Kotimaa

Oulun Polar Bear Pitching kiinnostaa kan­sain­vä­lis­tä mediaa

Arkistokuva Polar Bear Pitching -tapahtumasta viime vuodelta. KUVA: Kontiainen Jarmo
Kotimaa 9.2.2017 17:15
Kaleva

Oulussa ensi viikolla järjestettäviin Investor Day- ja Polar Bear Pitching -tapahtumiin on ilmoittautunut tähän mennessä jo 18 kansainvälisen median edustajaa.

Ouluun kahdeksi päiväksi saapuvat mediat edustavat maailmanluokkaa: muun muassa Reuters, Economist, Financial Times, The Forbes, Newsweek, VDI Nachrichten, Aljazeera, Hankyoreh Economy/industries Team ja Gazeta.ru, Interfax, O Globo, Steelmedia, Venture Beat, Wireless week, TechCrunch, InfoWorld, VentureBeat, The Nordic Web, ITNOW, Prensa Iberica ja THE BRIDGE.

Lisäksi paikalle odotetaan runsaasti kotimaista mediaa. Päätapahtumat ovat tiistaina ja keskiviikkona, mutta oheisohjelmaa on koko viikoksi.

Eri kehitysvaiheessa olevista oululaisista yrityksistä medialle esittäytyvät Focalspec, Kielo Growth, KouKoi, MePIN/ Meontrust, Minima Processor, Optomed, Ouraring, QuietOn, TactoTek, Indoor Atlas, KNL Networks, Solved, Tosibox ja Valossa.

Medialle esitellään lisäksi laajasti muun muassa Fingersoftin Oulun keskustaan avaamaa Pelikampusta, cleantech- ja bioenergiaosaamista ja Oulun yliopistoa sekä OIA:n Oulun innovaatioallianssin toimintaympäristöjä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tämä on juuri sitä pohjalaista arktista hulluutta, mikä osoittaa, että olosuhteista huolimatta porukat ovat kykeneviä toimaan "jääkarhun sitkeydellä" pysyäkseen hengissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt pitää kaikkien lytätä tämä tapahtuma, koska sehän on ihan tyhmä. Kukaan ei saa yrittää, eikä menestyä, ei saa hassutella. Ei myöskään saa nostaa työttömyysrahaa, eikä olla työttömänä. Risumettään kaikki!

Sanoinko jo, että ihan turha tapahtuma?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

17.9.
Seiväshyppääjä Minna Nikkanen, 31, lopettaa uransa – jätti jo aiemmin tämän kauden väliin
17.9.
Oululaistaustainen Juhani Järvi päätyi Raahen kautta ison vankilan johtajaksi Turkuun – "Näitä olosuhteita on turha kenenkään kadehtia, vangilla ei ole vapautta"
17.9.
Halla-ahon mielestä työministeri Harakan työllisyystoimet vaikuttavat "aika sosialistisilta"– "Painopiste näyttää olevan, että valtio maksaa palkat"
17.9.
Hallitukselta pitkä lista työllisyystoimista – aktiivimalli kumotaan ensi vuoden alusta, "vuosisadan palkkatukiuudistus alkaa"
17.9.
Tuttu vinkkimies istuu penkin päässä tietokone sylissä – oululainen apuvalmentaja Sami Kurttila kääntää marginaalit Suomen eduksi Tilaajille
17.9.
Viisikko hehkuttaa budjetin koulutusrahoja – Kulmuni muisti alueellisuuden ja Andersson perusturvan varassa elävät
17.9.
Rinteen hallituksen ensimmäinen budjettiriihi valmis: Työllisyyteen 25 toimenpidettä, kuntatalouden kriisiin varaudutaan, korkeakoulutukseen 60 miljoonaa ensi vuodesta lähtien

Etusivulla nyt

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image