Kotimaa

SAK protestoi aktiivimallia vastaan Se­naa­tin­to­ril­la

Kotimaa 17.1.2018 14:56 | Päivitetty 17.1.2018 18:54
STT

Työntekijäkeskusjärjestö SAK:n osoittaa mieltään hallituksen aktiivimallia vastaan 2. helmikuuta Senaatintorilla Helsingissä. SAK kertoi Twitterissä mielenilmauksen alkavan kello 11.

Muut keskusjärjestöt eli STTK ja Akava eivät ole osallistumassa mielenilmaukseen.

Aktiivimallin mukaan työttömyyskorvausta leikataan, jos työtön ei kolmen kuukauden aikana ole tehnyt vähintään 18:aa tuntia palkkatyötä, tienannut yrittäjänä 241:tä euroa tai osallistunut työllistymispalveluihin viitenä päivänä.

Linkki juttuun

MAINOS

Kommentoi

Jotain kouriintuntuvampaa kuin kadulla huutamista olisi odottanut SAK:lta. Odotettavissa oleva plakaatien kanssa heiluminen ja iskulauseiden huutaminen ei heilauta hallitusta millään tavalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä ,että ottavat kantaa ,hehän ovat seuraavia "aktiiveja"jonain päivänä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

SAK on poliittinenjärjestö, olen aina olut sitä mieltä, kenenkään ei kannata kuulua siihen järjestöön on vain vasemmiston jatke!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt pitäisi kaikkien jotka ansiotyössä ovat miettiä mitä ja miten aktiivimalli tulee heille vastaisuudessa vaikuttamaan. Ei kannate pitää päätä pensaassa nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työntekijäjärjestö lakkoilee eityötätekevien takia??? Olisivat menneet mukaan aktiivimallin suunnitteluun. Mutta silloinhan ei voi räkyttää kaikesta kuten oppositio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

6:22
Yön uutiskooste – Savon Sanomat: Siilinjärvi vaatii Attendolta selvitystä kuuden vanhuksen kuolemasta
6:00
Vanhuksen väkivaltaisuuteen vastataan osaamisella – taitava hoitaja osaa lukea muistisairaan käytöstä ja ennakoida tilanteita Lukijalta
6:00
Yrittäjyys on Suomen moottori Kaupallinen yhteistyö
6:00
Pikavippien mainonta muuttunut entistä aggressiivisemmaksi – ministeri Häkkänen: "Täysin harhaanjohtavaa ja houkuttelee velkakierteeseen"
6:00
Saako kala maksaa enemmän kuin liha? – "Kotimaisen kalan kulutuksen kasvua jarruttaa etenkin kalan saatavuus" Tilaajille
19.2.
Ministeriöiden työryhmä haluaa yhdistää kuntatyöntekijöiden ja yksityisillä työskentelevien eläkkeet yhteen järjestelmään
19.2.
Oulussa laaditaan teemayleiskaava kulttuuriympäristöille

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Koko maassa lukuun ottamatta Lapin maakuntaa sekä Pudasjärven, Kuusamon ja Taivalkosken kuntia pohjoisen ja luoteen välinen tuuli on voimakasta aamupäivästä alkaen, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Ajokeli on huono maan länsiosassa sekä Kymenlaakson maakunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi. Ajokeli on huono aluksi Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi. Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumisateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image