Kotimaa

Oulun am­mat­ti­kor­kea­kou­lul­le kun­nia­mai­nin­ta yrit­tä­jyys­toi­min­nas­ta

Kotimaa 17.5.2017 16:34
Kaleva

Tampereen ammattikorkeakoulun Y-kampus on vuoden 2017 paras ammattikorkeakoulujen yrittäjyystoiminto. Palkinto myönnettiin AMK-päivillä Kajaanissa keskiviikkona.

Kilpailussa annettiin lisäksi kaksi kunniamainintaa. Toinen kunniamaininnan saajista oli Oulun ammattikorkeakoulu ja toinen Satakunnan ammattikorkeakoulu.

Palkitut valitsi Suomen Yrittäjät ja Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arene.

Palkintoperusteiden mukaan Tampereen ammattikorkeakoulun  Y-kampus on tulevaisuuden yrittäjien, tutkimustulosten ja työelämän kohtauspaikka. Y-Kampus on Tampereen seudun korkeakoulujen yhteinen palvelukonsepti.

– Keskeistä on yhdessä tekemisen malli. Y-kampuksen toiminta yhdistää yrittäjyys- ja innovaatiopalvelut Tampereen ammattikorkeakoulun, Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston kesken, Suomen Yrittäjien koulutusasioiden päällikkö Mika Tuuliainen sanoo.

Kilpailun voittaja sai 5000 euron koulutussetelin yrittäjyysosaamisen kehittämiseen. Ensimmäistä kertaa järjestettyyn kilpailuun tuli 23 hakemusta 14 ammattikorkeakoulusta.

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

No nyt se Sipilä joukkioineen on säätämässä sote-järjestelmää, jossa koko terveyskompleksi on parin monopoliyrityksen hallussa. Se siitä omasta yrityksestä (joka olisi maksanut verot Suomeen).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Tornio ja Utsjoki.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton vastustus hiipuu

173 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Paljonko sinä tienaat bruttona/kk ja montako vuotta on yläasteen jälkeen koulutusta ja paljonko työelämää?

Kaikki he, jotka vastasivat aloittajan esittämään kysymykseen asijallisesti ovat rehellisiä. Suunsoittajat taas kuuluvat... Lue lisää...
Tämä selvä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image