Kotimaa

Soldiers of Odinin porukka ilmaantui pe­rus­suo­ma­lais­ten nuorten Welcome Trump -mie­le­nil­mauk­seen Helsinkiin

Perussuomalaisten Nuorten mielenilmauksen liepeille ilmaantui noin kymmenenhenkinen Soldiers of Odinin tunnuksiin pukeutunut ryhmä.
Kotimaa 15.7.2018 14:21 | Päivitetty 15.7.2018 23:14
Rebekka Härkönen

Perussuomalaisten Nuorten mielenilmaus kokosi sunnuntaina Narinkkatorille lähes sata ihmistä toivottamaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin tervetulleeksi Suomeen. Tapahtumapaikka sijaitsee kauppakeskus Kampin edustalla aivan Helsingin keskustassa.

Marika Poikolainen, Teppo Marttinen ja Suvi Karhu olivat pukeutuneet vapaudenpatsaaksi, Setä Samuliksi ja Suomi-neidoksi.

– Tämä on ainutkertainen, historiallinen tilaisuus. On hyvä, että meillä on hyvät suhteet suurmaihin ja niiden johtajiin. Toivottavasti tapaamisessa saadaan parannusta esimerkiksi Krimin tilanteeseen, Poikolainen miettii.

Donald Trump vaikuttaa olevan mielenilmaukseen osallistuvien mieleen.

– Hän on erityisen hyvä presidentti ja saanut tuloksia aikaan esimerkiksi Pohjois-Korean kanssa. Hän on myös hyvä puhuja, Poikolainen ja Marttinen sanovat.

Nuoret korostivat, että mielenilmaus on tehty myönteisessä hengessä.

Perussuomalaisten Nuorten viereen kokoontui myös Soldiers of Odin järjestön paitoihin pukeutuneita ihmisiä noin kymmenkunta Trump-lipun ympärille.

Perussuomalaisten Nuorten tapahtumassa jaetaan pieniä hampurilaiskaramellejä ja myydään Trumpin kampanjan tekstiä mukailevia Make Helsinki Great Again -lippiksiä.

MAINOS

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (65)

Ei kannata pullistella, eli olla vihamielinen molempien maiden päämiehiä kohtaan, vaan hyvät välit ovat tae maailman rauhasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äärioikeisto kerää riveihinsä ihmisiä , jotka kokevat ettei yhteiskuntamme heistä välitä . Työttömyys , ulosotto , toimeentulotuki. Näistä kolmesta elämäntilannetta hallitsevasta asiasta on arkipäivää hyvin monelle Odinin "soturille" .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kai se onkun venäläiset sotapääliköt ovat manipuloineet siitä presidentin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hahaha 10 ihmistä mielenosoituksessa ja tämä on se kansallinen uhkakuva jonka vuoksi on kumottava sanan ja ajatuksenvapaudet kansalaisilta :D

Antakaa mun kaikki kestää, vihervasemmisto tutisee parin poikasen edessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ai niin tuo sakki. Oulussa oli kerran kunnia, kyseenalainen, jäädä jalkoihin, kun tappelivat yhden tyttöporukan kanssa Valkean edessä ja huutelivat toiveita, että tytöt raiskattaisiin kaikki. Että se niistä naisten puolustajista... :D Ei nyt hirveän hilpeät oltavat ollut olla pyörän kanssa litissä seinän ja noiden 'sankareiden' välissä, ihan vaan muuten ohikulkijana, mutta onneksi sitä on oppinut jo tähän ikään pari ärräpäätäkin ja onneksi on tuo hälytyskeskus keksitty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei miksi pitää tehdä tämmöinen uutinen jossa tuollainen ristiriitaisessa maineessa oleva porukka ikäänkuin palvoo Trumpin lippua? Jos jokin niin tämä on nyt sitä fake newsia. Meitä normaaleita Trumpia rakastavia suomalaisia on täällä tuhansittain. Ja toisekseen Trump ei kannata tuollaista uutiskuvassa esitettyä negatiivisuutta. Trump on rakkauden asialla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entä sitten jos ilmestyikin..eikös siellä callingissa mielipiteen ja sananvapautta huudettu.
Eikö sitä sitten kaikille suodakaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä kalevan artikkeli, helsinki Calling ilmaukseen osallistuneista naamat peiteittyinä olevista antifa lippujen kantajista ????
Miksi kalevan toimittajat eivät näitä osallistujia kuvanneet ??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Trump on hieno mies, Hyvin hoitaa työnsä ja oman maan kansa ensin. Ottaisivat muutkin mallia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hienoa että nuorilla on käytöstapoja. Maailman vaikutusvaltaisin Presidentti suorittaa hionoa työtään pyyteettömästi ja täyttää vaalilupauksensa säntillisesti. Varmalta alkaa näyttää seuraavakin kausi Presidenttinä. Saataisiinpa Suomellekkin edes tulevaisuudessa näin suoraselkäinen Mies tai Nainen ohjaksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun asioihin ei pysty puuttumaan niin aletaan kielipoliisiksi. Suvakismia parhaimmillaan....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En puutu kirjoittajan asioihin. Kommentti tulee kaiken kansan luettavaksi. Asia menee paremmin perille, kun kirjoitusasu on selkeä. Onko sinulla erityinen toive saavuttaa sellainen tilanne, ettei asioihin voi vaikuttaa? Silloinko on maa mallillaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se tässä varsinkin huolestuttaa, että "itäsuomalaiset" ylistävät maailman vaikutusvaltaisinta presidenttiä. Lisäksi tietenkin huolena nämä kieliopilliset seikat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä porukkahan väittää haluavan suojella (?) naisia ahdistelevilta ulkomaalaisilta, nyt kuitenkin toivottavan Trumpin tervetulleeksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (65)

Uutisvirta

48
Kalen! kalluppi: Onko Oulusa toimiva joukkoliikenne?
42
Kivisydämen kausipaikoille olisi tunkua – joka viides paikka on vuokrattu pitkäaikaispysäköintiin
39
Kaatumisesta virisi keskustelu punaisen Baanan liukkaudesta – Kysyimme aiheesta liikenneinsinööriltä: ”Uusi asfaltti tuppaa aina olemaan liukkaampaa”
33
Korkeassa rakentamisessa nähdään peikkoja – Oulun keskustan asukkaat pelkäävät viihtyisyyden heikkenevän ja vanhojen asuntojen arvon laskevan
25
Selvitys: Sisäilmaongelmia esiintyy eniten peruskouluissa ja lukioissa, syynä useimmin kiinteistöjen ikä ja investointien puute – Ilmanvaihto yleisin ongelma
22
Kärppien pelaajabudjetti ylittyi Junttilan hankinnan myötä, liikennettä luvassa toiseenkin suuntaan – Toimitusjohtaja Virkkunen: ”Haluamme tällaisilla hankinnoilla antaa faneille lisäarvoa”
21
"Minulle on ehdotettu monta kertaa seksiä vaihtokaupaksi yöpaikasta" – Koditon on entistä useammin nainen, mikä tuo uhan väkivallasta ja hyväksikäytöstä

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.10.

Fingerpori

17.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image