Kotimaa

Poliisi: Pudasjärven henkirikoksen motiivina mus­ta­suk­kai­suus – tekijällä mukanaan kaksi asetta ja pe­sä­pal­lo­mai­la

Kotimaa 30.6.2018 12:35
Kaleva

Pudasjärven keskustassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä sattui torstaina alkuillasta ampumistapaus, jossa kuoli noin 40-vuotias pudasjärvinen mies. Poliisi on ottanut kiinni 50-vuotiaan niin ikään paikkakunnalla asuvan miehen, jota epäillään murhasta.

Poliisin mukaan surmatyön motiivina oli mustasukkaisuus. Uhri ja teosta epäilty mies tunsivat toisensa ennen tapahtumaa.

50-vuotias mies oli varustautunut tekoon kahdella luvanvaraisella käsiaseella, joiden lippaat oli ladattu täyteen. Lisäksi hänellä oli mukanaan pesäpallomaila.

Surmaa edelsi lyhyt kamppailu rappukäytävässä. Tapahtuman yhteydessä ammuttiin useita laukauksia kahdella eri aseella.

Murhasta epäilty mies antautui poliisille vapaaehtoisesti teon jälkeen. Hän on esitutkinnan aikana kertonut tapahtumien kulusta. Hänen mukaansa tapahtumat rappukäytävässä etenivät eri tavalla kuin hän oli suunnitellut.

MAINOS

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa kehittyy iltapäivästä alkaen ukkoskuuroja, joiden yhteydessä esiintyy voimakkaita ukkospuuskia, yli 15 m/s. Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Esimerkiksi pienistä eläkkeistä ei makseta juuri ollenkaan veroja. Kotitalousvähennyksen saa vain suoraan verosta vähent... Lue lisää...
Stop miettimään

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image