Kotimaa

Stubb pää­mi­nis­te­ri­ky­se­lys­tä: Kokoomus ja keskusta on kova taistelupari

Kotimaa 12.10.2014 17:56
Lännen Media

Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubb pitää toista sijaansa Lännen Median pääministerikyselyssä hyvänä.

 -Sehän on erinomainen luku ja heijastaa, että keskusta ja kokoomus ovat kova taistelupari, Stubb kommentoi mittausta pääministerin haastattelutunnilla sunnuntaina  Radio Suomessa.

Stubb kehuu yhteistyötä keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän kanssa

 -Tulen erittäin hyvin toimeen Sipilän kanssa ja arvostan häntä, Stubb suitsutti.

Stubb vihjasi tekevänsä jatkossakin mielellään yhteistyötä Sipilän kanssa.

Tämä ei Stubbin mukaan silti merkitse sitä, että päähallituspuolueet olisivat jo tässä vaiheessa selvillä.

- Se nähdään sitten vaaleissa, paljon ehtii tapahtua puolessa vuodessa, Stubb toppuutteli.

Kansalaisista 35 prosenttia pitää keskustan puheenjohtaja Juha Sipilää parhaana vaihtoehtona seuraavaksi pääministeriksi.

Istuva pääministeri Alexander Stubb yltää toiseksi 25 prosentin kannatuksellaan.

Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Ei kyllä Stubista ole taistelupariksi Sipilälle. Stubb on hyytynyt jo matkalla ja takamatka on liian suuri päästäkseen loppusuoran taisteluun mukaan. Sipilä on jo mennyt menojaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt tulevissa eduskuntavaaleissa äänestetään niin että kokomus joutuu oppoisitioon, kerkesi jo tuhota suomen talouden niin perusteellisesti, mulle riitti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysymys perussuomalasille ...... miksi Soini saa vain 10 % kannatuksen? Puoluettahan äänestäisi galluppien mukaan nyt 15 %.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kokoomuksen laskelmien mukaista viritellä kisaa kahden puolueen välille. Tällä harhautetaan vaalikarja äänestämään kokoomuskepua, ja pelaamaan todellisemmat vaihtoehdot ulos jo ennen vaaleja. Ikiaikaista mutta tehokasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko niin pääministeri Alexander Stubb että ON alkanut kevään 2015-vaalitaistelut? ja kotimaan työllisyyspolitiikka saa jäädä kokonaan muutaman ""AAA:n"" tähden jottei hallitus kaadu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

on tulossa mielenkiintoiset eduskuntavaalit, pääministerivaalit, jossa Sipilä ja Stubb ovat vastakkain. Pidän hämmästyttävänä, jos nato-murteella, keskittäjän äänellä helkyttävä Stubb olisi sosialistien, vasemmistoliittolaisten ja perussuomalaisten kärkiehdokas noista kahdesta.
Valitettavasti Stubb-Kataisen näytöt jäivät ohuiksi kun asiaa arvioi vaikkapa
Luottoluokituksen laskulla
Rakenneuudistuksilla
Työttömyydellä
Viennillä
Uusilla työpaikoilla vaihtoehtoisilla aloilla
Aluepolitiikalla
Kestävyysvajeella
Syrjäytymiskehityksellä
Uskottavuudella
Luottamuksella
Turvallisuudentunteella
Yrittäjyydestä luopumisella
Näköalattomuudella.
Ei todellakaanole Suomessa hurraamista. Nyt tarvitaan vahvaa yhteistyötä tästä noustaksemme.
Pohjoinen, syrjäinen Suomi tarvitsee yksituumaisuuden ja vastuunkannon aikakautta. Rauhallinen, maltillinen, tahtova, toisia kunnioittava ja arvostava Sipilä voisi olla sillanrakentajamme niin kotimaassa kuin idän ja lännen välissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

entäs kun kommunisti tulee kehään siis työntekijät siis veronmaksajat siis miten se historia menikään siis maanomoistajat siis maanvilelijät siis esi vanhempamme ja kaikki ne jotka tätän yhteiskuntaa on yrittäneet rakentaa sotien jälkeen niin punaset kuin valkosetkin olen vain yks renki mutta kuitenkin meillä on jälkikasvuu melkein jokaisella toisilla enemmän toisilla vähemmän

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset haluavat muutosta ja myös näpäyttää vanhoja vallanpitäjiä. Uusliberaali, Bilderberg Kokoomus, Keskusta, Sdp velka- ja pahoinvointipolitiikka on tullut tiensä päähän.

Jos emme sitä näpäytystä anna, voivat vielä luulla että hyväksymme tuon hulvattoman maata, hyvinvointia ja äänestäjää kurjistavan menon.

Suomella yksinkertaisesti ei ole enään varaa Kokoomuksen, Sdp:n ja Keskustan täystuho hallituksille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pääkaupunkiseudun nuorten tahtiin tanssitaan jatkossakin, se on varma se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22:30
Riita pelin säännöistä tuli kalliiksi: Mies huitaisi toista biljardikepillä, oikeus määräsi maksamaan yli 10 000 euroa korvauksia
22:06
Tuukka Kivioja on OLS:n 22-vuotias ykköstykki, jonka harteilla painaa iso vastuu – "Haluan olla joukkueen paras pistemies ja tärkein pelaaja" Tilaajille
22:04
Satavuotiasta steinerpedagogiikkaa juhlittiin Oulussa – "Meillä menee oikein mukavasti, ja koulussa on tekemisen tunnelma"
21:43
Oamkiin haki syksyn yhteishaussa 1601 ensisijaista hakijaa – sosionomikoulutukseen eniten hakijoita
20:50
Puuhun sidottu ja ammuttu koira kuohutti Enontekiöllä – eläimen lopettanut omistaja ilmoittautui poliisille: "Eläinrääkkäyspuheet voi lopettaa" Tilaajille
20:35
Nuokkarilla notkuminen ei haitannut opetusministeri Li Anderssonin koulunkäyntiä – "Poliittinen vaikuttaminen alkoi kunnolla yliopistoaikoina"
20:23
Saudi-Arabia haluaa viedä öljynsä maailman merille – kuningaskunta edistää salaista aiettaan Jemenin sisällissodan varjolla
90
Sekasyöjälle on tarjolla helppoja keinoja vähentää lihan osuutta ruokavaliossaan – katso tästä kotitalousopettajan vinkit
72
Rehnin madonluvut poikivat heti rajun ehdotuksen keskustan riveistä: Massiivinen 50 miljardin euron velkaelvytyspaketti – Kärnä valmis harkitsemaan valtion omaisuuden myyntejä uudestaan
68
Caruna nostaa sähkönsiirtomaksuja lähes neljä prosenttia, Omakotiliitto pöyristyi: ”Eikö verkkoyhtiöille mikään riitä?"
53
Psykologit: Sipilän hallituksen hidasautolait pitäisi perua kokonaan – perusteluina nuorten kuljettajien aivojen kehittymättömyys
50
Akavan esitys: Osan työttömyyskorvauksesta saisi vasta päästyään töihin – "Työn hakemisen ja vastaanottamisen pitää olla kannattavampaa kuin nykyisin"
49
Siltatyömaa hidastaa liikennettä Pohjantiellä lähes kahden vuoden ajan – järjestelyn ensimmäisinä päivinä odotettavissa ruuhkaa
46
Korkeiden talojen ja pienten asuntojen rakentaminen johtaa siihen, että Oulun väestörakenne muuttuu yksipuoliseksi Lukijalta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Juttutupa täynnä hankalia ihmisiä

Kaikki jotka ei ole samaa mieltä on joidenkin mielestä hankalia? Lue lisää...
Kritiikkiä tarvitaan

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image