Kotimaa

Sininen tulevaisuus pääsi puo­lue­re­kis­te­riin - kertoo lähipäivinä ensimmäisestä puo­lue­ko­kouk­ses­taan

Kotimaa 15.11.2017 13:50 | Päivitetty 15.11.2017 14:45
STT

Sininen tulevaisuus on tänään lisätty puoluerekisteriin. Siniset kertoo tiedottavansa lähipäivinä ensimmäisestä puoluekokouksestaan ja muista ajankohtaisista asioista.

Perussuomalaisista irtaantunut ryhmä kertoi kuukausi sitten, että se oli kerännyt ja toimittanut oikeusministeriöön vaadittavat 5 000 kannattajakorttia.

- Uskomme ihmiseen ja siihen, että meitä kaikkia tarvitaan taustasta riippumatta. Kiitämme kaikkia kannattajakorttien allekirjoittajia, puolueen puheenjohtaja Sampo Terho sanoo.

Puoluerekisterissä on lisäyksen jälkeen 17 puoluetta.

Kannatus toistaiseksi vaatimatonta

Sininen tulevaisuus -ryhmä perustettiin kesällä, kun osa perussuomalaisten kansanedustajista perusti uuden eduskuntaryhmän Jussi Halla-ahon tultua valituksi perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Perussuomalaisista irtaantuivat kaikki puolueen ministerit eli perussuomalaisten entinen puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini, työministeri Jari Lindström, sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila, puolustusministeri Jussi Niinistö ja eurooppa-, urheilu- ja kulttuuriministeri Terho. Kansanedustajista noin puolet jätti perussuomalaiset.

Sininen Tulevaisuus -ryhmän kannatus on jäänyt vähäiseksi mielipidetiedusteluissa. Esimerkiksi viimeisimmässä Ylen puoluekannatusmittauksessa ryhmän kannatus oli vain 1,3 prosenttia.

MAINOS

Kommentoi

Puoluekenttä paisuu ,kuten kuntien hallintoalueitten määräkin , tästä ei seuraa ainakaan mitään hyvää tavalliselle kansalaiselle...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menestystä Suomen Siniselle puolueelle. Positiivisuuden kautta ja ihmisyys etusijalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä ihmeen Suomen sininen puolue?
Tuo on sininen menneisyys, eikä mitään muuta ja todella ikävän jälkimaun jättivät suomalaisten suuhun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinisten ministeriryhmä korvannut hienosti tällä vaalikaudella periteisen hallituspuolueen RKP.n ja vasemman laidan entiset vallassa olijat ja tuloksia on alkanut tulla. Suomen talous on lähtenyt pitkän surkean kauden jälkeen nyt nopeasti kohenemaan, eli EU-maista parhainta nousutasoa. Erityisesti myös maanpuolustus / turvallisuus asioissa Sinisten jämäkkä ote entiseen menoon verrattuna näkyy selvästi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikö Väyrysen Paavo olisi mennyt siinä siivellä, kun ei meinaa saada riittävästi kannatuslappuja taakseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, ja vielä, että tämän kaiken suunnitteli ja toteutti kepu ja kokoomus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Surullista, että noinkin moni hyväksyy tuon suhmuroinnin. Siis jokainenhan voi erota puolueesta, jos sen agenda tuntuu menevän pois siitä, mitä itse edustaa. Mutta että masinoidaan tällainen kaappausyritys puolueessa, kun uusi johto ei miellytä. Tarkoitushan oli tuhota koko perussuomalaiset ja viedä rahoitus. Ei sentään onnistunut se. Ei voi mennä äänestäjiltä läpi sormien tämä touhu. Ihmettelen ketä nämä 5000 ovat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne on keskustalaisia ja kokoomuslaisia, ei kukaan perussuomalainen ole noihin lappuihin nimeänsä laittanut, voi olla että seuraavissa vaaleissa ei tule 5 tuhatta ääntäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Tämä jupakka jää historiaan esimerkkinä jääräpäisyydestä ja kollektiivisesta tyhmyydestä.

Tenava, olisit lainannut tämänkin Korkmanin sanomasta: "työtaistelu- toimiin on ryhdytty kevyin perustein ja osin poliit... Lue lisää...
Demokratian tekijä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.10.

Fingerpori

17.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image