Kotimaa

Olli Immonen poseeraa Facebook-kuvassa ää­rioi­keis­to­lais­ten kanssa

Olli Immonen poseeraa Facebook-kuvassa kansallissosialistiseksi tunnustautuneen Suomen Vastarintaliikkeen jäsenten kanssa. KUVA: Jarmo Kontiainen
Kotimaa 17.6.2015 10:36 | Päivitetty 17.6.2015 12:40
STT, Kaleva

Perussuomalaisten oululaiskansanedustaja Olli Immonen esiintyy Facebookissa yhteiskuvassa äärioikeistolaisten kanssa. Immonen julkaisi eilen sivullaan kuvan, jossa hän poseeraa kansallissosialistiseksi tunnustautuneen Suomen Vastarintaliikkeen jäsenten kanssa.

Kuva on otettu tiistaina kansallismielisen Suomen Sisu -järjestön ja verkkolehti Sarastuksen järjestämässä tilaisuudessa Porvoossa. Järjestöjen jäsenet kokoontuivat Porvooseen Eugen Schaumanin muistomerkille juhlistamaan kenraalikuvernööri Bobrikovin murhan vuosipäivää.

Immonen on Suomen Sisun puheenjohtaja. Hän ei ota kantaa siihen, onko kansanedustajan esiintyminen julkisuudessa ääriliikkeiden jäsenten kanssa sopivaa.

– Tilaisuudessa on voinut olla mukana henkilöitä rajoittamattomasti kaikista mahdollisista järjestöistä, joita Suomesta löytyy. Kuva tilaisuudesta puolestaan on otettu kaikista niistä tilaisuuteen osallistuneista henkilöistä, jotka halusivat tilaisuuden järjestäjien kanssa yhteiskuvaan mukaan tulla, Immonen vastaa sähköpostissaan STT:lle.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terhon mukaan kansanedustaja Immosen esiintyminen Suomen Vastarintaliikkeen jäsenten kanssa on hänen oma valintansa.

Terho aikoo keskustella vielä Immosen kanssa, muttei kerro, aikooko ohjeistaa tätä jollain tavalla. Seuraamuksia Immoselle ei todennäköisesti tule

Olli Immosen poseeraus Facebookissa:

Eugen Schaumanin muistotilaisuus kersi runsaan osanottajajoukon. Kiitos kaikille mukana olleille. Otetaan ensi vuonna uudestaan!

Posted by Olli Immonen on Tuesday, 16 June 2015
Tiedätkö aiheesta enemmän?
Lähetä vinkki, kuva tai video!
13222
MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (97)

Kylläpä on vasureilla melkoisia aukkoja yleistiedossaan ja linja hakusessa! Ehkä myös kepulaisilla. Tässä otteita artikkelista joka löytyy Wikipediasta kirjoittamalla hakuriville: Eugen Schauman . "Myös vuonna 1976 ystävyyden ja yhteistyön hengessä ohjattu suomalais-neuvostoliittolainen elokuva Luottamus esitteli Schaumanin sekä suomalaisena isänmaanystävänä että tsarismin vastustajana" "Yleisradion Suuret suomalaiset -äänestyksessä vuonna 2004 Eugen Schauman äänestettiin kaikkien aikojen 34. suurimmaksi suomalaiseksi", "Kesällä 2004, jolloin Bobrikovin murhasta oli kulunut sata vuotta, pääministeri Matti Vanhanen tuomitsi teon nimittäen Schaumania terroristiksi". Siis aikojen saatossa neuvostoliittolaiset ovat olleet ylistämässä Eugen Schaumania ja kepulainen pääministeri kutsunut häntä terroristiksi. Mielipiteet ja asenteet muuttuvat vuosikymmenten mittaan, joten olisiko paras olla menemättä kenenkään haudalle tai yhteiskuvaan? Ehkä kuitenkin vain vainoharhaisuudesta kärsivien kannattaisi olla tekemättä yhtään mitään julkisuudessa. Tämän valossa ei tosiaan ole suuri synti esiintyä ryhmäkuvassa johon on ängennyt myös muutama suomalainen "kansallissosialisti". Eugen Schaumanillahan ei ollut mitään tekemistä natsismin kanssa. Ja vuonna 1904 Adolf Hitler vielä opetteli vesivärimaalausta eikä tiennyt mitään kansallissosialismista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olli Immosen vaalimenestys eduskuntavaaleissa 2011 oli 6 419 ääntä (Oulun vaalipiiri, valittiin). Ek-vaaleissa 2015 taas 4 964 ääntä (Oulun vaalipiiri, valittiin). Immonen on hieno, isänmaallinen nuori mies ja hyvä edustaja. Siellä on kaksi ääntä minultakin Ja lisää on luvassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immosen suurin insänmaallinen teko on ollut lusmuilla asepalveluksesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eugen Schauman oli suomenruotsalainen virkamies ja sortovuosien aktivisti, joka vastusti Venäjän sortovaltaa monin keinoin.

Jos nämä äärioikeistolaiset (äärivasemmistolaiset?) menisi vaikkapa kansallisrunoilija Runebergin haudalle laskemaan seppeleen niin väärinhän sekin varmaan olisi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Presidentti Niinistö poseerasi eilen Putinin kanssa samassa kuvassa. Niinistö lienee nyt sitten Putinisti ja Venäjän asialla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, hirveää... Eikö Niinistökään ottanut selvää Putinin taustoista kun meni yhteiskuvaan hänen kanssaan?

Tästä lähtien ihmiset: muistakaa! Tarkistakaa aina kuvaan mukaan pyrkivien taustat läpikotaisin ennen kuin suostutte yhteiskuvaan, muuten saatatte olla äärioikeistolainen tai äärivasemmistolainen! Tai vihreä, kokoomuslainen, demari jne. :S

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuollainen isänmaallisuudella ratsastava irvikuva pitäisi puolueen älytä erottaa vähintään määräajaksi puolueen toiminnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huolestuttavinta on se, että kirjoitustensa perusteella kansanedustaja Immonen ei näytä uskovan demokraattiseen päätöksentekoon, vaan väheksyy sitä. Se on kaukana isänmaallisuudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se että ei usko demokraattiseen päätöksen tekoon Immosen kohdalla tarkoittaa sitä että hän epäilee korruptiota ja aivopesua - se että meille valehdellaan on ok joidenkin mielestä, ei sitä voi hyväksyä. Immonen ajaa takaa sitä että eduskuntaan pyrkiessä pitäisi antaa 10 lupausta jotka edustajan täytyy pitää, muuten edustaja saisi kenkää eduskunnasta - näin taattaisi se että takki ei "käänny" syystä tai toisesta, yleensä se takin kääntymisen syy on oman edun ajaminen. Kaikki edustajat kääntävät takkinsa välittömästi vaalien jälkeen - sitä on demokratia nykypäivänä - eli valheellisesti pyritään eduskuntaan, onko se hyväksyttävää? Onko se kirjaimellisesti edes demokratiaa siinä muodossa mihin siinä pyrittiin kun se luotiin alunperin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko nyt Suomessa menty siihen että jos on väärä mielipide niin sellainen pitää eristää. Pannaanko seuraavaksi linnaan mielipiteen vuoksi. Mikä ryhmä on seuraavana eristysvuorossa, uskonnollinen vai poliittinen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin että näin saa tehdä, mutta jos ei halua armeijaan leikkimään aseilla niin joutaa linnaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen valtio tilaa pian facebookilta sensuuripalvelun joka blurraa kaikki "väärän mielipiteen" omaavat - projekti muuttuu haastavaksi ja huomataan että 300 miljoonaa ei riitä projektin toteuttamiseen, mutta koska projekti on tärkeä niin siihen sijoitetaan vielä 600 miljoonaa lisää ja nämä rahat otetaan tietenkin köyhiltä, joista osa saattaa jopa kannattaa tällaista ääriajattelua kurjuuden takia joka on tietenkin oma syy kun ei puhelinmyynti pelkällä provisio palkalla kelpaa ja olemattomilla työsopimuksilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Immonen on hieno mies. Ei muutaku lisää immosia eduskuntaan, niin saadaan järkeä kehitysapuun ja maahanmuuttoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olli on isänmaallinen ja rehti mies. Mitä pahaa on siinä, että arvostaa omaa synnyinmaataan ja haluaa pitää sen Suomena myös tuleville sukupolville. Tällaisia ihmisiä pitäisi olla paljon enemmän. Hyvä Olli!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (97)

Uutisvirta

20:39
Suomi yrittää vaikuttaa Brasiliaan naudanlihan kautta – S-ryhmässä ja Lidlissä brasilialaislihaa myydään vain nimeksi
20:36
Mika Nurmela oli Kaleva Cupin tähtijuniori 1983 – Video näyttää, kuinka tuleva ammattilainen ampui ratkaisevan rankkarin ylänurkkaan Tilaajille
20:32
Juniori-ikäisen Mika Nurmelan rankkari painuu tarkasti ylänurkkaan
20:31
Entinen kansanedustaja ja maaherra J. Juhani Kortesalmi on kuollut
20:12
Oulun teatterin esitys myöhästyi – syynä myöhässä ollut lentokone, näyttelijä ei ehtinyt ajoisssa paikalle
19:00
Orkesterimusiikin yhteydessä voitaisiin nähdä vaikka nykysirkusta – Oulu Sinfonian uusi intendentti Maija Kuusisto haluaa hakea uutta yleisöä eri taidelajeista Tilaajille
18:25
Seutukaupungit iloitsevat, maakuntien keskuskaupungeissa ehdotus siirtää rahanjaon painopistettä huolestuttaa – Oulu toivoo aluekehitysrahojen säilyvän nykyisellä tasolla
117
Muovin kierrättäminen on monelle epäselvää – tarkista ainakin pakkausmerkintä ja kokeile rypistystestiä
102
Kaupungin päättäjillä edessä isojen päätösten syksy – kovaa tasapainoilua liiallisen velkaantumisen ja välttämättömien investointien välillä
59
Kahden naisen epäillään varastaneen pankkikortteja palvelutalon asukkailta Oulussa – varkaat saivat saaliikseen useita tuhansia euroja
54
IS: Jyrki Katainen nousemassa Sitran johtoon
52
Iin IlmastoAreenalle tultiin pohtimaan kestäviä ilmastoratkaisuja sadesäästä huolimatta – "Paljon on muuttunut meidän aikanamme, ilmaston tilanne huonoon suuntaan, mutta ihmisten käytös parempaan"
45
Onko kuusivuotias liian vanha aloittamaan uuden harrastuksen? Lukijalta
42
Latitude 66 -kaivosyhtiö aikoo etsiä teknologiamineraaleja Lapista – yli 2000 neliökilometrin alue levittäytyy Rovaniemelle, Tervolaan, Ranualle ja Kemijärvelle

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Työvoimapula?

Mitä te sitten puhutte työvoimapulasta? Itse olen työantaja, ja minulla on 30 ahkeraa romanialaista töissä ja 30 puolala... Lue lisää...
Työnantaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image