Kotimaa

Oulun Polar Bear Pitching kiinnostaa kan­sain­vä­lis­tä mediaa

Arkistokuva Polar Bear Pitching -tapahtumasta viime vuodelta. KUVA: Kontiainen Jarmo
Kotimaa 9.2.2017 17:15
Kaleva

Oulussa ensi viikolla järjestettäviin Investor Day- ja Polar Bear Pitching -tapahtumiin on ilmoittautunut tähän mennessä jo 18 kansainvälisen median edustajaa.

Ouluun kahdeksi päiväksi saapuvat mediat edustavat maailmanluokkaa: muun muassa Reuters, Economist, Financial Times, The Forbes, Newsweek, VDI Nachrichten, Aljazeera, Hankyoreh Economy/industries Team ja Gazeta.ru, Interfax, O Globo, Steelmedia, Venture Beat, Wireless week, TechCrunch, InfoWorld, VentureBeat, The Nordic Web, ITNOW, Prensa Iberica ja THE BRIDGE.

Lisäksi paikalle odotetaan runsaasti kotimaista mediaa. Päätapahtumat ovat tiistaina ja keskiviikkona, mutta oheisohjelmaa on koko viikoksi.

Eri kehitysvaiheessa olevista oululaisista yrityksistä medialle esittäytyvät Focalspec, Kielo Growth, KouKoi, MePIN/ Meontrust, Minima Processor, Optomed, Ouraring, QuietOn, TactoTek, Indoor Atlas, KNL Networks, Solved, Tosibox ja Valossa.

Medialle esitellään lisäksi laajasti muun muassa Fingersoftin Oulun keskustaan avaamaa Pelikampusta, cleantech- ja bioenergiaosaamista ja Oulun yliopistoa sekä OIA:n Oulun innovaatioallianssin toimintaympäristöjä.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Tämä on juuri sitä pohjalaista arktista hulluutta, mikä osoittaa, että olosuhteista huolimatta porukat ovat kykeneviä toimaan "jääkarhun sitkeydellä" pysyäkseen hengissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt pitää kaikkien lytätä tämä tapahtuma, koska sehän on ihan tyhmä. Kukaan ei saa yrittää, eikä menestyä, ei saa hassutella. Ei myöskään saa nostaa työttömyysrahaa, eikä olla työttömänä. Risumettään kaikki!

Sanoinko jo, että ihan turha tapahtuma?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

15:29
Tällaisia ovat Oulun vuoden 2025 asuntomessujen suunnittelukilpailun ehdotukset
15:25
Oulun vuoden 2025 asuntomessujen suunnittelukilpailun työt valmistuivat
14:34
Kuumalle liedelle jäänyt muoviastia aiheutti palohälytyksen Limingassa
13:59
Postin työntekijät osoittivat mieltään Postin pääkonttorilla Helsingissä – "Emme hyväksy, että meitä kohdellaan kuin orjia Suomessa"
13:50
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi Lyseon peruskorjauksen äänestyksen jälkeen – lopullinen tieto rahoituksesta joulukuussa
13:33
Lasten päivähoidon ja kotihoidon stressaavuudessa ei ole suurta eroa, kertoo tuore tutkimus – päivähoito ei aiheuta ainakaan kotia enempää stressiä
13:32
Henkilöauto ja traktori kolaroivat Oulun Vasankankaalla – ensihoito vei yhden henkilön tarkistettavaksi
101
Koulujen joulujuhlien lainmukaisuutta selvitetään myös Oulussa – Lyseon lukion iso ylioppilasjuhla mahtuu vain tuomiokirkkoon
79
"Miksi Lyseosta tuli tällainen kiistakapula", ihmetteli Jenni Pitko Oulun kaupunginvaltuustossa – Lyseon remontin esittely kirvoitti kiivasta keskustelua
45
Yksityistieuudistus herätti kysymyksiä Oulun valtuustossa – "Vähimmäisvaatimus sille, että reuna-alueilla pystytään asumaan, on että tiet ovat auki"
41
SDP:n valtuustoryhmä päätti erottaa Husseinin luottamuspulan vuoksi – asiakas ei ollut poistunut taksista
39
Valmet Automotiven toimitusjohtaja näkee dieselskandaaleissa myös hyviä puolia – "Sähköautot tulevat nopeammin käyttöön kuin monet olettavat"
37
Kellosta pohjoiseen päin avautuu torstaina kahdeksan kilometrin pätkä uutta moottoritietä – Nelostien työt edenneet aikataulussa
23
Oulun kaupunginhallitus hyväksyi Lyseon peruskorjauksen äänestyksen jälkeen – lopullinen tieto rahoituksesta joulukuussa

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

235 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula ko?

Nykyajan nuoret on vötkylöitä. Aamulla kun pitäisi aikaisin herätä ja sitten töhinmeno pitäisi olla, että menenpä sitte ... Lue lisää...
niin ja.,

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.11.

Fingerpori

12.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image