Kotimaa

Pääministeri Rinne HS:lle: Suo­ma­lais­lää­kä­rin mukaan olisin kuollut, jos minut olisi herätetty Espanjassa

Antti Rinne oli vakavasti sairas vuodenvaihteessa. Nyt hän on Suomen pääministeri. KUVA: Joel Maisalmi
Kotimaa 20.6.2019 8:09
STT

Jos pääministeri Antti Rinne (sd.) olisi sairautensa aikana herätetty nukutuksesta Espanjassa, hän olisi suomalaislääkärin mukaan kuollut. Rinne kertoi vuodenvaihteessa oireilleesta sepelvaltimotaudista uutta tietoa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Espanjalaislääkärit eivät tunnistaneet, että Rinteellä on sepelvaltimotauti. He olivat alkaneet kolmesti herättää Rinnettä, mutta asteittaista herätystä ei viety loppuun. Suomalainen ylilääkäri esitti Rinteelle arvionsa toukokuussa.

Rinne lennätettiin nukutettuna hoitoon Suomeen, ja hänelle tehtiin pallolaajennus sepelvaltimoon 12. tammikuuta.

MAINOS

Kommentoi

Hieno homma, että on selvinnyt, mutta onko Rinne vieläkin nukutettuna, kun se ei huomaa talouden pohjan rapautumista?

Miten Rinne aikoo saavuttaa 75 % työllisyysasteen. Ehkä hän tekee sen valtion rahoilla ja oliko se niin, että yksi prosenttiyksikkö työllisyysasteessa tarkoittaa noin miljardia julkisessa taloudessa eli homma on todella kova saavuttaa, jos vielä ei aio tehdä aktiivista työllisyyspolitiikkaa. Toivottavasti terveys kestää hänellä edelleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse selvisi ja retostelee sillä, mutta miten selviää köyhä monisairas kansaneläkkeellä eläkkeellä? Itse nostavat omia palkioitan kaksi kertaa vuodessa vastaamaan yleistä hintojen nousua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lämminheninen ja inhimillinen haastattelu. Rinne sanoo haastattelussa myös mm että "toisen ihmisen arvostamattomuus ja vähättely leimaavat poliittista keskustelua". Tämä valitettavasti pätee lähes kaikkeen some-kommentointiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kerätää sippilälle kolehti espanjaan seuraavaan lääkärin tarkastukseen, ai niin, ei se tarttekkaan rahaa kun on saanut valtiolta yli 30 miljoonan tuet yrityksiinsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaisille, etenkin miehille, tyypilliset sepelvaltimosairaudet lienevät harvinaisia espanjalaisille. Jokaisella suomalaisella on varmasti tiedossa enemmän kuin yksi sepelvaltimo-ongelmista kärsinyt. Jos haluaa välttyä niiltä, kannattaa ehkä miettiä, että miksi ne ovat harvinaisempia espanjalaisilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Säälipisteiden keruuta etukäteen, koska työttömyys lisääntyy jälleeen sadallatuhannellla, valtio velkaantuu ja hallitus kaatuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

AIka mautonta toivoa jonkun kuolemaa vain sen vuoksi että on eri mieltä politiikasta! ("läpällä" tietty, joo joo)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka oli kommentin antanut "suomalaislääkäri"? Yleensä kerrotaan kommentoijan nimi. Ala-arvoinen kirjoitus, jolla yritetään saada espanjalaislääkärit näyttämään puoskareilta. Roskalehdistön tasoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo joo, mutta anna se satanaen lisää köyhille että pääsee ostamaan sydänlääkket. Voisi sen 50€ omavastuunkin poistaa, se kolahtaa vuoden alusssa pahasti kaikkein köyhimpiin sairaisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perussuomalaisten kannatus on jo yli 20 %, ja demarien edelleen laskussa. Mikäli Kepu alkaa pelaamaan hallituspeliä, saattaa Rinteen hallitus olla lyhyt ikäinen. Jos hallitus kaadetaan Kepun toimesta esim. ensi talvena olisi PS todennäköinen vaalien voittaja, ja saisi 3. Jytkyn ansiosta noin 45-50 paikkaa. Kepu pesisi kasvonsa ja pääsisi ehkä takaisin 18 prosentin kannatukseen, mikä tarkoittaisi noin 40-45 edustajan paikkaa. Uuden hallituksen muodostaisivat aika suurella todennäköisyydellä PS 50, Keskusta 42, RKP 8 paikkaa KD 4, eli enemmistöhallitus niukin naukin. Tätä Hakaniemessä pelätään ja sen takia aloitettiin heti uusi "valeuutisten" markkinointi, jolla yritetään hakea tukea uudelle pääministerille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirjoitin tänne jo silloin tammikuussa, että Rinteen terveydentilasta ei ole kerrottu kuin jäävuoren huippu - ja näin näyttää olevan. Aika noloon valoon joutuu monet jotka silloin aivan muuta väittivät ja ”tiedottivat”...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti näitä dramaattisia kertomuksia sepitellään monissa maissa kampanjatoimiston tiloissa. Tohtori ei vahvista.
Uskominen on lukijan/kuulijan vastuulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kertoo paljon espanjalaisen terveydenhuollon tasosta, ettei potilaalla tunnisteta pallolaajennuskunnossa olevaa tukkeutunutta sepelvaltimoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, jos ei ole ollut aihetta tehdä varjoainekuvausta, niin se ei ole välttämättä ammattitaidottomuutta. Espanjalaiset sairaalat turistikohteissa ovat hyvää eurooppalaista tasoa ja pieniä klinikoita akuuttihoitoon löytyy lähes joka kaupunginosasta. Esim. Fuengiorolan alueella suomalaiset pääsevät hoitoon heti, jonottamatta. Samalle terveysasemalle epanjalaiset joutuvat jonottamaan. Tässä sinulle vähän faktaa eräältä hoitajalta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinne on kokenut täyden muodonmuutoksen. Ennen hänen kasvonsa punoittivat ja muuten pönöttävällä olemuksellaan ei kyllä olisi ääniä kerännyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, ettei kuollut. Demarit olisivat Sanna Marinin johdolla voittaneet vaalit vielä selvemmin. Antin töhöilyt rokottivat äänestäjiä ennen vaaleja ja johtavat aikanaan hallituksen kaatumiseen. Likaveden mukana viemäristä alas menevät muutkin nykyisen hallituksen puolueet sinne minne kuuluvat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pääministeri kerää kansalta säälipisteitä hyvissä ajoin, tarkoittanee että hallituksella tulee olemaan sisäisesti vaikeaa. Rinteen alkumetrit kulkevat oikeaan suuntaan kun taksiuudistusta korjataan, alkuun asettamalla taksamittarit pakollisiksi. Vaikka Sipilän hallitus teki kokonaisuutena reilusti + merkkisen tuloksen mahtuu matkalle ihmeellisiä hölmön tölmäyksiä alkaen Bernerin ministerinimityksestä, taksiuudistus yms. Vai oliko hän omille sidosryhmille velkaa ja kunnian miehenä piti omilleen sanansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

23.10.
Virallista tai ei, Annunen on ennätysmies – "Ehkä ihan hyvä, että se maali tuli, niin asiaa ei tarvitse enää miettiä" Tilaajille
23.10.
Kärpät löysi vihdoin tehoja myös ykkösketjun takaa – Liigan vatulointi Annusen ennätysuutisoinnissa ihmetytti Manneria: ”Henkilökohtainen ennätys on nyt Justuksen, se on fakta”
23.10.
Huippuhetket: Kärpät-Pelicans
23.10.
Kärpät otti kotivoiton Raksilassa vaiherikkaan pelin jälkeen – katso kuvia ottelusta
23.10.
KuPSin mestariluotsi Jani Honkavaara valitsi potkuherkän SJK:n seuraavaksi osoitteekseen
23.10.
Kainuun ely-keskus: Nuasjärven ekologinen tila on hyvä, eikä happikato uhkaa järveä – "Laaja seuranta-aineisto ei tue Helsingin yliopiston tutkijoiden käsitystä"
23.10.
Julius Junttila iskee ottelun voittomaalin

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivästä alkaen Lapin maakunnassa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen ja lumisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sähköautot valtaavat vähitellen liikenteen

112 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

En käy töissä!

Ja sinun käytöskö on aikuismaista? Hoh hoijaa. Myötähäpeä. Lue lisää...
Heikki89

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

24.10.

Fingerpori

24.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image