkeämpiäkin asioita uutisissa kuin kiusata ihmisiä. Miettikääpä sitä, miltä tuntuisi olla samassa paikassa ja olokaa jo hilijaa. Elämä on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen samaa mieltä. Täällä valitetaan ja arvostellaan Suomalais kansalliseen tapaan nimettömänä ja keksitään mitä mielikuvitus tuo tullessaan.
Linden käyttäytyi ihan oikein, viittasi faktoihin mitä aiemmin käyty julkisuudessa. Varmasti pitkän järkyttävän matkan jälkeen ainoa tärkeä ajatus on päästä kotiin lepäämään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä nyt on niin että tämän rouvan oma käytös ja pakoilu ovat aiheuttaneet tämän epäilyn häntä kohtaan, minunkin mielestä jotakin salattavaa tässä asiassa nyt täytyy olla, ja jos ei olisi, miksi hän on pakoillut, vältellyt asiasta keskustelua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedotusoppia saaneena, vaikka onnettomuuden sattuessa, on heti tehtävä tiedote ja kerrottava totuus. Ei jää mitään uutisen arvoista kaiveltavaa, koska totuus tulee kuitenkin aina myöhemmin julki. Tässä on Suvilla vielä paljon opittavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No kerrohan nyt mikä tässä on outoa? Onko outoa kun ihmiset matkustelee ulkomailla ja joku sattuu sitten mehtymään siellä?
Kannattaa nyt siihen mielikuvituksen laukkaan laittaa hiukan jarruja päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lindénin on toivottu kertovan, mitä tapahtui kaksi viikkoa sitten Ugandan pääkaupungissa Kampalassa, jossa kuoli 41-vuotias suomalainen liikemies hämärissä oloissa. On paljastunut, että Lindén oli liikemiehen matkakumppani ja asui samassa hotellissa.
Matkaan liittyy myös aseyhtiö Patria. Liikemies oli kertonut Ugandassa edustavansa muun muassa Patriaa. Jupakka on johtanut tähän mennessä kolmen Patrian johtajan eroon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole olemassa mitään näyttöä siitä, että Lindén olisi ollut mukana Patrian touhuissa.

Todennäköisemmältä tuntuu, että Lindén on ollut konsultoimassa muita yrityksiä, ehkäpä tietotekniikka-alaan liittyen. Onhan hän Oulun yliopistosta valmistunut tietojenkäsittelytieteen maisteri ja toiminut viestintäministerinäkin.

Yksityishenkilönä toimiminen ei vaadi julkista ripittäytymistä. Jos jotakin vilunkia on tapahtunut, niin se on poliisiasia.

Naishenkilön kimppuun on tietysti helpompi käydä, valitettavasti...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksityishenkilö kuitenkin nauttii yli 5000 €:n sopeutumiseläkettä, koska ei pysty työllistymään. Yksityishenkilö antoi myös harhaanjohtavan lausunnon YK:n töistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huvittavaa touhua medialta ja lehdistöltä. Lindenillä ei yksityishenkilönä ole mitään pakkoa vastata yhteenkään sähköpostiin, puheluun tai haastatteluun. Miksi ihminen ei vaan saa olla rauhassa? Ajan kuluessa ja viisaampien konsultoinnin jälkeen uskon hänen kyllä tulevan julkisuuteen ja kertovan Ugandan matkastaan riittävän tyhjentävästi yleisölle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ja YK:n laajakaistakomission jäsenenä tähän asiaan liittyvissä yhteyksissä S.L. ei ole yksityishenkilö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpöä,

Naurettavia yrityksiä tehdä entisestä poliitikosta raportointivelvollista julkisuudelle. Yritähän samaa Paavo Lipposen kohdalla. :D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muun maailman uteliaisuus tuntuu varmasti kiusalliselta, mutta se ei ole ihme kun matkakumppani on kuollut hämärissä olosuhteissa ja bisnesmatkaa on ryyditetty ja selitelty jälkikäteen valheellisilla tiedoilla. Oliko tämä sopeutumiseläkeläisen matka työtä vai huvia?

Kameramiehet voivat olla ärsyttäviä, mutta kestettävä se vain on. Julkisuuselämä on sellaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta turiset. Linden käytti hyväkseen entistä asemaansa ministerinä. Siksi tämä ei ole vain hänen yksityinen asiansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja viestintäministerin viestiä. Mutta ensin pitää rauhassa kehitellä uskottavaa vaihtoehtoista totuutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Spekulointi se ihmisillä käy. YK laajakaista hommia ei ole enää virallisesti, vain vapaaehtoinen toimintaa voi tehdä näin Linden kertoi selvästi. Kyllä eläkeläinen saa tehdä töitä ja järjestää työpaikkoja mieluusti Suomeen, puhua konferensissa politikon ja ministerin kokemuksella kuten tälläkin matkalla tapahtui. Viisas vaikenee kesken eräisistä asioista se on jo lapsena meille Suomalaisille opetettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (37)

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Koillismaata sekä Lounais-Lapissa lounaistuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Suomessa on 60 000 työssäkäyvää köyhää

Kyllä. Uskallanpa väittää, että ne samat ihmistyypit, jotka täällä tuvassa valittavat ja kitisevät lähes kaikesta ovat ... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image