Kotimaa

Poliisi: Imatran ampuja valitsi uhrinsa sum­ma­mu­ti­kas­sa, taustalla mie­len­ter­vey­son­gel­mia

poliisi KUVA: Heikki Uusitalo
Kotimaa 5.12.2016 12:44 | Päivitetty 5.12.2016 13:46
Kaleva, STT

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo, että Imatran ampumatapauksen esitutkinnassa on vahvistunut käsitys siitä, että ampumiseen ei liity poliittisia tai ideologisia motiiveja.

Poliisi pitää tällä hetkellä todennäköisenä, että teon taustalla on lähinnä syrjäytymiseen ja mielenterveyteen liittyviä syitä.

Poliisi sanoo tämänhetkisten tietojen perusteella, että mies toimi tilanteessa yksin ja valitsi uhrinsa sattumanvaraisesti.

Poliisi on kuulustellut epäiltyä, mutta hän ei ole halunnut kertoa tapahtumista eikä vastata hänelle esitettyihin kysymyksiin.

– Epäilty ei ole puhunut, mutta hän on ollut rauhallinen, kertoo tutkinnanjohtaja Saku Tielinen STT:lle.

Poliisi on myös kuulustellut yli kymmentä todistajaa ja tutkinut valvontakameratallenteita.

– Valvontakamerakuvien ja silminnäkijähaastatteluiden perusteella tapahtuma (ampuminen) on ollut nopeasti ohi, Tielinen sanoo.

Tutkinnanjohtaja Tielinen piti tiedotustilaisuuden poliisiasemalla Imatralla. Poliisi jätti tänä aamuna vangitsemisvaatimuksen Etelä-Karjalan käräjäoikeudelle.

Poliisi jätti maanantaiaamuna vangitsemisvaatimuksen Etelä-Karjalan käräjäoikeudelle. Tekijäksi epäilty on 23-vuotias mies, joka ampui kuoliaaksi kolme naista sunnuntain vastaisena yönä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Kuka on laskenut ja luulee, että avohoito tulee halvemmaksi kuin nämä tämän kaltaiset tragediat, joita ei rahassa pysty mittaamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa arvioidaan olevan jopa kymmeniä tuhansia syrjäytyneita nuoria miehiä joista osa on vahvojen psyykelääkkeiden käyttäjiä! Pelottaa ajatella sitä kuinka paljon tuossa joukossa on"piileviä aikapommeja". Jotain tarttis tehdä, jotta syrjääntyneiden määrä alkaisi vähenemään. Hoi päättäjät nyt miettimään asiaa tosissaan. Nuorukaisten syrjäytyminen alkaa jo peruskoulussa ei siihen suuntaan ensin huomiota!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tästä asiasta on puhuttu jo vuosikymmeniä eikä mitään ole tapahtunut. Tälle pahenevalle kehityssuunnalle ei ole mitään tehtävissä, kun kaikki haluavat pitää kiinni omista eduistaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image